- Tepki
- 1,369
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlYok Uranyum zebani imiş 465 yasındaUranyum olsa olsa 2500 yaşında olur vampir yaşına göre 24 oluyo
Aynen çok az kalmışEmeklilğe az kalmış desen
ben uranyumun yazdıklarını 34 yaşında bir adam sesiyle okuyorum cuk oturuyo deneyin.Google'a kandırdım deyince bu çıkıyor
Ya sanki ta ilk zamanlar bi doğum günü başlığında 89 doğumlu falan diye görmüştüm sanki jdvdjsdksgddkOnu biliyorum da sanki Uranyum'a da öyle denmişti xlvekfhwjdhje ya yanlış hatırlıyorum ya da biri dalga geçmiş demek ki ya da gtümden sallıyorum şu an
89u ben de hatırlıyorum ama şaka mı yapmıştı ciddimiydi emin değilim ben inanmıştım şahsenYa sanki ta ilk zamanlar bi doğum günü başlığında 89 doğumlu falan diye görmüştüm sanki jdvdjsdksgddk
Valla ben de inanmıştım89u ben de hatırlıyorum ama şaka mı yapmıştı ciddimiydi emin değilim ben inanmıştım şahsen
Şey amca galiba mfmdkdklsKesin bilgi mi ben hep içimden uranyuma abla diyodum ona göre teyze diyecem
Eski ismi mr.nucleardı. ben de sukuna?? Sayesinde fark ettimEminmiyiz
Ya benim asıl merak ettiğim şeyi söyleyeyim mi? NetizenTurkey ilk açıldığı zamanlarda, yani 2015'te mi neydi (hatırlayamadım) Facebook sayfalarında bi admin vardı sanki "Nutella Brain" (?) diye. O admin de erkekti diye hatırlıyorum. Ne zamandır aklımda ya, Uranyum o Nutella Brain mi acaba? dlkgjdlgdkl Gerçi yukarıda maskara önerisi falan yaptığını gördüm, cinsiyetçilik yapmak istemem ama Uranyum erkek mi kadın mı diye bi şüpheye düştüm şimdi. lkdjfgldfgklEski ismi mr.nucleardı. ben de sukuna?? Sayesinde fark ettim
TmmBen neden hatırlamıyorum Yanlış bu.
Diyorum ya emekli komiserim
Yüzyılın kıyağı mı peki gerçekten? Emin miyiz? ljghflkgjfklReisin Öğrencilere geçtiği yüzyılın kıyağı.