Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Neden Ağa Olmalıyım? Çünkü Neden Olmasın? - Kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Merhaba dostlarım,

Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok gördünüz, yürüdüm çıktım!

Kemal Sunal referansımızı da yaptığımıza göre konuya girelim: Biliyorsunuz ki durduk yere gittim ağalık seçimlerine aday oldum. O yüzden konuşma yapmam farz oldu ve karşınıza çıktım.

Ama öncelikle saygıda kusur etmemek adına, forumumuzun ilk ağaları için bir alkış almak istiyorum:

@JkunTavşanDişleri @Bloom🔥

Morgan Freeman Applause GIF by The Academy Awards

Şimdi gelelim vaatlerime... Sevgili forum halkı, biliyorsunuz ki bugüne kadar hep mazlumun yanında olmaya, hor görülenlerin yoldaşı olmaya çalıştım (ev sahibinden yakınan user'a hukuki açıklama yaptıktan sonra benim girdiğim tripler klsjgşlgh) ve inanıyorum ki, bir ağa her daim köy halkının derdine derman olmalıdır. Örneğin köye su mu gelmiyor? Hemen belediyeye gidip köy halkını savunmalıdır mesela... "SİZ BENİM HALKIMI NASIL SUSUZ BIRAKIRSINIZ?!!" diyebilmelidir. Bu yüzden ben de, sıcağın bile Arap versiyonunun ülkemizi sardığı bu kurak yaz günlerinde, forum halkına buz gibi bir su etkisi yaratmak adına elimden geleni ardıma koymayacağımın garantisini veriyorum.

Bunu nasıl mı yapacağım? Bana ihtiyacınız olduğu zaman "AĞAM KOŞ YETİŞ!!" demeniz yeterli olacak. Hemen gelip derdinize derman olmaya çalışacağım. "AĞAM BANA ÇANTA LAZIM!!" dediğinizde hemen indirimli çanta linki göndereceğim mesela. Çeyiz mi diziyorsunuz? BİM Aktüel takibi yapıp hemen en uygun çeyizlik ürün listesi yapıp göndereceğim. Ev sahibiniz sizi evden çıkarmaya mı çalışıyor? Hemen hukuki danışmanlık verip sonra da forum halkını örgütleyerek ev sahibine sövmek için bir ekip oluşturacağım, sizin de içinizin yağları eriyecek. Sitede biri saçma sapan bir yorum yaptı ve sinirleriniz mi bozuldu? Beni çağırdığınız an sitede avukatlığınızı yapacağım. Köyün tarımını geliştirmek adına binlerce kayısı ağacı fidanı getirip köyümüzü kayısı ticaretinin bir numaralı merkezi yapacağım. Kayısı bahçelerimizi görmeye taaa uzak yerlerden turistler gelecek, köyümüzü canlandıracağım. Sözüm sözdür dostlar. Derdinize derman olmak için geliyorum.

Ekrem başkanım gibi gömleğimin kollarını sıvadım, dostlar. Ben Kayısı, G E L İ Y O R U M.

Ayrıca bu korkunç vaat konuşmasını beğenmediyseniz "KYS50" koduyla %50 indirimli hukuki danışmanlık için DM atabilirsiniz. İndirim kodu ağalık seçimlerine kadar geçerlidir. Ağa seçilirsem ağalığım süresince ücretsiz olacaktır. SLJGKLDGKLKL

Elimden geleni yaptım dostlar... Kalın sağlıcakla. Ve lütfen, oylar...

Loop Raining GIF by myblu
'ya.

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Köyümüz Malatya'yı geride bırakıp kayısı yetiştirilmesinde bir numara olur mu? Malatya'da yapılan kayısı festivalini de bizim köye itelesek güzel olurdu aslında.
Malatya mı? İnsanlar diyecek ki "NetizenTR Köyü varken Malatya neymiş???" Kayısı denilince akla ilk burası gelecek dostlar!! Kayısı festivalleri düzenleyeceğiz ve sanatçı olarak BTS'i çağırıcam çünkü malumunuz, bazı üyelerin kayısıya benzer bi tarafları var. KJHGFKLDJFGKL Bence çok iyi temsil ederler köyümüzü??
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Vaatler çok cazip hele de %50 indirim 😂😂 ben senden razıyım @kayısı kazan mübarek ola 😂😂
Koca yürekli haneull-şi... Ağa olunca sana 1 kilo kayısı hediye etcem. kjgfşldgşfh

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Elçilik bile isterler bence 👍🏻☺️
Aynen öyle.. Biz teklif etmeyeceğiz, onlar bizi isteyecek... 1 numara olacağız. sklgjşdlsgf

Yahu ben her sene Maraşta tarlada kayısı topluyorum istediğiniz kayısı olsun ben kasa kasa getiririm size
Ey ahali burada genç bir aday var unutmayın beni 😯😯
(@kayısı biraz araya girmiş olabilirim)
ARKADAŞLAR GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE RAKİPLERİM ALGI OYUNUNA BAŞLADI BİLE KFJGDŞLKGHLDŞ

2307

Fanbase Starter
Tepki
1,175
Merhaba dostlarım,

Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok gördünüz, yürüdüm çıktım!

