Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Orta Kulak İltihabı

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
2 gündür sağ kulağımda hafif bir ağrı vardı bugün akşam üstünden beri ağrı şiddetlendi biraz öncede kulağımın iç kısmının şiştiğini farkettim internetten biraz araştırınca orta kulak iltihabı olabileceğini gördüm. Bu durumu daha önce yaşayan var mı? Kaç günde iyileşiyor acaba? Randevu da bulamadım yarın ilk iş özel hastaneye gitmem gerek sanırım.

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,343
2 gündür sağ kulağımda hafif bir ağrı vardı bugün akşam üstünden beri ağrı şiddetlendi biraz öncede kulağımın iç kısmının şiştiğini farkettim internetten biraz araştırınca orta kulak iltihabı olabileceğini gördüm. Bu durumu daha önce yaşayan var mı? Kaç günde iyileşiyor acaba? Randevu da bulamadım yarın ilk iş özel hastaneye gitmem gerek sanırım.
Cok gecmis olsun durumun daha kotulesmeden dr a git bence

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,295
Randevu yoksa acile git bence. Kulak zarına zarar verebilir. Ben de lisedeyken geçirmiştim ama benim gece birden vurmuştu ağrı, uykudan uyanmıştım. Sabahında da hemen hastaneye gitmiştik. Kulak zarım hafif hasar görmüştü, ilaç tedavisi ve zamanla iyileşmişti. Ama daha ciddi sonuçları olabiliyor. Mesela annemin bir kulağı bu yüzden ağır işitiyor. İhmal etme mutlaka en kısa zamanda doktora görün.

Konu Sahibi
sunnfloweer

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
Randevu yoksa acile git bence. Kulak zarına zarar verebilir. Ben de lisedeyken geçirmiştim ama benim gece birden vurmuştu ağrı, uykudan uyanmıştım. Sabahında da hemen hastaneye gitmiştik. Kulak zarım hafif hasar görmüştü, ilaç tedavisi ve zamanla iyileşmişti. Ama daha ciddi sonuçları olabiliyor. Mesela annemin bir kulağı bu yüzden ağır işitiyor. İhmal etme mutlaka en kısa zamanda doktora görün.
cuma gününe randevu buldum umarım ciddi bi şey yoktur :(
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Cok gecmis olsun durumun daha kotulesmeden dr a git bence
cuma günü gideceğim umarım kötü bir şey çıkmaz.

Konu Sahibi
sunnfloweer

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
Kulak ağrısı hiçbir şeye benzemiyor. Hemen git acile damla yazsın yoksa en az bir hafta çekersin. Umarım seninki çok şiddetli değildir.
dün gece uyuyamadım ağrısından ama şuan iyi

Benim annemde var. O ihmal ettiği için doktor ileşme süreci uzayacak demişti. Annemde işitme hasarı olmadı ama baş dönmeleri var. Erken tedavi olursan ilaçla geçiyor.
ay acile mi gitsem birçok kişi hemen git demiş kbb ye randevuda yarınaydı aslında kararsız kaldım şuan

@nilnilüü, acile git hemen bekleme. Hemen antibiyotik tedavisine başlamak lazım. 20 yaş dişinden sonra en çok acı veren 2. Hastalıktır. Kulağını kesip atasın geliyor 🥲

Havuzdan kapmıştım bir kere.
of başıma bu mu çıktı bide inanamıyorm aw