Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru R-Word Ben Geldim Dese Tepkiniz Ne Olurdu?

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
offf sus sus zaten bayilirim korku filmlerine cikan her seyi izledim zaten simdi izleyecek korku filmi bulamiyorum canim da cekti 😭😭😭😭
Ben korku filmi hiç sevmem ama erkek kardeşlerimin zoruyla Smile izlemeye başladık ama havalar çok sıcak olduğu için bitiremedim.
Ben korku filmlerinden çok korkarım o yüzden pek izlemiyorum izlerken de korkutup duruyorlar daha da çok korkuyorum. Benim çok korkmamın sebebi de ya rüyama girerse ? Rüyama girerse hiçbir şey yapamam korkusu😭

Ü

Üye silindi 189

Ben korku filmi hiç sevmem ama erkek kardeşlerimin zoruyla Smile izlemeye başladık ama havalar çok sıcak olduğu için bitiremedim.
Ben korku filmlerinden çok korkarım o yüzden pek izlemiyorum izlerken de korkutup duruyorlar daha da çok korkuyorum. Benim çok korkmamın sebebi de ya rüyama girerse ? Rüyama girerse hiçbir şey yapamam korkusu😭
askim adrenalin iste? monoton hayatina renk katar hem. zaten korku filminin amaci korkmak degil ac ac kork missss

Ü

Üye silindi 189

Ben gece tuvalete koşa koşa gitmek zorunda kalıyorum izleyince. Karizmam ailede çizilmesin diye de kimsenin ayak sesimi duymaması için parmak uçlarımda koşuyorum. Sonra yazın sıcağında gelip bohçayı başıma kadar çekiyorum. Ondan sonra rüyamda bir tur daha korkup tekrar uyanıp bir daha korka korka uykuya dalıyorum. Bu arada korku filmi pek bilmem ama ablam çok izliyor ve hiç korkmuyor. Ama Garez ve Djinn(adından tam emin değilim, ablama sordum, cevap verince sana söylerim)adlı iki filmde bayağı ürkmüştü. Eğer izlemediysen bu ikisini izle bir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sordum şimdi Djinn adı evet. İzlemediysen şans ver.
ayyyy bildirim gelmedi galiba yeni gordum bu filmlere hemen bakicam askkk cok sagol