nevertheless
Trainee
- Tepki
- 77
Arkadaşlar ben 1 aydır belediyenin yks kursuna gidiyorum. Kurs sabah saat 9 dan öğlen 1 e kadar. Ordan sonra da kütüphaneye geçiyorum. Kütüphanede günlük paragraf ve tyt türkçe sorularını çözmem 1.20 dk sürüyor şuan. Saat 2.30 oluyor yani ben bunları bitirine kadar. Daha sonra tyt matematik konu anlatım videosu izleyip biraz biraz soru çözüyorum. Bütün bunlardan sonra bir de spora gitmem gerekiyor ama vaktim kalmıyor.(Annem çalışıyor eve gidip evi toparlamam gerekiyor.) Tek bir kanaldan ilerlemiyorum bu arada o şekilde tam aklımda oturmuyor. Her neyse ben kurstaki geo mat1 mat2 derslerinden hiç mi hiç verim alamıyorum. Yani hocaların anlattıkları kafama girmiyor kısaca. Sadece biyoloji ve fizikten 3 5 anlıyorum. Haftasonları kendi başıma youtebeden filan çalışmak çok daha iyi oluyor benim için daha çok verim alıyorum derslerden. Bu şekilde spora da vaktim kalmış olur. İşte şimdi kurstan ayrılıp her gün kütüphaneye gidip kendi başıma çalışayım diyorum ama çok kararsızım sizce ne yapmalıyım. Bana bir yardım edin ya napçam ben aw