- Tepki
- 2,850
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olbu arada taylorin begenmedigim ya da desteklemedigim birsuru hareketi falan da var koru korune desteklemiyorum. sevmiyorum da oyle fanlari.oncelikle cocuklugumdan beri taylor dinliyorum zaten. hatta en spesifik cocukluk anilarimdan bazilarinda taylor var. yillar gectikce kendisini hafif hafif daha cok dinlemeye basladim. 2020 baslarinda genel olarak dikografisine hakimdim. sarki sozleri oldukca hosuma gidiyordu o yuzden kendisini baya seviyordum.
sonra taylor 2020de folklore sonra da evermore albumlerini yayinladi. tam pandemi zamanindaydik ve benim de acip album dinlemek disinda baska bir isim yoktu vxnxvznvxjxvxnvx folkloredan birkac sarkiyi biliyordum ve oldukca seviyordum. tekrardan taylorin sarki sozu yazarligina hayran kalmistim. bir iki ay sonra da evermore albumuyle champagne problems sarkisini dinledim ve benim icin donum noktasi o oldu. o sarkiyla hayatimin degisecegini anladim.
sonra once folklore evermore albumlerini sonra ise diger albumlerini dinlemeye basladim veeee zor oldu ama simdi 200den fazla sarkisi olan taylorin diskografisini ezbere biliyorum gznzvxnvxjx
indie, alt, pop, rock, punk, electro, country gibi 917296382 tane muzik turunde sarkisi oldugu icin herkesin kendisinden bir seyler sevecegini dusundugum biri kendisi. ayrica boyle olunca da asla dinlemekten sıkilmiyorsun. indie albumu folkloreu dinleyip sakinlestikten sonra reputation i acip kuduruyorsun falan harika bir sey zgnxbxjxvnxbxjxvnd
oncelikle cocuklugumdan beri taylor dinliyorum zaten. hatta en spesifik cocukluk anilarimdan bazilarinda taylor var. yillar gectikce kendisini hafif hafif daha cok dinlemeye basladim. 2020 baslarinda genel olarak dikografisine hakimdim. sarki sozleri oldukca hosuma gidiyordu o yuzden kendisini baya seviyordum.
sonra taylor 2020de folklore sonra da evermore albumlerini yayinladi. tam pandemi zamanindaydik ve benim de acip album dinlemek disinda baska bir isim yoktu vxnxvznvxjxvxnvx folkloredan birkac sarkiyi biliyordum ve oldukca seviyordum. tekrardan taylorin sarki sozu yazarligina hayran kalmistim. bir iki ay sonra da evermore albumuyle champagne problems sarkisini dinledim ve benim icin donum noktasi o oldu. o sarkiyla hayatimin degisecegini anladim.
sonra once folklore evermore albumlerini sonra ise diger albumlerini dinlemeye basladim veeee zor oldu ama simdi 200den fazla sarkisi olan taylorin diskografisini ezbere biliyorum gznzvxnvxjx
indie, alt, pop, rock, punk, electro, country gibi 917296382 tane muzik turunde sarkisi oldugu icin herkesin kendisinden bir seyler sevecegini dusundugum biri kendisi. ayrica boyle olunca da asla dinlemekten sıkilmiyorsun. indie albumu folkloreu dinleyip sakinlestikten sonra reputation i acip kuduruyorsun falan harika bir sey zgnxbxjxvnxbxjxvnbir
forumdaki swiftie orani artiyor harika vznzbzmzbznGerçekten harika bir hayranlık hikayesi mükemmel tek kelimeyle. Ben de swiftieyim ve çok uzun zamandır Taylor swift şarkılarını dinliyorum
Şimdi, nasıl hayran olduğumu anlatayım. Sosyal medyada Felix'i gördüm ve dış görünüşünü beğendim. Felix'i keşfetmeden önce zaten birkaç şarkısını dinliyordum. Sonra gruba göz atayım dedim. Silent Cry ise onların fanı olmamı sağladı. Anlamı o zamanlar tam beni anlatıyordu. Bir de Chan'ın big hugları vardı. Onlar da beni rahatlattığı için hayran oldum.@@Haney skz için
oncelikle cocuklugumdan beri taylor dinliyorum zaten. hatta en spesifik cocukluk anilarimdan bazilarinda taylor var. yillar gectikce kendisini hafif hafif daha cok dinlemeye basladim. 2020 baslarinda genel olarak dikografisine hakimdim. sarki sozleri oldukca hosuma gidiyordu o yuzden kendisini baya seviyordum.
indie, alt, pop, rock, punk, electro, country gibi 917296382 tane muzik turunde sarkisi oldugu icin herkesin kendisinden bir seyler sevecegini dusundugum biri kendisi. ayrica boyle olunca da asla dinlemekten sıkilmiyorsun. indie albumu folkloreu dinleyip sakinlestikten sonra reputation i acip kuduruyorsun falan harika bir sey zgnxbxjxvnxbxjxvnd
Senin nasıl bir fan olduğunu merak ederdim. Bunu da yazdığına sevindim. Taylorın eskiden bir kaç tane şarkısını dinlemiştim hala da dinlerim bazı şarkılarını sesi ve şarkıları çok güzel kendisi de gayet tatlı ve güzel bir kadınbu arada taylorin begenmedigim ya da desteklemedigim birsuru hareketi falan da var koru korune desteklemiyorum. sevmiyorum da oyle fanlari.
