Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sakarlik Anilariniz(ー_ー)

lisamiro🦋

Trainee
Tepki
278
Turk kahvesi yaptim 1 saat kadar once (gelin sizede yapayim) elim carpti(nasil else Mubarek) kahve ters takla atti Qlkkqkqjkak dibinde azcik kaldi ictim sonra banyoya gittim terliklerden ayagim kayip dusuyordum bir kere de sinirlenip girgira bastim (nasil ayaksa Mubarek) girgir ortadan ikiye kirildi Qkqkqkmalqlqla sizin de boyle anilariniz var mi merak ettim💕👇🔥🤔🙃

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Ya bu çok utanç verici bir anı ama neyse. Barcelonada kaydıraklı bir sephora var onun ağız kısmında fotoğraf çektirirken arkadan biri kayarak gelmişti bende diğer standa uçmuştum😭

Son düzenleme:

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
O kadar çok ki sakarlıklarım bizimkiler sakarlık yapmadığım zaman şaşırıyorlar.
Bizim ev iki katlı merdiveni önceden betondu elimize para geçince mermer ,korkuluk falan döşedik. Yanlış hatırlamıyorsam kurban bayramı zamanıydı dayımlar falan bizdeydi. Kapı çaldı ben de kapıya baktım. Bir komşumuz düğün davetiyesi getirdi ben de almak için aşağıya indim. Bizim merdivenler biraz farklı merdivene çıkabilmen için elli altmış santim yukarı çıkman gerekiyor. Ona da iki adımlık merdiven yaptık. İşte ben aşağıya inerken meğersem yer ıslakmış ben bir kaydım. Kayarken sırt üstüydüm düşerken yüz üstü düştüm onu nasıl yaptım bilmiyorum. Birinci katta da ev vardı. Allah'tan kapıları açıktı yoksa benim kafa güm. Komşumuz hemen beni kaldırdı yerden. Şok geçirmiştim resmen odaya geçtim kimseyi yanımda istemiyordum
Bu da birkaç gün önce oldu. Annem çay içmişti ben de bulaşıklarını yıkayacağım demlikteki demi biz arka bahçeye boşaltıyoruz . O zaman da demi arka bahçeye boşaltırkenbir baktım ki demliğin kulpu elimde demlik de aşağı da . Anneme koştum anne bak noldu? Bizimkiler bana gülüyor bunu nasıl becerdin? diye
Bir ara da dolapta 2 kovada birinde süt diğerinde de ayran vardı. Sürahiye ayranı koydum katı olduğu için de üzerine biraz su ekledim akşam yemeğinde sofraya indirdim. Bilin bakalım ben ne yapmışım? ayran yerine sütü koymuşum bizimkiler bana kızıyor 🙈 . Sen hiç mi fark etmedin süt olduğunu? diye.
Bizim eski buzdolabının üst kapağı çıkıyordu. Bir ara kız kardeşimle buzluktan buz alacakken kapağı bir açtım kapak elimde ve elimden düştü hem de kız kardeşimin ayak baş parmağına. Tırnağı morardı daha sonra da koptu. Allah'tan daha sonra geri çıktı.

Son düzenleme:

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Bu da daha yeni aklıma geldi. Birkaç gün önce teyzeme domates konservesi için yardıma gittim. Ben ve kuzenim domatesleri doğruyoruz. Makinesi var o daha güçlü olduğu için makinenin kollarını çeviriyor ben de domates koyuyorum. Hem de domatesleri kazanda pişiriyorum. Ateşi yaptım baya alevlendi sonra da karıştırdım. O sıra bana yanık kokusu geldi ama anlam veremedim. Çünkü yanan bir şey yoktu. Sonra teyzem yanıma geldi. Eliyle sap gözümü sildi. Kızım sen kaşını ve kirpiğini yakmışsın dedi. Ben de NE? Teyze ciddi misin dedim o da EVET dedi. Çok yanmadı falan dedi. Çıktım yukarı lavaboya sağ gözümdeki kirpiklerimin uç kısımları yanmış ama kaşıma bir şey olmadı ya da ben fark etmiyorum . Çünkü teyzem o da az biraz yanmış dedi. Ben üzülüyorum. Çünkü kirpiklerim uzun ve bu sefer hiç eşit durmuyorlar sinir bozucuydu. Teyzem de üzülme üzülme kirpiklerine bir şey olmaz uzarlar dedi. Teyze ya kaşlarım ? Kaşlar insana küsermiş teyze dedim. O da bana gülüyordu. Gitti güzelim kirpiklerim yaa😔
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Benim sakarlıklarım kendi yakmakla sonuçlandı hep şu an üstüme dökülmeyen kızgın yağ kaldı bi tek😢
Benim malum son. Ben de yemek yaparken çok sakarım illa ki ya elimi keserim ya kırarım ya da yakarım . Erkek kardeşim dalga geçiyor artık ellerin acıya dayanıklıdır o kadar ki kesiyorsun. Şu an bile iki baş parmağımda kesik var .
Ocakta yemek yaparken elim tavaya değdiği için iki üç tane yanık izi var kolumda. Evde yara bandını kullanan tek benim. En az üç paket yara bandı bulunur. Parmaklarımı sürekli kesiyorum. Geçenlerde de kız kardeşim yanlışlıkla parmağımı kesti. O sıra ben bir şeyi elimde tutuyordum O da onu kesiyordu ve bıçak parmağıma değdi ve olan oldu. O zaman hissetmiştim kesin parmağım kesilecek dedim o da hissetti ve korktuğumuz başıma geldi.

