Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Olumlama- Manifest

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Manifest ve olumlama ikisi farklı şeyler ama bir başlık altında birleştirmek istedim. Bu ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Hayatınıza uyguladınız mı ve uyguladıysanız da bir geri dönüş alabildiniz mi ?
Ben ikisini de denedim. Manifest'ten bir geri dönüş alamadım ya da bilmiyorum bir şeyler doğru gitmedi djfhj
Olumlama ise uyguladığım dönem bana gerçekten iyi gelmişti. Bakış açını daha çok pozitif şeylere yöneltince gerçekten daha çok pozitif şeylere odaklanıp mutlu olabiliyorsun en azından ben de böyle gelişti.
Neyse sizin fikirlerinizi ve deneyimlerinizi de merak ediyorum ve ben ders çalışmaya geri gidiyorum hgfhdg
Donald Duck Money GIF

Konu Sahibi
Valin

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
@Bloom hayatim gelmis bizim konu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Manifestin bir çok şekilde işe yaradığını düşünüyorum. Çekim yasasına inanmayan insanları asla anlamıyorum bu arada. Ha evet zihninizde bi blokaj var tamam ok da sırf blokaj nedeniyle inanmamak saçma.

3-4 yıldır ilgileniyorum, en etkili bulduğum yöntem mişli şükür yöntemi. İnsan ne ise onu çeker ne isterse onu değil bu mantığı kavradıktan sonra her şeyi yapabilirsiniz.

Aslında çok düşüncem var ama bunlar geldi aklıma ahwşfmwşmf
Asla olacak edecek kullanmayın -oldu,y yaptım kullanın vs diyorlar açıkcası bir daha denemek istemedim her şey olacağına varır kafasıyla hayattan beklentilerimin en aza düştüğü dönemdeyim :(

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Kesinlikle gerçek orta okulda hazırladığım wish listin çoğuna sahibim şu an istediğim çoğu kıyafet eşya hepsini bir şekilde aldım hatta bir tane new york fotosu vardı odamda neyworkta üniversite bile okudum normalde çok kazandıran bir meslek içinde olmasamda çok kısa senede iyi yerlere geldim. Gezmek istediğim her yeri gezdim fransızca öğrenmek istiyordum şimdi ders bile veriyorum hatta geçen yıl 2 ay pariste yaşadım 😭 bir orkestrada keman bile çaldım ben manifestin ta kendisiyim dmdmdm

Konu Sahibi
Valin

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Bu arada manifestte dönüş alamaman o konuda bir blokajının olduğunu da gösterebilir. Gölge çalışması ya da kazma yaparak o blokajını bulabilirsin
Ay ben bu terimleri hiç bilmiyorum açıklayabilir misin

Her gün dölar diyorum ama daha geri dönüş almadım yakında euro demeyi denicem belki geri dönüş alırım... Bu arada manifest konusu bana çok mantıklı geliyo kırk yılda bir olsa beni buluyor
Gittim iconuma bile para koydum şimdi lütfen para beni güzel şekilde bulsun kdsjf

Konu Sahibi
Valin

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Kesinlikle gerçek orta okulda hazırladığım wish listin çoğuna sahibim şu an istediğim çoğu kıyafet eşya hepsini bir şekilde aldım hatta bir tane new york fotosu vardı odamda neyworkta üniversite bile okudum normalde çok kazandıran bir meslek içinde olmasamda çok kısa senede iyi yerlere geldim. Gezmek istediğim her yeri gezdim fransızca öğrenmek istiyordum şimdi ders bile veriyorum hatta geçen yıl 2 ay pariste yaşadım 😭 bir orkestrada keman bile çaldım ben manifestin ta kendisiyim dmdmdm
Bir özele geçebilir miyiz almam gereken taktikler var jfdjsf İşin şakası senin adına baya mutlu oldum 17 yaşındaki ben kendimi görse yüzüne tükürebilir de dbfdk

