Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Ocak Ayında Dönüş Yapacak Gruplar / İdoller

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
NJ için 15 şarkılık full albüm dedikodusu gördüm ama doğru mu
bilmiyorum
Ay olursa cok iyi olur tur vs olursa sarki sayilari az zaten ama her sarkiyi tanitip mv cekiyolar neredeyse blackpink gibi az ve kaliteli tercih ediyolar 15 o yuzden olur mu bilmiyorum 8 10 arasi olabilir belki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Umarım Nmixx de O.O tarzı bir şey çıkarır yeto
Dinlenebilir bir sarkiydi ya kiymetini neden bilmediler anlamadim tamam buyuk sanatsal bir sey degildi ama kpop sonucta yani keske oyle sarkilarla gelseler tekrardan

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,343
5 OCAK

- Riize

8 OCAK

- ITZY
- SF9

15 OCAK

-NMIXX

Günü Belli Olmayanlar

-B1A4
-GIDLE
-Sistar19
G idle ve itzy icin heyecanliyim riize get a guitar cok guzeldi ama talk saxy kotu sarkiydi umarim guzel bi sarkiyla donerler

Ay olursa cok iyi olur tur vs olursa sarki sayilari az zaten ama her sarkiyi tanitip mv cekiyolar neredeyse blackpink gibi az ve kaliteli tercih ediyolar 15 o yuzden olur mu bilmiyorum 8 10 arasi olabilir belki

Dinlenebilir bir sarkiydi ya kiymetini neden bilmediler anlamadim tamam buyuk sanatsal bir sey degildi ama kpop sonucta yani keske oyle sarkilarla gelseler tekrardan
15 sarki ; her biri 2 dk olsa 30 dk dinleme suresi