Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

O Hintli Abla

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Zamanında bu kadın BTS üyelerine cilve yaptı, V karşılık verdi,Artık sadece Suga biaslıyım sadece o karşılık vermedi,islamfobik çıktı sonra aslında hindistanda ki bir siyasi meseleymis filan denildi baya karıştırdı army fandomunu şimdi yine karşıma başka erkek gruplarıyla videoları çıktı ve erkek idoller açık açık etkilendiklerini belli ediyor sbdbhdhdbbhd acaba Kpop idolleri minyon masum 40 kilo Koreli kızları ideal tipi şecip bizimi kandırıyorlardı kim gitse bu kadına dibi düşüyor

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Yani bence oturup kadının düşünce yapısını araştırmıyorlardır. Kadın güzel olduğu için etkilenmeleri normal yani. Hem karşılık vermelerinde ne gibi bir sorun varki sadece karşılık vermeyenleri biasın seçiyorsun anlamadım

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
O abla çok güzel jsjs özellikle erkek idollerle röportajlarına özellikle idollerin mimiklerine bakıyorum çoğu beğeniyor kadını.Bugün treasure ile videolarını izledim Doyoung'un tepkisi viral olmuş 😅Bir de röportaj yapıyorlar sadece sonuçta idolleri bağlayan bir durum yok bence.
Bence o kadar guzel degil ya telaffuzu da garibime gidiyor sevemedim

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
O abla çok güzel jsjs özellikle erkek idollerle röportajlarına özellikle idollerin mimiklerine bakıyorum çoğu beğeniyor kadını.Bugün treasure ile videolarını izledim Doyoung'un tepkisi viral olmuş 😅Bir de röportaj yapıyorlar sadece sonuçta idolleri bağlayan bir durum yok bence.
Kadının mimikleri hwasa'ya benziyor, grup üyeleri: baek'i anlamak

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Oyuncu falan mı bilmiyorum ama bizim oyuncular bence çok daha güzel bu kızdan
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Of evet bugün güzellikle alakalı bi gönderiye geldim instada, işte türk kızlarının %91 i kendini güzel buluyomuş diye. Etmediği lafları bırakmamışlar. Hepsine baktım üşenmedim tek tek, yemin ederim dağ ayısı gibiler. Salağın biri yazmış işte bu ukraynalılar varken türkler kim ya falan diye, bi kız yazmış 'sen eminsin yani sana bakacaklarına' demiş. Verdiği cevap 'niye olmasın'... Şu mağara adamı türk erkeklerindeki özgüven... Komedi resmen
Kendilerine egoyu hak görüp kadınlara özgüveni çok görüyorlar. Etrafımda gözlemlediğim çoğu erkek özgüvensiz kontrol edebileceği bir kadın istiyor. Küçüklüklerinden beri paşa gibi davranılıyorlar, sosyete resmen yüzyıllardır onlara hizmet ediyor. Bu egonun nedeninin oradan geldiğini düşünüyorum. Ayrıca sen beğenmesen bir şey kaybetmeyiz bizi jaejoong beğenmiş jaejoong

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
doyoung'a o kadar şaşırmıyorum kii dlejfpwkdoke

Kpop idolleri minyon masum 40 kilo Koreli kızları ideal tipi şecip bizimi kandırıyorlardı kim gitse bu kadına dibi düşüyor
bu bizdeki ninelerin kadın dediğin balık etli olur vs demesi ama erkeklerin victoria secret mankenlerine düşmesi falan gibi

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Olayı anlamadım ama djjdjdj Allah çarpar vallahi kadın nasıl güzel değil bir içim su resmen ben kadın halimle düştüm erkekler uhuu yaniii jdjdjdj