Konu Sahibi
Valin

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Tabii ki. Blokajı zihnindeki bi sınır gibi düşünebilirsin. Hani bir şeyi istiyorsundur ama o konuyu düşününce 'ya yok bu da olmaz' falan diyorsundur, o blokaj oluyor işte. Egon seni durduruyo ve sen ciddi çalışmaya çalışsan bile bi şekilde vazgeçtiriyo. Örnek mesela kilo verme. Ben çok fazla yoyo dönemi geçirdim sporda ve diyette.
Gölge çalışmasını şöyle açıklayabilirim. Gölge çalışması senin belli sorulara hiç düşünmeden tak diye cevaplarını yazdığın bi çalışma. Mesela ben sana soru veriyorum sen bunlara zihnini kullanmadan elini kendin yazdırıyosun (çok tuhaf geliyo ama dediğimi yaptığında ne demek istediğimi anlarsın)
Kazma çalışması ise kesinlikle bi theta healer ile yapılmalı. Bu gölge çalışması gibi ama uzmanlardan yardım almak çok daha iyi. Kazma çalışmasında senin bu inancını buluyorllar. Sonra da theta healing uzmanları seni o ana götürüp o hatırayı o anda iyileştiriyorlar.
Blokajı net yapıyorum bu arada, hatta daha başlamadan bile olumsuz düşünceler düşüyor kafama. Gölge çalışmasını merak ettim gidip bir araştırayım dkjfkl Bu arada teşekkürler açıkladığın için

Hasbully

Trainee
Tepki
154
Yani tabi manifest yap yap yap yap ama kıçını yataktan kaldırıp istediğin şeyler için çabalamazsan bir yere varamazsın. O yüzden bir şeyi çok istediğimde manifest yapmak yerine "olur mu? olmaz mı? yapabilir miyim? yapamaz mıyım?" gibi şüphelerin aklımı bulandırmasına izin vermeden hayırlısı ne ise o olsun diyerek direkt işe koyuluyorum. Eğer istediğim şeyi elde etmek için uzun bir süreç geçirmem gerekiyorsa, istediğin üniyi kazanmak veya kilo vermek gibi, motivasyonumu yüksek tutmak için olumlamalar ve mood board gibi yöntemler kullanıyorum.

Konu Sahibi
Valin

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Yani tabi manifest yap yap yap yap ama kıçını yataktan kaldırıp istediğin şeyler için çabalamazsan bir yere varamazsın. O yüzden bir şeyi çok istediğimde manifest yapmak yerine "olur mu? olmaz mı? yapabilir miyim? yapamaz mıyım?" gibi şüphelerin aklımı bulandırmasına izin vermeden hayırlısı ne ise o olsun diyerek direkt işe koyuluyorum. Eğer istediğim şeyi elde etmek için uzun bir süreç geçirmem gerekiyorsa, istediğin üniyi kazanmak veya kilo vermek gibi, motivasyonumu yüksek tutmak için olumlamalar ve mood board gibi yöntemler kullanıyorum.
Buna da katılıyorum bu arada kesinlikle x'i hedefledim ben bir şey yapmadan o bana gelsin gibi bir gerçeklik yok zaten

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Manifestlediğim her şeyin tersi oluyor. Çekim yasasına da inanıyorum ama uzun vadede ise yariyor bende. Atıyorum bir şeyi kafaya koydum ve yapmayı çok istedim bana göre olması gereken sürenin 2-3 katı sürede gerçekleşiyor, o zamana kadar da hevesim kaçmış oluyor. Bunun bir tanımı var mı bilmiyorum ya da buna çekim yasası denir mi ondan da emin değilim ama bende bu şekilde gerçekleşiyor.

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
ben de daha bu konuyu açacaktım ama üşeniyordum. şimdi şöyle ki çok denedim bir tanesi tek gerçekleşti o da çok kısa sürdü neden oldu anlamadım. hatta o olan daha çok inanmama sebep olmuştu ama diğerleri gerçekleşmeyince ve kısa sürünce inancım azaldı biraz

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Valin

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Manifestlediğim her şeyin tersi oluyor. Çekim yasasına da inanıyorum ama uzun vadede ise yariyor bende. Atıyorum bir şeyi kafaya koydum ve yapmayı çok istedim bana göre olması gereken sürenin 2-3 katı sürede gerçekleşiyor, o zamana kadar da hevesim kaçmış oluyor. Bunun bir tanımı var mı bilmiyorum ya da buna çekim yasası denir mi ondan da emin değilim ama bende bu şekilde gerçekleşiyor.
Bir ara ben de böyleydim ne istesem onun tam tersi oluyordu negatif çekim yasası yoksa da var artık djhsdfkj

ben de daha bu konuyu açacaktım ama üşeniyordum. şimdi şöyle ki çok denedim bir tanesi tek gerçekleşti o da çok kısa sürdü neden oldu anlamadım. hatta o olan daha çok inanmama sebep olmuştu ama diğerleri gerçekleşmeyince ve kısa sürünce inancım azaldı biraz
Ya ben de sonuna kadar inanıyorum diyemem ama bir çekim yasası olduğunu düşünüyorum