Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Önereceğiniz Varyete Showları

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,343
Bugün Hello Saturday diye Çin varyete showundan bi kesit gördüm kızla erkek çok tatlıydı, çok izleyesim geldi ama türkçe altyazılısı yoktu.

Sizin izlediğiniz, önerebileceğiniz güzel, eğlenceli Varyete Show var mı? Japon, Kore,Çin farketmez. Hatta Kore olmazsa daha iyi olur, bu işi pek beceremiyorlar bence.

Konu Sahibi
Lilac

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,343
Japon varyete şovlarını izlemeni tavsiye etmem. Aklına gelmeyecek, çok çeşitli fanteziler mevcut. Merak eden olursa izleyebilir yine de ama ortasına gelemeden kapatırsınız.
Aklıma şey geldi, geçen gün instada dolaşırken bi video gördüm. Japonların yabancıların bilmesini istemediği yer gibi bişeydi. Türk bi adam japonyadaki bi otele gidiyor, otel 50ton serisinden çıkma. Japonların faztazi dünyası rengarenk msksksk
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Japon varyete şovlarını izlemeni tavsiye etmem. Aklına gelmeyecek, çok çeşitli fanteziler mevcut. Merak eden olursa izleyebilir yine de ama ortasına gelemeden kapatırsınız.
Çinliler sanki bu iste iyi gibi ama onunda Türkce altyazı bulması zor.

Ü

Üye silindi 56

Eğer izlemediysen Running Man izlemeni öneririm. Benim çoğu idolü&oyuncuyu tanımama o program sebep oldu. 😂 Diğer seçenek olarak "Busted" izleyebilirsin, eğer dans programlarını seviyorsan Street woman fighter tavsiye ederim. Hepsinin Türkçe altyazıları mevcut.