Şimdi hızlı uzatma konusunda uzmanlığımı konuşmaya geldim.
Ben 2-3 senede bi saçlarımı, kulaklarıma kadar kestiren daha sonra hızlıca uzatan birisi olarak sana
efsanevi ürünler önereceğim.
1.
DAX Supergro Saç Bakım Yağı evet pahalı ama kutusu 3 aya yakın gidiyor
İçindekiler:
Susam Yağı, Jojoba Yağı, Ayçiçek Yağı, Tatlı Badem Yağı, Aspir Çiçeği Özü, Avokado Özü, Pamuk Tohumu, Buğday Tohumu Özü'dür.
Ekli dosyayı görüntüle 23710
- Genellikle ben 2 haftada 1 sürüyorum ve minimum 4 saat bekletiyorum. Sonra saçı yıkıyorum
- O gün bu yağ maskesini yaptıysam eğer banyoda o gün saç kremi kullanmıyorum
2.
RESTOREX ( 5-6 senedir aşırı beğeniyorum, 10tl altındayken alan birisiyim saç uzatma konusunda en iyisi )
Ekli dosyayı görüntüle 23704
Not: Sadece sampuanı alsan bile baya faydasını görürsün
Ben en çok şampuan + ve kremini alıyorum
Argan yağı + günlük kolay taramalı saç uzatmalı spreyde yani çokta gerekli değil ama onlarında etkisi vardır.
Not: Günlük spreyin kokusu baya güzel
Şimdi genel olarak toparlarsam eğer
ilk başta bütçeni bilmiyorum ama Restorex şampuanı + Supergro almanı öneririm yok ben supergro para vermek istemiyorum diyorsan eğer
restorex argan yağını almanı tavsiye ederim.
Onun dışında bu tamamen yine sana bağlı saç uzatmak içim ampuller var ben bemiks kullanmıştım ama daha sonra gerek olmadı ( şampuanın içine katıyorsun )
2022 haziran ayında saçlarım omzumdan kısaydı eylül-ekim gibi yeniden uzatma kararı almıştım aradan 1,5 sene bile geçmedi ve çoğu zaman bazen ürünleri düzenli kullanmasam bile şu an saçım göğüs altını baya bi geçiyor yani 1 senede iyi sonuç alırsın