Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anket Rosie Albümünden Favori Parçalarınız?

Favorileriniz hangileri?

• Too bad for us

• 3am

• Two years

• Toxic till the end

• Drinks or Coffee

• Dance all night

• gameboy

• Stay a little longer

• Not the same

• Call it the end

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
894
Tamamen boş değilmiş forum ama yazan 2 3 kisiyi de mutsuz edip kırmamak adına sınırsız yaptım oylamayı.. Nolur kaçmayın 🥺

Ve bütün şarkıları yazmayı planlasam da son ikisi sığmayınca önceden yayınlananları sildim.Onlari da yorumlarda belirtirsiziniz kızlarım 🥰😘

kim de-fi

Trainee
Tepki
55
3am ile two yearsı dinledim şimdi toxic till ende geçeceğim o kadar güzel ki albüm two yearsın nakaratına aşık oldum🥹🥹

kim de-fi

Trainee
Tepki
55
Rosie adamı öldürdü parçalamiş cidden sözlerde toxic till the endde

His favourite game is chess, who would ever guess?

Now he's on the screen and saying, "Don't leave"

Son zamanlarda ikinci alıntıdaki tarzda şarkı çıkarmış veya dizide oynamış en sevdiği oyun santranç olan erkek ünlü arıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Klibe bakamadım ehem annemler sabah erken bakınca kızıyorlar(15 yaşındayım) ama okula gidince izleyeceğim 🤧
Klip aşırı güzel değil miydi 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

Konu Sahibi
Lilyy

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
894
Rosie adamı öldürdü parçalamiş cidden sözlerde toxic till the endde

His favourite game is chess, who would ever guess?

Now he's on the screen and saying, "Don't leave"

Son zamanlarda ikinci alıntıdaki tarzda şarkı çıkarmış veya dizide oynamış en sevdiği oyun santranç olan erkek ünlü arıyorum

Klibe bakamadım ehem annemler sabah erken bakınca kızıyorlar(15 yaşındayım) ama okula gidince izleyeceğim 🤧
Ay ben de kim çok merak ediyorum ama ünlü biri olmadığı kanaatindeyim.Yüzüklerimi aldın geri vermedin kısmı ve arabaya alma kısmının gerçek olduğuna inandığımdan 😁 (klibi izleyince yazarsın artık djdkdm benim şaşırdığım güzel bir sahne var bakalım senin tepkin nasıl olacak)

kim de-fi

Trainee
Tepki
55
Too bad for us bridge neydi beee ❤️🔥 dahce all night da çok güzeldi

Ay ben de kim çok merak ediyorum ama ünlü biri olmadığı kanaatindeyim.Yüzüklerimi aldın geri vermedin kısmı ve arabaya alma kısmının gerçek olduğuna inandığımdan 😁 (klibi izleyince yazarsın artık djdkdm benim şaşırdığım güzel bir sahne var bakalım senin tepkin nasıl olacak)
Voav... Klip çok mükemmeldi. Exini daha çok merak ediyorum ve rosenin adımın kafasını yardığı kısım ben rahatladım ama sonra gitti tekrar aynı yatakta yattılar. `^`

Son düzenleme: