Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Olivia Rodrigo'nun Son Albümündeki En Sevdiğiniz Şarkılar ?

Ü

Üye silindi 187

1.albüm bana fazla ballad dolu gelmişti bu yüzden bu albümü daha çok sevdim.Bu kız eğlenceli sözler yazma işinde çok iyi özellikle sanki eline kahveni almış kız kankalarınla konuşuyormuşsun gibi yazıyor ister istemez şarkıların dünyasına giriyorsun.Ana karakterin yerine kendini koyman çok kolay.
Favorim lacy oldu.Bence albümün en farklı şarkısı ve sözleri gerçekten üzücü.Herkesin mutlaka kıskandığı keşke ben o olsaydım dediği birisi olmuştur bu şarkı da böyle bir konuyu ele alıyor.Şarkıda bir TS dinleyeni olarak çok folklore albümü hissi aldım.Sadece bu tarz şarkıların olduğu bir albümü kesinlikle olivia'nın sesinden dinlemek isterim.Bence pop sektöründeki en iyi şarkıcılarından birisi.Özellikle bugün vmas sahnelerine baktm biraz çoğu şarkıcı bile değildi sahne şovuyla bir şeyler yapmaya çalışıyorlar oliva gencecik yaşında hiç heyecanlanmadan tizlerin yoğun olduğu şarkılarını tertemiz okudu.
Get him backin ana nakarat melodisi çok neşeli ve akılda kalıcı böyle pop şarkılarını özlemişim cidden.Daha bugün mvsi yayınlandı.Bu şarkıyı harcamamasına sevindim.
All american b****,ballad of a homeschooled girl,love is embrassing,pretty isn't pretty ve bad idea right albümdeki temposu yüksek şarkılar en çok da bunları beğendim çünkü çoğunda bariz bir şekilde pop-punk/80ler alternatif pop-rock tınıları var.
Lirikalite olarak ilk albümü bana daha iyi gelmişti çoğu ballad olduğu için olabilir belki bu albümdeki şarkılar beste olarak daha güzel ama sözleri ilk albüm kadar iyi değil.Albümde bir ı hope youre ok yok mesela benim için sour albümünün zirvesi oydu.
 
Üst