Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

O Meşhur Soru 🤭🖤💖

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Hala tartışılan yada konuşulan özellikle baby blinkler fandoma katıldıkça gündeme gelen bir konu hakkında sizin de görüşlerinizi almak istedim.
Sizce Miyeon blackpink de çıkış yapsa ne olurdu? Grup şu anki konumuna gelir miydi? Üyeler arasındaki denge nasıl oluşurdu? Screenshot_20230718-203656_BeautyPlus.jpg Kendi görüşümü açıklayacak olursam blackpink 4 kisi grup cikis yaptigindan itibaren harikalar yaratiyor acikcasi bir eksiklerinin oldugunu pozisyon anlaminda dusunmuyorum ama miyeonunda bu gruba dahil olmasini buyuk bir kalple isterdim bence o donem ki stajerler arasinda 5. kisi olarak blackpink e en uyan kisi de miyeon du cikis grubundan neden ayrildigini yada cikarildigini tam olarak bilemeyiz ortalikta birkac soylenti hep dolanacak gibi duruyor ama o kadar yil egitimden sonra keske eklenseydi. Bir miyeon stan olarak bence cube kiza deger veriyor zaten koreliler de seviyor onune cikan firsatlari degerlendiriyorlar da ama gerek grup ici line dagilimlari gerek de soyeon bence diger uyelerin kisisel ozelliklerini one cikarmaya daha cok odaklaniyor gibi duruyor haksizliga ugradigini dusunuyorum ki soojin olsaydi grupta en cok soyleyen 4. kisi olurdu muhtemelen bu da bir Ana vokal icin gayet az bir oran ama yine de miyeon da grubunu seviyor ve bence uyeler iyi anlasiyor yani dislanma enerjisi almadim ben henuz yine de bir kpop Stan olarak bu konu ilk ortaya atildiginda keske blackpink de olsaydi demistim blackpink in tarzini daha cok sevdigimden ve miyeon balckpink de olsaydi bireysel olarak grubun konumunu da baz alarak daha populer olurdu onun daha iyi yerlere gelmesini istedigim icin bu istegim agir basti sanirim ve hala ara ara dusunurum ama en azindan iyiki cube onu son anda g idle a eklemis ve biz de boyle mukemmel kisilikte bir idolu tanimisiz. Bu kadar Miyeon ovgusunden sonra😂 gelelim ilk senaryomuza bence grupta cikis yapsaydi buyuk ihtimalle solo stanlar rosé miyeon jisoo miyeon diye ikiye ayrilip gorsellik ve vokal acisindan karsilastirirlardi diye dusunuyorum. Bir de jennie nin son roportajina deginecek olursam basta rap pozisyonu yuzunden kimlik bunalimi yasadigini soyledi grupta vokal acisindan daha cok uye olacagi icin sarkilar daha farkli olabilirdi gibime geliyor ya jennie daha cok rap alirdi ya da vokal agirlikli sarkilar daha cok olurdu gibi bu da populerligi etkiler miydi ayni sarkilar olmayinca bilinmez yada jennie nasil etkilenirdi bu durumdan yine ayni sekilde hisseder miydi acaba? Bu kadar analizin sonuna gelecek olursam umarim bu bes kadin daha da basarili olur ve daha cok taninarak hayallerinin hepsini gerceklestirebilirler ve bize en kisa zamanda bir etkilesim verirler ozellikle jisoo miyeon etkilesimi istiyorum Lisa ile aldik ama diger uyeler hic etkilesim vermedi bu da biraz uzucu acikcasi:(

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Miyeon çıkış yapsa Rose ile Jisoo çok geride kalabilirdi. Jisoo ile kıyaslanacağını sanmıyorum çünkü Jisoo'yu beğenme sebepleri kafalarında olan algıya tam uyması. Güzellikse neredeyse tüm idoller zaten güzel.
Denge bozulurdu bence, o yüzden çıkış yapmaması grup dinamiği açısından iyi olmuş. Miyeon için iyi olup olmadığını kestiremiyorum.
Görsellik açısından miyeon da grupta olsaydı özellikle ilk dönemler rosé kendini tarzini bulmadan once koreliler tarafından eleştirilebilirdi gibime geliyor vokal konusunda da miyeon daha iyi olduğu için sanırım en populer 3 uye bile olabilirdi o acidan haklisin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bence miyeon da tam twice üyesi vibe ı var alakasız oldu ama
Yg de degil de jyp de olsaydi kesin cikis yapardi bence ya ellerinden kacirmazlardi ama twice da da birkac uye cikis yapamayabilirdi

