- Tepki
- 2,508
Fikrinizi merak ettim
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlOlay ne ben görm
Olay ne ben görmedim
sinirli olan ilk galibaİki ayrı açıklama videosu var nedenini bilen var mı? Biri çok normal, diğerinde bir tık sinirlenmiş.
Keşke olayı da anlatsaydın
Olayı çirkinleştiremezmişiz oradaki gencecik kız senin kardeşin olsaydı böyle bir şey söyleyemezdin bile gelmiş ne diyor te Allahım kadını tanımamasını anlayabilirm çoğu kişi de tanımıyodur ztn ama bir ünlü olarak üzgün olduğunu belirtmen takipçilerine söylemen gerekirdi beni linçliyorlar diye video çekmiş buİki ayrı açıklama videosu var nedenini bilen var mı? Biri çok normal, diğerinde bir tık sinirlenmiş.
Ayrıca normal bri cinayet olsa akrabaları bu olaydan mesul tutulmaz. Fakat olay çok farklı arkadaşlar baya baya bir ailenin ayinine gencecik bir kız kurban ediliyor. Sadece tek kişiyle biten bir olay değil. Kızın üstünde sadece erkeklere ait dna da yok ayrıca ailecek yapılmış bir şey. Sonra ise öldürdükleri koltukta gülerek poz veriyorlar. Detayları bilmeyenler kesinlikle okumalı çok korkunç bir olay. Bu bilmiyorum diyip geçilecek bir olay asla değil.Olayı bilmiyor olsa bile özür videosu tam bir fiyasko benim gözümde. Bu trip atılacak ya da şekilden şekle girilecek bir konu değil. Bilmiyorsan araştıracaksın bu kadar hassas bir konuda ancak bu kadar saçma bir tepki verilebilirdi her gördüğümde sinirleniyorum