Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Produce 101 Japan Sonuçlandı! Me:ı Çıkış Yapıyor

Yarışmayı izlediniz mi? Grubu takip edecek misiniz?

  • İzledim/Grubu takip edeceğim

    Kullanılan: 0 0.0%
  • İzlemedim/Grubu takip etmeyeceğim

    Kullanılan: 0 0.0%
  • İzledim/Grubu takip etmeyeceğim

    Kullanılan: 0 0.0%
  • İzlemedim/Grubu takip edeceğim

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    0

zehra21

Trainee
Katılım
1 Tem 2023
Mesajlar
96
Tepki
195
Puan
23
Program sonuçlandı o yüzden burayı güncelleyeyim dedim. İlk 11 bu şekilde çıkış yapan herkesi kutlarım 🎉🎉🎉

çıkış.JPG



Bu 11 kişi ME:I isimiyle bir grupta çıkış yapacak. Grup proje grubu değil. Lapone Ent. altında faaliyet sürdürecekler. Lapone Ent., Kore ve Japonya ortaklığında kurulduğundan kızlar Kore'de de performans sergileyecek, Korece şarkılar çıkaracak.
Momona, Ran ve Kokoro zaten eski idol ve deneyimliler. Miu'da birçok yarışmaya katıldı, Suzu ise Kore'de eğitim almış. Shizuku ise idol olarak olmasa da sahne deneyimi var. Şahsen güzel bir grup olduğunu düşünüyorum.

Yayın ekibi ne kadar yayın süresinden kısasa da birinci olan Momona'yı da ayrıca tebrik ediyorum. Center olarak bence iyi iş çıkaracak.
Ben Ran adına gerçekten çok sevindim. Sonunda LDH gibi bir şirketten kurtuldu. LDH da ne kadar yetenekli olursa olsun kadın idoller parlayamıyor maalesef... Çünkü LDH buna izin vermiyor. Tek üzüntüm Girls2 ile iScream ortaklığında yer almaması :cry:😢😢 iScream'in yeni albümü çıkacak şirket doğru düzgün tanıtım bile yapmıyor 🤬🤬🤬 LDH, Lopone'ın yarısı kadar tanıtım yapsa her şey çok farklı olabilirdi. Her neyse LDH hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum...
Suzu bir an çıkış yapamayacak sandım 😣 Neyse ki çıkış yapabildi 🤗 Ayrıca 17. yaş doğum günün kutlu olsun Suzu 🥳🥳🥳 Nice sağlıklı ve mutlu yıllara
Shizuku'nun ilk başta o kadar düşük bir sıralama alması zaten yanlıştı bence
Vokal olarak Tsuzumi ve Ayane'nin çıkış yapmasına çok sevindim ikisininde çok güzel sesi var. Shizuku, Tsuzumi ve Ayane 3'lüsü çok iyi bir vocal line olacak. Ayrıca Kokona'nın vokalini de seviyorum. İlk sergilediği Perfume performasında iyiyidi bence.
Keiko ve Rinon ikilisinin raplerini çok seviyorum o yüzden çıkış yaptıklarına sevindim. Ama bence tartışmasız bu yarışmanın 'dark horse'u Rinon'du.
Ve son olarak da Kokoro. Açıkçası çıkış yaptığına çok sevindim 😆😆😆 Fakat youtube'daki Korelilerin yorumları sinirimi bozdu 😡😡😡 Kızın yaşına takmışlar... Umarım moralini bozmaz ve yoluna devam eder. Ayrıca sıralmasının bu kadar düşük olması da ayrı bir şoktu... Kesinlikle ilk 3'te olur diyordum.

Görüldüğü üzere çıkış yapan isimler sevdiğim isimler genelde. Fakat açıkçası çıkış yapamadığına üzüldüğüm isimlerde var.
Bunlardan ilki Ando Yui... Vokal performasında Tsuzumi ve Shizuku ile aynı takımda olmasına rağmen birinci oldu fakat çıkış yapamadı... İyi bir vokal olduğunu düşünüyorum.
Diğer isim de Sakaguchi Rino. Rino'da iyi bir vokalist keşke o da çıkış yapsa idi.
Tanaka Yuuki ve Kenmotsu Nano senpai-kohai iklisinden biri bile çıkış yapmadı. İkisi de olağan üstü vokal değildi ama sahneye çok yakışıyorlardı.
Ve Aramaki Joa... Joa'nın fianllere bile kalmaması üzdü. Ben kendisini sahne de izlemeyi seviyordum.

Siz yarışmayı izlendiniz mi? Kızları takip edecek misiniz? Yorumlarınız merakla bekliyorum
 
Üst