Lisede önemli bir sunum yapacaktım. Bunun için güzelce giyinmiştim. Baya sevinçli sevinçli çıktım evden. Okula giderken kaldırımda kayıp düştüm. Yerler çamurdu. Her yerim battı. Ennn sevdiğim kıyafetleri giymiştim. Sonra ağlayarak eve gittim 😭 Neyseki sunumu batırmadım
Pandemi zamanı okulların tatil edildiği ilk zaman . İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra ben ve bir arkadaşım dolmuşa binmek için durağa gidiyoruz. O zaman da hava baya yağmurluydu. Yerler su dolu. Her neyse biz karşıya geçecekken bir arabanın geçmesini bekliyorduk. Meğerse arkasında ama öbür tarafında bir araç daha vardı tabi biz onu fark etmedik. Karşıya geçiyorduk. Araba yanımızdan geçti yerdeki yağmur suları üstümüze geldi. Biz şok. Üstümüz ıpıslak. Bir arkadaşım bizi gördü bize gülüyordu. Biz de birbirimize bakarak kahkaha atıyoruz.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
lisamiro🦋

lisamiro🦋

Trainee
Tepki
278
Sen baya sakar çıktın 😭
Maalesef: ( kucukken kulagim perdeye takilmis yirtiliyormus annelin elinde abimin sulugu varken elinden oyuncaklari almaya calisip suluk cat diye yere dusmustu anneme carpip hamsi tavasini yere boylatmistim kuzenime yanlissikla tenis raketi vurmustum(oyuncak) kuzenimle kafa kafaya carpisip aglamistik dukkandaki lip balm kutusunun hepsini dusurmustum yerin dibine girmistim😭

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Ders çıkışı kaldırımda yürürken bir yerde mazgal varmış fark etmedim ayağım boşluğa geldi yere yüzüstü düştüm. Gözlüğüm, telefonum, elimdeki atlas ful uçmustu. Sonra hiçbir şey olmamış gibi arkadaşlarımın kahkahaları eşliğinde kalkmistim xsvnsnsjdj yurda gidince dolabımın anahtarını da dusurdugumu fark etmiştim içinde laptop vardı ertesi gün aramama rağmen bulamamıştım en son kilidi kirdirip yenisini taktırmak zorunda kalmıştım xavnsnsmsjsj Çok fazla rezil olduğum an vardır ama bu sınav haftam denk geldiği için hatırladıkça geriliyorum

Ders çıkışı kaldırımda yürürken bir yerde mazgal varmış fark etmedim ayağım boşluğa geldi yere yüzüstü düştüm. Gözlüğüm, telefonum, elimdeki atlas ful uçmustu. Sonra hiçbir şey olmamış gibi arkadaşlarımın kahkahaları eşliğinde kalkmistim xsvnsnsjdj yurda gidince dolabımın anahtarını da dusurdugumu fark etmiştim içinde laptop vardı ertesi gün aramama rağmen bulamamıştım en son kilidi kirdirip yenisini taktırmak zorunda kalmıştım xavnsnsmsjsj Çok fazla rezil olduğum an vardır ama bu sınav haftam denk geldiği için hatırladıkça geriliyorum
Sakarlık sayılır mı emin değilim ama bir gün şöyle bir olay olmuştu. Akşam 10'da eve dönmek için otobüs biletim vardı, yurdum merkeze uzak olduğu için 1 saatte aştiye ancak varabiliyordum. Neyse saat 5 gibi annemlerle konuşup 8'de yurttan cikacagimi söylemiştim. Sonra odaya gidip valiz hazırlarken oturur pozisyonda uyuyakalmışım. Odada kimse olmayınca beni uyandıran da olmamıştı. O gün sınavdan sonra telefonun sesini açmayı da unutmuşum. Annemler falan sürekli aramış en son saat 10'da otobüse binmediğimi firmadan öğrenince başıma bir şey geldi sanıp çok korkmuşlar. Şarjım bitse hiç çalmaz sonuçta ama çalıp çalıp açılmıyor. Babam polis dayıma haber verip telefon sinyaline falan baktırmış. Annem yurduma ulaşmaya çalışmış ama kyk olunca çok sorun çıkarmışlar odaya güvenlik yollamak konusunda. Bir yandan da aştide telefonumu falan kaybetmişsem diye anons yaptırmışlar. Saat 11'de güvenlik görevlisi beni uyandırmaya geldi neyseki xabsnjskskdk kizamadilar neyseki çok korkmuslardı

