Lisede 10. sınıfta nakil olmuştum mezun olduğum liseye, yeni geldiğim sınıf birbirleriyle iyi anlaşıyorlardı ve sürekli voleybol oynamaya çıkıyorlardı büyük bir ekip olarak. Kaynaşmam için bana da gel oyna falan dediler ama ben aşırı iyi değildim voleybolda, maalesef. kdjlşdkgf Neyse ama sürekli sürekli oynamaktan son sınıfa geldiğimizde az da olsa gelişmiştim artık.
Her sene sınıflar arası futbol-voleybol-basketbol maçları düzenleniyordu okulda. Normalde bizim sınıf okulda 15 TM öğrencisi olduğu için TM-MF karışık bi sınıftı, bölüm derslerinde MFciler laboratuvarlarda derse giderdi. Neyse işte bizim sınıfın futbol takımı da çok iyiydi btw, voleybol da öyle ama voleybolu zar zor 6 kişiye tamamlıyorduk. Son sınıfta okulun nüfusu birden azalınca TM sınıfını 17-20 kişi olmasına rağmen ayırmışlardı, bu yüzden zar zor 6 kişiye tamamladığımız voleybol takımı ölmüş oldu. ldkgjldfg Buna rağmen son sınıf goygoyu olarak arkadaşlarım efsanevi (!) bi kadro oluşturdular ve sınıfta en kötü oynayanlardan biri olduğum için beni de takım kaptanı yaptılar. lkjsfglkjfgldkşflgfkiş
Takımda bir de H isimli bir erkek arkadaşımız vardı. Kral çocuk, arkada durup her topa koşup kurtarıyordu. Maçlardan birinde ben ön sağ taraftayım, arkamda da H var. Top ikimizin arasına doğru geldi ve bana birden gelen cahil cesaretiyle (?) "BENDEEEE" diye bağırarak geriye doğru uçtum, aynı zamanda H de "BENDEEE" diye bağırıp bana doğru uçtu ve resmen havada birbirimize çarptık, sonra havada bi tur döndük ve yere yapıştık. Üstelik baya kaldırım tarzı taş bi zemine... İzleyenlerin "offfff" dediği anı bile hatırlıyorum. dşlfgdf Neyseki ölmedik arkadaslar ikimiz de hukukçu olduk, beyinlerimiz son baktığımızda yerinde gibilerdi. şdgkjşlpdgf