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Miyeon grupta çıkış yapsaydı koreliler arasında jisoo ve rose'ye göre daha popüler olurdu. Ama ben kişilik olarak miyeon ve bp'yi yanyana koyamıyorum. Lisa'yla enerjileri uyuyor gibi zaten lisa'yla arkadaşlar. Gidle'da grup olarak anlaşıyorlar gibi görünüyor dışlama olduğunu ben de düşünmüyorum ama haksızlık olduğu kesin. Neyseki çok aktif bir kız bir sürü programa katılıyor da korede iyi bir popülerliği var. Vokali, visuali ve kişiliği de beğenildiği için kore seviyor kızı. Bp'de olsa bu kadar sevilmezdi gibi geliyor. Fazla popülerliğin ve kıyaslamaların getirdiği bir nefret var çünkü. Vokal olarak gruba katkısı olurdu kesinlikle. Bp'ye uyardı ama ben gidle'da olmasını yine tercih ederim.

Bir de birçok fan miyeon'un bp'de çıkış yapmadığı için çok pişman olduğunu falan düşünüyor o kadar komikler ki jfsaldkfjasşdlkfjşadslf kıza baya acıyorlar sanki nugu bir grupta kalmış gibi. Neyse arkadaşlar buraya kadar okuduysanız no miyeon no life STAN MIYEON
Ya belki baslarda imrenmistir kolay degil o kadar yildan sonra 2 yil gec cikis yapti birde kizlardan ama pismanlik kafasini duvarlara vurma gibi yorumlar okumustum bende basta biraz tepki de almisti BP performansinda tepki vermedigini soyleyip kiskaniyor kizlarla arasi bozuk demislerdi de Boyle seyler oldugunu bende dusunmuyorum ki g idle in cikisi da baya begenilmisti sadece cube gruplarinda bir sanssizlik hep oluyor zirveye gec ulasiyorlar yada bir tik geri kaliyorlar ama bunu en cok kiran da g idle oldu su an gayet iyiler bir de en populer uye ayriliginda bile ayakta kalinacagini gosterdiler genelde sirketler gruplari dagitir o uyeyi tutarlar cunku

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Görsellik açısından miyeon da grupta olsaydı özellikle ilk dönemler rosé kendini tarzini bulmadan once koreliler tarafından eleştirilebilirdi gibime geliyor vokal konusunda da miyeon daha iyi olduğu için sanırım en populer 3 uye bile olabilirdi o acidan haklisin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yg de degil de jyp de olsaydi kesin cikis yapardi bence ya ellerinden kacirmazlardi ama twice da da birkac uye cikis yapamayabilirdi
Bence Miyeon tatlı konsepte değil de elegant konseptlere daha çok uyuyor.

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Sen birde bana sor, aşırı sinir oluyorum şu duruma. Kız soojin olayında hep fanlarla iletişimde kaldı arayı açmamak için, idle ara verdiği zaman çok çalıştı fandomu dinamik tutmak için baya uğraştı ve sürekli etkileşim verdi fanlarla fakat kız yayın açtığında bile shuhua soojin vs. Hep diğer üyeleri sordular nerde diye yani kız vakit ayırıp yayın açıyor ama umurlarında değil. Ya bu kıza aptal bile dediler resmen şaka gibi. Shuhua aptal miyeon anlamına gelen bir kelime söyledi bir ara bütün neverlandlar kıza canlı yayın boyunca aptal miyeon dedi resmen dayanamadı en son dedi hoşuma gitmiyor söylemeyin diye uyardı inanılmaz üzüldüğü belliydi. Gerçekten çok hassas biri olduğu için gördükçe üzülüyor belli etmemeye çalışıyor ama nereye kadar yani. Deli ediyor bu fandom beni bazen.
Shuhua nin miyeon a olan tutumları benim de hosuma gitmiyor bazen maknae oldugu icin hos goruluyor da buyudu artik biraz daha olgun olmali bence soojin shuhua shipledikleri icin de fanlarin goz bebegiydi aslinda dogru duzgun vokal ve sahne becerisi yok simdi daha iyi olmasina ragmen ben yine de gorselini ve sektor icin bazi seyleri degistirmemesini seviyorum sac tarzi gunluk hayatta makyaj yapmamasini biraz daha buyuse kisilik olarak daha cok odaklansa isine aslinda kpopda farkli bir karakter

