Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Roblox🎮

Ü

Üye silindi 46

Roblox bir oyunun içinde farklı türde bir sürü oyunların olduğu bir oyun.Kendine ait bir avatarın oluyor onunla istediğin oyuna giriyorsun.Başka insanlarla da oyun oynuyorsun.İstersen restoran kur,istersen zombi gebert ve ya korku oyunu oyna her türlü oyun mevcut içinde.İnsanlar artık roblox'u pek sevmiyorlar çünki yaş kitlesi baya düştü.Bu konuda katılıyorum bende.Ama yinede bu yaşımda bu oyunu oynamayı seviyorum hala.Kafa dağıtmak için iyi geliyor bana.Benden başka seveniniz var mı bu oyunu?Oynayanınız varsa birlikte oynaya biliriz 😅✌️.
 

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113
Merak ettiğim bir şey var. 10 yaşındaki kardeşim çok oynuyor bunu ama bazen tableti falan bizden gizlemeye çalışıyor gibi hal ve hareketleri oluyor. Roblox hakkında internette çok fazla kirli bilgi olduğu için sormak istiyorum, içeride sapık çok mu? Sanalika'yı bilen bilir, "sew olalim mi" başlığı altında çok iğrenç mesajlaşmalar dönerdi ve çocukluk travmalarımdan biri olduğu için kardeşimi bu konuda korumaya almak istiyorum. Ben başka şehirde yaşadığımdan sürekli kontrol imkanım olmuyor ama en azından küçük ablası falan engel olabileceğinden, bu konuda bilgi verebilirseniz en azından engel oldurtayım oynamasına. Gerçekten Roblox adını duydukça kardeşimin hareketlerini hatırlayıp şüpheye düşüyorum hep.

Of... Bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum sırf böyle şeyler yüzünden. Ama öğrenmem gerek. Bilgisi olan paylaşabilir mi? ☹️
 

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113
Oyunda bazen bir-birlerine küfür filan ediyorlar.Doğrusu böyleleriyle karşılaştığımda bende eğlencesine kavga ediyorum çocuklarla.Sew olmakdan çok oyunda bir-birlerini zorbalayanlar oluyor.Bi zararı yok aslında çoğu zaman eğlencesine yapıyorlar ama oyunu çocuklar çok oynadığı için bundan etkilenede bilirler.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.. Zorbalık konusunda kardeşimin maşallahı var, başının çaresine bakabiliyor - daha önce okulda benzer bir durum yaşadık da maalesef. Ama düşündüğüm gibi bir şey yoksa iyi.
 
Üst