Kendine Jiminsexsuel dediğin için hikayeni merak ediyordum ama sorun değil bebişimŞey ben anlatmasam olur mu pek de anlatmaya değer bir hikayem yok
Bence bir çok kişi Wony e karşı ön yargılı. Wony pinterestte örnek alınan kızların enerjisini veriyor (anlatabildim mi bilmiyorum) ve şuan ise çok tatlı bir fansınNasıl hayran oldum? Ve Neden hayran oldum?
Wonyoung ile Sunghoon mc olduğu zaman tanımıştım onu. İlk başlarda önyargı ile yaklaşmıştım, çünkü hareketleri yapmacık geliyor gibiydi. Ama daha sonra onu tanıdım, ve ne kadar tatlı,samimi birisi olduğunu gördüm. Hem güzel, hem yetenekli, hem de tatlıydı. Bu benim çok ilgimi çekmişti. Zamanla daha çok sevdim. Daha çok ısındım.
Ahahahahahaha Rüyada görüp fan olmayan da ne bileyimBen G dragon fanıyım.Bence burdaki bir çok kişi biliyor artık bunu ve komik gelicek ama onu rüyamda görmuşdüm.bir gün televizyonda bigbangin bang bang bang şarkısı gidiyordu ve acayip sevmişdim o akşam rüyama girmişlerdi esasda G dragon ondan sonra Gd fanı oldum.Böyle anlatınca zebani efeye benzedi ya
Evet gerçekten çeşit çeşit içerikleri var güzel bir hayran olma hikayesi ve sen çok tatlı minnoş bir hayransınŞimdi, nasıl hayran olduğumu anlatayım. Sosyal medyada Felix'i gördüm ve dış görünüşünü beğendim. Felix'i keşfetmeden önce zaten birkaç şarkısını dinliyordum. Sonra gruba göz atayım dedim. Silent Cry ise onların fanı olmamı sağladı. Anlamı o zamanlar tam beni anlatıyordu. Bir de Chan'ın big hugları vardı. Onlar da beni rahatlattığı için hayran oldum.
Neden hâlâ hayranım? İçeriklerini seviyorum. Çok fazla içerikleri var. Seç, beğen, al. Üstelik izlerken de sıkılmıyorum, beni eğlendiriyorlar. Zor vakit geçirdiğim bir zaman diliminde keşfettiğim için de yerleri bende ayrı. Güvenli bölgem gibi hissediyorum.
Jungkooktan ilk başta hiç hoşlanmayan ve gıcık kapan daha doğrusu hiç sevmeyen tek ben değilmişim demekki yalnız olmadığıma sevindim ve ben de şuan Jungkook un çok seviyorum funny bir fan olma hikayesiymişYıl 2018, ablam BTS ve birçok kpop şarkısı dinliyor ama en çok BTS dinliyor. İlk defa bir gün telefonu getirip bak şu şarkı çok güzel değil mi diye bana soruyor. Şarkı da BTS Idol'dü. Ben de şarkıyı çok beğeniyorum ama öncesinde ablamla bir şeyden dolayı laf dalaşına girdiğimiz için ve ona gıcık kaptığım için "Hiç de güzel değil. Kötü bir şarkı" diye burun kıvırmıştım. Sonra ablam da "Hıh sen ne anlarsın" diye bana burun kıvırmıştı. Ablam yanımdan ayrıldıktan sonra çok fazla bekleyemeden bilgisayara uçup şarkıyı tekrar kulaklıktan açmıştım ckshcldjckjdjd sonra BTS'in Idol performansları falan da önerilen videolarda karşıma çıkınca bir tane performansı açıp izlemeye başlamıştım. Neyse performansı izledim, hatta çok beğendim derken videonun altındaki yorumlara bakıyorum bir yandan. Yorumlarda herkes Jungkook da Jungkook diyordu. KİM LA BU JUNGKOOK DENEN HERİF diye triplenip daha Jungkook'u tanımadan ondan gıcık kaptım çünkü herkes Jk'u şu okulun dilinden düşmeyen popüler zengin çocuğu gibi konuşuyordu. Neyse yorumlara bakmaya devam ederken yorumlarda söylenen dakika ve saniyelerden yola çıkıp Jungkook'un kim olduğunu anlamıştım. Yine de emin olmak için sonrasında da Google'dan baktım kim olduğuna. Jungkook da performanslarda çok özgüvenli biliyorsunuz. O videoda gözüme battı. "Hele artiste bak, haspam bundaki hava da kimsede yok