Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Okul 4 Gün Our Mu Sizce ?

Tatil olur mu ?

• Evet olur

Kullanılan: 3 12.5%
  • Hayır olmaz

Kullanılan: 21 87.5%

• Kullanılan toplam oy
    24

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Dün birkaç habere denk geldim .Cuma gününün de haftasonuna dahil edilip öğrenciler için tatil olacağına dair
Olacağını sanmıyorum. Amaç Cumayı tatil yapıp, Pazar gününü iş günü yapmak diye biliyorum. İş günü sayısını kolay kolay düşürmezler bence. Okullar sadece eğitim yeri değil, bir nevi çocuk bakım merkezi. Kamuda çalışma günü resmi olarak 5 günken, okullar 4 gün olmaz. Hepsini de 4 güne düşürmezler. Büyük bir iş kaybına sebep olur bu durum. Dediğim gibi amaç 4 güne düşürmek değil, Cuma gününü hafta sonu tatiline katıp, Pazar gününü çıkarmak.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Peki cuma gününü tatil yapıp pazar gününü iş günü yapmadaki amaç ne? Gündemi takip etmiyorum bu sıra
Muhtemelen Cuma namazı. Müslümanlar Cuma günü dinlenir anlayışı. Şu anki dünyada uygulamak çok da kolay değil bence. Cuma namazına gitmek isteyene imkan tanınıp mesaisi ona göre ayarlanabilir belki ama tüm Cuma tatil etmek gerekli değil sanki.