Kemal Sunal referansımızı da yaptığımıza göre konuya girelim: Biliyorsunuz ki durduk yere gittim ağalık seçimlerine aday oldum. O yüzden konuşma yapmam farz oldu ve karşınıza çıktım.

Ama öncelikle saygıda kusur etmemek adına, forumumuzun ilk ağaları için bir alkış almak istiyorum:

@JkunTavşanDişleri @Bloom🔥

Morgan Freeman Applause GIF by The Academy Awards

Şimdi gelelim vaatlerime... Sevgili forum halkı, biliyorsunuz ki bugüne kadar hep mazlumun yanında olmaya, hor görülenlerin yoldaşı olmaya çalıştım (ev sahibinden yakınan user'a hukuki açıklama yaptıktan sonra benim girdiğim tripler klsjgşlgh) ve inanıyorum ki, bir ağa her daim köy halkının derdine derman olmalıdır. Örneğin köye su mu gelmiyor? Hemen belediyeye gidip köy halkını savunmalıdır mesela... "SİZ BENİM HALKIMI NASIL SUSUZ BIRAKIRSINIZ?!!" diyebilmelidir. Bu yüzden ben de, sıcağın bile Arap versiyonunun ülkemizi sardığı bu kurak yaz günlerinde, forum halkına buz gibi bir su etkisi yaratmak adına elimden geleni ardıma koymayacağımın garantisini veriyorum.

Bunu nasıl mı yapacağım? Bana ihtiyacınız olduğu zaman "AĞAM KOŞ YETİŞ!!" demeniz yeterli olacak. Hemen gelip derdinize derman olmaya çalışacağım. "AĞAM BANA ÇANTA LAZIM!!" dediğinizde hemen indirimli çanta linki göndereceğim mesela. Çeyiz mi diziyorsunuz? BİM Aktüel takibi yapıp hemen en uygun çeyizlik ürün listesi yapıp göndereceğim. Ev sahibiniz sizi evden çıkarmaya mı çalışıyor? Hemen hukuki danışmanlık verip sonra da forum halkını örgütleyerek ev sahibine sövmek için bir ekip oluşturacağım, sizin de içinizin yağları eriyecek. Sitede biri saçma sapan bir yorum yaptı ve sinirleriniz mi bozuldu? Beni çağırdığınız an sitede avukatlığınızı yapacağım. Köyün tarımını geliştirmek adına binlerce kayısı ağacı fidanı getirip köyümüzü kayısı ticaretinin bir numaralı merkezi yapacağım. Kayısı bahçelerimizi görmeye taaa uzak yerlerden turistler gelecek, köyümüzü canlandıracağım. Sözüm sözdür dostlar. Derdinize derman olmak için geliyorum.

Ekrem başkanım gibi gömleğimin kollarını sıvadım, dostlar. Ben Kayısı, G E L İ Y O R U M.

Ayrıca bu korkunç vaat konuşmasını beğenmediyseniz "KYS50" koduyla %50 indirimli hukuki danışmanlık için DM atabilirsiniz. İndirim kodu ağalık seçimlerine kadar geçerlidir. Ağa seçilirsem ağalığım süresince ücretsiz olacaktır. SLJGKLDGKLKL

Elimden geleni yaptım dostlar... Kalın sağlıcakla. Ve lütfen, oylar...

Loop Raining GIF by myblu
'ya.
Bayağı ilgi çekici bir yazı. Ben senden razıyım 😊
(Bu arada diğer adaylar kim?)

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Hshsjdjdj sen ağa olacaksan ben muhtarın olam be 1 kilo Kayısı ne djjndnd 😂😂😂
Tamam o da olur xklgjşgf

EYYYY KÖY HALKIII BEN 18 YAŞINDA GENÇ BİR ADAYIM HEMDE ÇOK BOŞ VAKTİM VAR SİZ BANA ÖZELDEN YAZARSANIZ HER TÜRLÜ YARDIMI YAPARIM YAPMIŞLIĞIM VAR BU ÜLKE ARTIK DEĞİŞİMİ GENÇLERE VERMELİ BİR GENÇ OLARAK SİZLERDEN TEK İSTEDİĞİM 1 AYLIK AĞA OLMAM EĞER BEĞENMEZSENİZ BİR DAHA VERMEZSİNİZ. EYYYY KÖY HALKIII
EEEYYYYY KÖY HALKI!!! KOSKOCA KÖYÜN YÖNETİMİNİ YAŞLI BİRİNE VERMENİZ GEREKMEZ Mİ?!! KADERİMİZİ 18'LİK ÇITIRLARIN ELLERİNE Mİ BIRAKACAĞIZ??? KLJGŞLKGF

