Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Overrated Modeller

ask

Fanbase Starter
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
1,630
Tepki
4,562
Puan
114
Aslında o bölge her zaman çökük olmuyor benim ve arkadaşımın yuvarlak mesela
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:


Bunun için spor hareketleri var bence kesinlikle yüzde yüz işe yarıyor merdiven çık
Link falan atablr msn😭 ihtiyac benim icin
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

lily rose depp 160 boyuyla nasil yuruyor anlamiyorum
 
  • Kalp
Reactions: ask
Konu Sahibi
M

mevsim

Saydığınız isimlerin hepsine kıyafet çok yakışıyor, güzeller ve insanlara giydikleri kıyafeti de konuşturuyorlar. İmkanları çok geniş ama bence mesleklerini tam yapıyorlar. Ünlü oldukları için modeller, model oldukları için ünlüler o yüzden markalar bu kızlardan tam verim alıyor. Kendall, Hailey, Gigi.. hepsi için geçerli
 
Konu Sahibi
M

mevsim

ben beğeniyorum, giydikleri ürünleri iyi de tanıtıyorlar. Yakışması ve o ürüne değer katması yönünden bana göre çoğunun üstüne de yok. Lüks markaların ürünlerini tanıtıyorlar ve zengin insanlar olarak kendi auralarıyla da tamamlıyorlar sahneyi.
Yürüyüşü güzel olsa bile, aynı podyumda aynı şekilde parlayamayan insanlar da var. Bu arada Şeyma Subaşı güzel giyinen bir kadın, Hailey’de aynı şekilde. İkisinin de giydikleri yakışıyor ve o ürünü büyük kitlelere aldırıyorlar.
Ben senin aksine herkese kıyafetleri yakıştırmıyorum, bu insanların doğal ya da yapay olabilir ama fizikleri baya güzel. Çoğunlukla da modaya yön verecek şekilde giyiniyorlar zaten.
 

BobaTea

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
984
Tepki
2,627
Puan
55
Lily Rose Deep aktris olarak da model olarak da çok yetenekli bulduğum birisi değil. Güzel bir kız ama yetenek olarak ortalama buluyorum.
 
  • Kalp
Reactions: ask

Benzer konular

Üst