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,344
Hala tartışılan yada konuşulan özellikle baby blinkler fandoma katıldıkça gündeme gelen bir konu hakkında sizin de görüşlerinizi almak istedim.
Sizce Miyeon blackpink de çıkış yapsa ne olurdu? Grup şu anki konumuna gelir miydi? Üyeler arasındaki denge nasıl oluşurdu? Ekli dosyayı görüntüle 4768 Kendi görüşümü açıklayacak olursam blackpink 4 kisi grup cikis yaptigindan itibaren harikalar yaratiyor acikcasi bir eksiklerinin oldugunu pozisyon anlaminda dusunmuyorum ama miyeonunda bu gruba dahil olmasini buyuk bir kalple isterdim bence o donem ki stajerler arasinda 5. kisi olarak blackpink e en uyan kisi de miyeon du cikis grubundan neden ayrildigini yada cikarildigini tam olarak bilemeyiz ortalikta birkac soylenti hep dolanacak gibi duruyor ama o kadar yil egitimden sonra keske eklenseydi. Bir miyeon stan olarak bence cube kiza deger veriyor zaten koreliler de seviyor onune cikan firsatlari degerlendiriyorlar da ama gerek grup ici line dagilimlari gerek de soyeon bence diger uyelerin kisisel ozelliklerini one cikarmaya daha cok odaklaniyor gibi duruyor haksizliga ugradigini dusunuyorum ki soojin olsaydi grupta en cok soyleyen 4. kisi olurdu muhtemelen bu da bir Ana vokal icin gayet az bir oran ama yine de miyeon da grubunu seviyor ve bence uyeler iyi anlasiyor yani dislanma enerjisi almadim ben henuz yine de bir kpop Stan olarak bu konu ilk ortaya atildiginda keske blackpink de olsaydi demistim blackpink in tarzini daha cok sevdigimden ve miyeon balckpink de olsaydi bireysel olarak grubun konumunu da baz alarak daha populer olurdu onun daha iyi yerlere gelmesini istedigim icin bu istegim agir basti sanirim ve hala ara ara dusunurum ama en azindan iyiki cube onu son anda g idle a eklemis ve biz de boyle mukemmel kisilikte bir idolu tanimisiz. Bu kadar Miyeon ovgusunden sonra😂 gelelim ilk senaryomuza bence grupta cikis yapsaydi buyuk ihtimalle solo stanlar rosé miyeon jisoo miyeon diye ikiye ayrilip gorsellik ve vokal acisindan karsilastirirlardi diye dusunuyorum. Bir de jennie nin son roportajina deginecek olursam basta rap pozisyonu yuzunden kimlik bunalimi yasadigini soyledi grupta vokal acisindan daha cok uye olacagi icin sarkilar daha farkli olabilirdi gibime geliyor ya jennie daha cok rap alirdi ya da vokal agirlikli sarkilar daha cok olurdu gibi bu da populerligi etkiler miydi ayni sarkilar olmayinca bilinmez yada jennie nasil etkilenirdi bu durumdan yine ayni sekilde hisseder miydi acaba? Bu kadar analizin sonuna gelecek olursam umarim bu bes kadin daha da basarili olur ve daha cok taninarak hayallerinin hepsini gerceklestirebilirler ve bize en kisa zamanda bir etkilesim verirler ozellikle jisoo miyeon etkilesimi istiyorum Lisa ile aldik ama diger uyeler hic etkilesim vermedi bu da biraz uzucu acikcasi:(
Bence miyeon hangi gruba giderse gitsin visuali ve sirin kisiligi ile parlardi :)))