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
@kayısı havuz istiyorum, exo beylerinin konserine bilet istiyorum, akrabalarım için keskin nişancı istiyorum bi de hergün günaydın mesajı istiyorum 🤗❤️bide sınırsız kahve. Kim yaparsa oyum ona Ekli dosyayı görüntüle 6333
Yeter ki isteyin diyecektim ama.. Devamında zaten siz fikrinizi değiştirmişsiniz... Bu ağanın kalbi bi tık kırıldı... Ben her sabah Seda Sayan gibi güüünaaydıınn diye foruma girmeye hazırdım oysa. HEM DE BANLANACAĞIMI BİLE BİLE!!! KLDFŞLDFG

Ayrıca EXO'nun menajeriyle görüştüm az önce, kayısı festivalinde sahne almaya okeyiz ama sadece sana oy verenler olursa demiş canlarım. Diyeceklerim bu kadar. şflgkfg

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
@kayısı güçlü rakipleriniz var kazanacağınıza inanıyor musunuz?
Köy halkının desteği olduğu sürece sırtımız yere gelmez.. Ben boş vaatlerle diktatörlük seçimine girmiyorum, BEN DOLU VAATLERLE CUMHURİYET SEÇİMİNE GİRİYORUM!!! KÖY HALKINA OLAN İNANCIM SONSUZ!!!!

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Bayağı ilgi çekici bir yazı. Ben senden razıyım 😊
(Bu arada diğer adaylar kim?)
Tubis, JKTD, Bloom, forchrysalis. Ama sana güveniyorum 2307-şi... Benimle kal. KSDFGDFG

EY KÖY HALKIII ATATÜRK GENÇLERE GÜVENMİŞTİR VE HAKLIDA ÇIKMIŞTIR BU ÜLKEYİ GENÇLERE KURTARACAK LAKİN YAŞLILAR ÇIKAR TELEFONUNU GÖSTER DİYEBİLME İHTİMALİNE SAHİPTİR EYYY KÖY HALKIII
BEN MOR EŞARPLI TEYZE GİBİ Bİ TEYZEYİM, MERAK ETMEYİN SONUNA KADAR ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINI SAVUNACAĞIM DOSTLAR!!

AYRICA ADMİNLERİM TUBİS BENİM MİTİNGİME KARIŞIYO BANLAR MISINIZ YA KLSGJŞLDFGD

Bizim zaten seçimimiz @Tubisss'di her zaman ya 😂
Ben artık sırtımdaki bıçakları sayamıyorum....

Sad Cry GIF by mushroommovie

BAKIN SADECE OY VERENLER GİDEBİLİR DEMİŞ OYSAKİ BEN HERKESİ BEDAVAYA GÖTÜRÜCEM HEMDE HERKESİ 🤗🤗🤗
Yüce EXO'nun taleplerine karşı mı geliyosun Tubis????? EXO-L'LER... OYLAR KAYISI'YA...

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Yıllardır EXO-L olan ben, neden fan bile olmayıp sırf beleş diye gelenlerle ile aynı ortamda bulunuyorum? Yok sana oy.
AYNEN ÖYLE!! EXO-L DOSTLARIMIN HAKKINI YEDİRTMEM TUBİS... EXO-L FANDOMINDAN DESTEK BEKLİYORUM ŞU AN. DGFDŞFGOD

Şey.. bütlerde vizelerde finallerde de AĞAM YETIŞ desem gelir misin 👉👈
Yahu kraliçem... Sen hiçbir sebep olmadan AĞAM YETİŞ de ben yine gelirim. 🥺 🥺 💜

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
EXO'yu resmen ağalık seçim vaatleri için kullanıyoruz. SM burdan ona ekmek çıkacağını düşünürse telif atıp donunuza kadar almaya karar verebilir 😂
Merak etmeyin, o gün geldiğinde de ben yine köyümüzün avukatlığını yapacağım. Telif hakkından yüklü bir miktar tazminat yememek için oylar Kayısı'ya. ldfjgdiogf

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Hadi fan olmayıp, bir şekilde sevenler ve destekleyenler gelse neyse ama beleşcileri EXO'nun isteyeceğini pek sanmıyorum 🙄 EXO'nun her zaman birincil önceliği fanları sonrasında ise sevenleridir 💅🏻😎
İşte bu... İŞTE EXO'MUZU ÜLKEMİZİN YÜKSELEN YILDIZI OLAN KÖYÜMÜZE KAYISI FESTİVALİNDE GETİRECEĞİM DOSTLAR!! VE EXO'NUN İSTEDİĞİ GİBİ SADECE BANA OY VERENLER GİREBİLECEK KONSERE GIDFĞG