- Tepki
- 714
Demek istediğim mesela bu idol main dancer olmamalıydı gibi.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlKarina main dancer materyali vermiyorDemek istediğim mesela bu idol main dancer olmamalıydı gibi.
Dahyun konusunda cok haklisin kelimeleri hızlı okuyot gibi sanki bir tekniğide yok benceLia-lead vokal seviyesinde bence ana vokal değil
Rosè-winter_lead dancer:bu iki üyenin de danslarını seviyorum ama ningning ve jennie daha iyi gibime geliyor
Kazuha-dahyun:alt rapper gibi
Red velvette Irene lead rapper gibi hatta daha aşağısıda olabilir bazı gruplarda.Red velvette wendy-joy-yeri-irene eşit ve hepsi bu seviyedeler bence rapte
İtzy de revel ile aynı
Jisoo lead vokal-alt vokal arası gibi
Bence mina nin dansı jihyo dan daha iyi ama ana dansçı olabilecek seviyede değil bence de.Mina ana dansçı seviyesinde değil bence. Jihyo'nun daha iyi dans ettiğini düşünüyorum.
O zaman hicbir sey kalmıyor kıza vokali de yok sahne performansı olarak da gozunun ilk gittigi kisiler nayeon jihyo sana dahyun momo oluyorBence mina nin dansı jihyo dan daha iyi ama ana dansçı olabilecek seviyede değil bence de.
Oda var aslındaO zaman hicbir sey kalmıyor kıza vokali de yok sahne performansı olarak da gozunun ilk gittigi kisiler nayeon jihyo sana dahyun momo oluyor
bence sehun birazda ameliyatlı belinden zorlanıyor ama ben kendini eskiye nazaran geliştirdiğini düşünüyorum özellikle son cb'de sehun'u center yapmaları iyi olmuş hareketleri temiz yapıyorred velvet ve twıce da rapper olmamalı
nmixx'in merkezi lily olmalı
sehun yerine baekhyun 2.ana dansçı olmalıydı(sehun fiziği sebebiyle dikkat çekiyor ama sahnede çok katı dans akmıyor bence baek ondan daha iyi bir dansçı)
xumin lider vokalist suho ana vokalistlerden olmalı
giselle lider vokalist olmalı
Bildiğim kadarıyla profesyonel balerin değil. Hobi olarak bale yaptığını çok da iyi olmadığını duymuştum. Kazuha'nın seviyesinde değil yani balede. İdol dansı genelde hip hop'tan hareketlerini aldığı için bale çok ters düşüyor. Balede kol ve bacakların düz durması, keskin, sert silüetler önemli. Hip hop'ta tam tersi vücudun daha akıcı olması lazım. Terimleri yanlış kullanmış olabilirim dansçı olmadığım için ama genel olarak bir dansta iyi olanlar diğer dans türlerinde de otomatikman iyi olmuyorlar.jihyo idol dansında daha iyi çünkü. Ben sürekli görüyordum Mina’nın dansı yeterince değer görmüyor vs vs diye Mina’nın idol dansı momo gibi değil çünkü. Kız balerin dkkdldşwşd
bu durumun aynısı winwin için geçerli )o balerin değildi ne olduğunu unuttum) uzun zamandır aynı dans tipinde geçmişi olan insanlar hareketleri daha farklı algılıyor ve yapıyor (bunun bir videosu vardı winwin incelemesi)
idol dansı başka bir şey yani ıkfkldösöcl
Evet bu cbde iyiydi ama özellikle konserlerde kai ve ikisi dans sahneleri yaparken sehun'u asla sm ana dansçısı olacak kadar beğenemiyordum.Bana hareketleri çok ağır geliyor özellikle ot12 zamanları sm lay sehundan daha iyi bir dansçı olmasına rağmen sürekl kai ve sehunu ana dansçı olarak tanıtıyordu varyetelerde o dönemlerden beri biraz bu duruma gıcık kapıyorum açıkçası bence baekhyun kai'den sonra grupta en iyi dans eden kişi şu an da.sehun kesinlikle gelişmiş ama yıllarca model fiziğinin ekmeğini yedi yalan yok şimdi.bence sehun birazda ameliyatlı belinden zorlanıyor ama ben kendini eskiye nazaran geliştirdiğini düşünüyorum özellikle son cb'de sehun'u center yapmaları iyi olmuş hareketleri temiz yapıyor
Bazı sitelerde Yuqi için sub vokal yazıyordu.Yanlış girilmiş o zamanminnie ve miyeon ana vokal, yuqi lider vokal zaten diye biliyorum