he" diye içimden sırf herkes dilinden düşürmüyor ve performansında çok özgüvenli ve dikkat çekiyor diye gıcık kaptım adamdan. Ama tabii BTS'in şarkısını çok beğendim. Idol'ü ilk dinleyişte çok beğenmiştim. İşte grubun birkaç şarkısına daha baktım hemen ardından ve "OHA ŞARKILAR ÇOK İYİ" diye yükselmiştim fldjkfjdjfjdlshdğs ama tabii Jungkook'a çok gıcığım hâlâ. Sahnedeki performanslarından dolayı burnu havada biri sanıyordum T_T Kısa süre sonra BTS varyetelerini keşfetmiştim. Jungkook'un da sahnedekinin aksine ne kadar mütevazi, samimi olduğunu gördüm. Çok geçmeden ona da ısındım. Grubun hangi şarkısını açsam sonuna kadar farkına varmadan akıp gittiğini gördüm. Gerçekten o ana kadar hiçbir şarkıcının neredeyse tüm şarkılarını sevdiğimi hatırlamıyordum. Genelde 3 tane beğensem 5 tane beğenmezdim gibi bir şeydi. Ama BTS ile ilk defa bu değişti. Şarkılara bayıldığım yetmezmiş gibi sonrasında keşfettiğim varyetelerinde samimiyetleri de beni etkiledi. O yüzden ilk defa bir şarkıcının fandomuna girdim. Bu arada neden özellikle Jungkook dersek, BTS'in diğer üyeleri bende hep abi hissiyatı oluşturuyor ama Jungkook ise bana yakın arkadaş hissiyatı veriyor. Sanki beraber büyüdük gibi hissediyorum. Sanırım bunda ilk baştaki benim kendi kendime girdiğim tripler de etkili oldu cldbckjdjfje
Yaaa ama bu çok tatlı bir hayran olma hikayesi ve gerçekten çok güzel şarkılara sahipler aynı zamanda yetenekliler de.nasıl hayran oldum
- 13 yasında falanım yazın arkadaslarla kuran kursuna gidiyoruz orda da cok muhabbetimin olmadığı ama tanıdığım biri var bir gün topluca otururken bu kız cantasından kpop dergisi cıkardı exo posteri falan var ben de merak ettim bu neymis falan derken tanıttı bize ben de öyle merak ettik arastırdık cjslxjskd o zamanlar yıl 2014 falan evde İnternet yok yakın arkadasımdan exoyla ilgili videolar ve sarkılarını flasha aktarıp bana getirmesini istemistim ckslxjskd cok zor sartlarda fanlığa devam ettim ama eğlendim exo benim kötü hissettiğim anlarımda sığındığım limanımdı diyebilirim onların videolarını izler kendime gelirdim cok mutlu olurdum hala beni cok mutlu ediyolar ayrıca diskografileri gercekten benim tarzım ya muhtesem sarkılara sahipler asla sıkılmıyorum dinlerken 🥹 öyle iste
Aşırı minnoş birisi tatlı demeyin diyor ama tatlı diyemeden duramıyorum bir de eskiden tek tavşana benzetmezdim ama şimdi çok benzetiyorum.Bie şey diyeyim mi bangtanı tanıyan herkes ilk bir jungkooka gıcık oluyor skdgkf yani geneli bu şekilde oluyo çok tatlı birisi halbuki
Evet ateşli olduğu zamanlar da var ve cidden vücut yapısı çok güzel bir de üstüne spor yapıncabazı zamanlar cidden ateşli oluyor ama genelinde çok tatlı oluyo
Baya uzun süredir armysin demek. Erken keşfettiğine sevindim bebişim çünkü çok aşırı tatlı bir fansın ve asla toxic değilsinÖhöm yıl 2015 başı. Mama 2014 izliyorum. Daha doğrusu ablam izletiyor. Bak burada kasını açıyorlar çok iyiler falan diye video izletti bana. Bundan çokkk öncesinde de no more dreami izletmişti ama çok ilgimi çekmemişlerdi. Neyse. O performans sırasında jimini gördüm ve oha dedim xkdkfkf sonrasında araştırıp o günkü performanslarını izlemeye başladım. Bu sefer grubu sevmeye başladım. Sonra diğer şarkılarına bakıyorum derken i need u ile cb yaptılar ve dedim ben army oluyorum o gün bugündür ayrılmadık devam ediyoruz arkadaşlığa