Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Rüyalar

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
rüyalar bana hep çok garip ve gizemli gelir
şimdi iki şey hakkında konuşmak istiyorum
1-rüyanızdan hissettiğiniz bir şeyi gerçekten hissettiniz mi?
rüyamda birinin bana bıçak fırlattığını gördüm arkamı döndüm o bıçak sırtıma saplandı ve ben onun acısıyla uyandım ve yatağımda bana o acıyı hissettirecek bir şey yoktu🤷‍♀️
2-prekognitif rüya deniyormuş galiba. rüyada olacak şeyi önceden tahmin etme
yakın bir tarihte rüyamda dayımın bana bir kutu? verdiğini gördüm ve bana kutuyu açtığında patlayacak dedi. ben de yavaş yavaş kutuyu açtım son kapağı kaldırıyordum şimdi patlayacak dedim, gözlerimi ******(yummak anlamında:rolleyes:kjhggı) bum patladı. uyandım kardeşime duydun mu diye sordum "ewt hatta kırmızı bir ışık bile gördüm" dedi annem geldi "galiba trafo patladı dedi". buna benzer bir şey daha olmuştu ama keşke daha faydalı şeylere yarasa 🥲
sizin bunlara benzer veya farklı garip deneyimleriniz oldu mu??

Konu Sahibi
Betülliçe✨

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Rüyamı kontrol edebilmiştim bir kere yani rüyada olduğumu anladım belli bir süre istediğimi yaptım ama bu süre baya bir kısaydı sanırım Lüsid rüya diyorlar.
keşke bir kerecik yapabilsem 😭
Öncelikle rüyalarınız hakkında çok detay vererek başkasına anlatmayın. Ben buna inanmayan biriydim ve sonra çok güvendiğim biri bana sabah uyandığımda yüzümü yıkarken rüyayı birine anlatır gibi içimden anlatmamı söyledi. Onu yapmaya başladığımdan beri atlatmam daha kolay oluyor. Şimdi sorularına gelirsem, rüyada ciddili fiziksel acı hissettiğim zamanlar oldu hatta yakın dönemde de. Gördüğüm çoğu şey de gerçekleşiyor 🫢
ben de anlatma kısmını çok duyuyorum ama anlatınca veya anlatmayınca bir etkisi olduğunu görmedim (belki de fark etmedim) 🤷‍♀️
ve umarım güzel rüyaların gerçekleşiyordur:)

Only Once🍭

Trainee
Tepki
464
Ben daha geçenlerde tanık oldum babamın bir arkadaşı iş için işte arabayla başka bir şehre gitmesi gerekiyordu karısı ise ona gitme ben rüyamda arabanın çalındığını gördüm şimdi gitme daha sonra gidersin dedi adam Diyarbakır dönüş yolunda kamyonla çarpıştı cesedi parça parça bulundu arabada yanmıştı. :( Keşke karısı dinleseymiş şimdi kadın çok kötü yanı mahvolmuş

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Ben de rüyadayken rüyada olduğumu anlayabiliyorum.
Geçen sene de Yks stresinden midir bilmiyorum bir gece rüyamda paragraf çözerken masadan kalktım ve uyuduğum yere gelerek kendimi uyandırmıştım.( Uyanmıştım hatta alarmım çalmasına üç dk kalmıştı.) A* kalk paragraf çöz diye. O zamanlar saat üç gibi kalkıyordum ders çalışıyordum. Rüyamda iki tane ben vardı. Ve o an çok şaşırdım kalakaldım ,delirdiğimi düşündüm ama gerçekti.
Yine geçen sene rüyamda YKS sınavına giriyordum sınav baya güzel geçti ama beni bir ağlama tuttu rüyamda . Baya bir ağlıyorum. O sıra gerçekten de ağlıyormuşum. Uyandığımda gözlerim yaşlı ,yastığım baya ıslanmıştı.

Konu Sahibi
Betülliçe✨

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Ben daha geçenlerde tanık oldum babamın bir arkadaşı iş için işte arabayla başka bir şehre gitmesi gerekiyordu karısı ise ona gitme ben rüyamda arabanın çalındığını gördüm şimdi gitme daha sonra gidersin dedi adam Diyarbakır dönüş yolunda kamyonla çarpıştı cesedi parça parça bulundu arabada yanmıştı. :( Keşke karısı dinleseymiş şimdi kadın çok kötü yanı mahvolmuş
çok şaşırdım ve çok üzüldüm. nereden bilecekti ama keşke dinleseydi😢