Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Pozisyonunu Taşıyamayan Idoller

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Demek istediğim mesela bu idol main dancer olmamalıydı gibi.

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,938
Lia-lead vokal seviyesinde bence ana vokal değil
Rosè-winter_lead dancer:bu iki üyenin de danslarını seviyorum ama ningning ve jennie daha iyi gibime geliyor
Kazuha-dahyun:alt rapper gibi
Red velvette Irene lead rapper gibi hatta daha aşağısıda olabilir bazı gruplarda.Red velvette wendy-joy-yeri-irene eşit ve hepsi bu seviyedeler bence rapte
İtzy de revel ile aynı
Jisoo lead vokal-alt vokal arası gibi

Tepki
150
Lia-lead vokal seviyesinde bence ana vokal değil
Rosè-winter_lead dancer:bu iki üyenin de danslarını seviyorum ama ningning ve jennie daha iyi gibime geliyor
Kazuha-dahyun:alt rapper gibi
Red velvette Irene lead rapper gibi hatta daha aşağısıda olabilir bazı gruplarda.Red velvette wendy-joy-yeri-irene eşit ve hepsi bu seviyedeler bence rapte
İtzy de revel ile aynı
Jisoo lead vokal-alt vokal arası gibi
Dahyun konusunda cok haklisin kelimeleri hızlı okuyot gibi sanki bir tekniğide yok bence

Melike

Trainee
Tepki
135
Jihyo bence ana dansçı olmalıydı.
Red Velvet'de center Seulgi olmalıydı.
Minnie ve Yujin lider vokal olmalıydı.
Jimin yerine Jin lider vokal olabilirdi.
Yanlış anlamayın uzman değilim sadece alternatif olarak söylüyorum. Yoksa kimsenin pozisyonunu sorgulamıyorum.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Bence mina nin dansı jihyo dan daha iyi ama ana dansçı olabilecek seviyede değil bence de.
O zaman hicbir sey kalmıyor kıza vokali de yok sahne performansı olarak da gozunun ilk gittigi kisiler nayeon jihyo sana dahyun momo oluyor

Ü

Üye silindi 187

red velvet ve twıce da rapper olmamalı
nmixx'in merkezi lily olmalı
sehun yerine baekhyun 2.ana dansçı olmalıydı(sehun fiziği sebebiyle dikkat çekiyor ama sahnede çok katı dans akmıyor bence baek ondan daha iyi bir dansçı)
xumin lider vokalist suho ana vokalistlerden olmalı
giselle lider vokalist olmalı

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
•Victoria yerine Luna ana dansçı olmalıydı

•SM ana dansçıları ile meşhur Karina'dan o yüzden beklenti büyüktü. 5 kişi olabilirlerdi

•Bence IVE'da ana dansçı seviyesinde kimse yok.

•Hoya yerine Sungyeol lider rapçi olabilirdi ( Hoya'nın vokali daha iyi,Sungyeol'un tapu vokaline göre daha iyi,daha fazla partı olurdu

• LS üyelerinin dans pozisyonu olmalıydı ve ana dansçı olarak tanıtılan üye Chaewon olmalıydı

• Dreamcather ana vokali Yoohyeon olmalıydı ( tekniği daha iyi )

• Yuqi'nin tekniği Minnie'den daha iyi.Lider vokal o olmalıydı.

• Everglow ana vokali Sihyeon olmalıydı ( aynı sebep )

• Nmixx üyeleri yetenekli olsalar da pozisyonları olmalıydı. ( Haewon- Lily ana vokal,Sullyoon lider vokal gibi...)

Lia ,Liz,Sieun vokal olarak ( teknik açıdan) çok iyi ana vokaller değiller. Gruplarında kendilerinden daha iyi 1 üye olmalıydı bence

Jihyo - Lider dansçı olmalı

Son düzenleme:

liloş

Trainee
Tepki
162
red velvet ve twıce da rapper olmamalı
nmixx'in merkezi lily olmalı
sehun yerine baekhyun 2.ana dansçı olmalıydı(sehun fiziği sebebiyle dikkat çekiyor ama sahnede çok katı dans akmıyor bence baek ondan daha iyi bir dansçı)
xumin lider vokalist suho ana vokalistlerden olmalı
giselle lider vokalist olmalı
bence sehun birazda ameliyatlı belinden zorlanıyor ama ben kendini eskiye nazaran geliştirdiğini düşünüyorum özellikle son cb'de sehun'u center yapmaları iyi olmuş hareketleri temiz yapıyor

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
jihyo idol dansında daha iyi çünkü. Ben sürekli görüyordum Mina’nın dansı yeterince değer görmüyor vs vs diye Mina’nın idol dansı momo gibi değil çünkü. Kız balerin dkkdldşwşd
bu durumun aynısı winwin için geçerli )o balerin değildi ne olduğunu unuttum) uzun zamandır aynı dans tipinde geçmişi olan insanlar hareketleri daha farklı algılıyor ve yapıyor (bunun bir videosu vardı winwin incelemesi)
idol dansı başka bir şey yani ıkfkldösöcl
Bildiğim kadarıyla profesyonel balerin değil. Hobi olarak bale yaptığını çok da iyi olmadığını duymuştum. Kazuha'nın seviyesinde değil yani balede. İdol dansı genelde hip hop'tan hareketlerini aldığı için bale çok ters düşüyor. Balede kol ve bacakların düz durması, keskin, sert silüetler önemli. Hip hop'ta tam tersi vücudun daha akıcı olması lazım. Terimleri yanlış kullanmış olabilirim dansçı olmadığım için ama genel olarak bir dansta iyi olanlar diğer dans türlerinde de otomatikman iyi olmuyorlar.

• Alev
Reactions: ask
Ü

Üye silindi 187

bence sehun birazda ameliyatlı belinden zorlanıyor ama ben kendini eskiye nazaran geliştirdiğini düşünüyorum özellikle son cb'de sehun'u center yapmaları iyi olmuş hareketleri temiz yapıyor
Evet bu cbde iyiydi ama özellikle konserlerde kai ve ikisi dans sahneleri yaparken sehun'u asla sm ana dansçısı olacak kadar beğenemiyordum.Bana hareketleri çok ağır geliyor özellikle ot12 zamanları sm lay sehundan daha iyi bir dansçı olmasına rağmen sürekl kai ve sehunu ana dansçı olarak tanıtıyordu varyetelerde o dönemlerden beri biraz bu duruma gıcık kapıyorum açıkçası bence baekhyun kai'den sonra grupta en iyi dans eden kişi şu an da.sehun kesinlikle gelişmiş ama yıllarca model fiziğinin ekmeğini yedi yalan yok şimdi.