Son düzenleme:

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,104
Lisede 10. sınıfta nakil olmuştum mezun olduğum liseye, yeni geldiğim sınıf birbirleriyle iyi anlaşıyorlardı ve sürekli voleybol oynamaya çıkıyorlardı büyük bir ekip olarak. Kaynaşmam için bana da gel oyna falan dediler ama ben aşırı iyi değildim voleybolda, maalesef. kdjlşdkgf Neyse ama sürekli sürekli oynamaktan son sınıfa geldiğimizde az da olsa gelişmiştim artık.

Her sene sınıflar arası futbol-voleybol-basketbol maçları düzenleniyordu okulda. Normalde bizim sınıf okulda 15 TM öğrencisi olduğu için TM-MF karışık bi sınıftı, bölüm derslerinde MFciler laboratuvarlarda derse giderdi. Neyse işte bizim sınıfın futbol takımı da çok iyiydi btw, voleybol da öyle ama voleybolu zar zor 6 kişiye tamamlıyorduk. Son sınıfta okulun nüfusu birden azalınca TM sınıfını 17-20 kişi olmasına rağmen ayırmışlardı, bu yüzden zar zor 6 kişiye tamamladığımız voleybol takımı ölmüş oldu. ldkgjldfg Buna rağmen son sınıf goygoyu olarak arkadaşlarım efsanevi (!) bi kadro oluşturdular ve sınıfta en kötü oynayanlardan biri olduğum için beni de takım kaptanı yaptılar. lkjsfglkjfgldkşflgfkiş

Takımda bir de H isimli bir erkek arkadaşımız vardı. Kral çocuk, arkada durup her topa koşup kurtarıyordu. Maçlardan birinde ben ön sağ taraftayım, arkamda da H var. Top ikimizin arasına doğru geldi ve bana birden gelen cahil cesaretiyle (?) "BENDEEEE" diye bağırarak geriye doğru uçtum, aynı zamanda H de "BENDEEE" diye bağırıp bana doğru uçtu ve resmen havada birbirimize çarptık, sonra havada bi tur döndük ve yere yapıştık. Üstelik baya kaldırım tarzı taş bi zemine... İzleyenlerin "offfff" dediği anı bile hatırlıyorum. dşlfgdf Neyseki ölmedik arkadaslar ikimiz de hukukçu olduk, beyinlerimiz son baktığımızda yerinde gibilerdi. şdgkjşlpdgf

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Lisede 10. sınıfta nakil olmuştum mezun olduğum liseye, yeni geldiğim sınıf birbirleriyle iyi anlaşıyorlardı ve sürekli voleybol oynamaya çıkıyorlardı büyük bir ekip olarak. Kaynaşmam için bana da gel oyna falan dediler ama ben aşırı iyi değildim voleybolda, maalesef. kdjlşdkgf Neyse ama sürekli sürekli oynamaktan son sınıfa geldiğimizde az da olsa gelişmiştim artık.

Her sene sınıflar arası futbol-voleybol-basketbol maçları düzenleniyordu okulda. Normalde bizim sınıf okulda 15 TM öğrencisi olduğu için TM-MF karışık bi sınıftı, bölüm derslerinde MFciler laboratuvarlarda derse giderdi. Neyse işte bizim sınıfın futbol takımı da çok iyiydi btw, voleybol da öyle ama voleybolu zar zor 6 kişiye tamamlıyorduk. Son sınıfta okulun nüfusu birden azalınca TM sınıfını 17-20 kişi olmasına rağmen ayırmışlardı, bu yüzden zar zor 6 kişiye tamamladığımız voleybol takımı ölmüş oldu. ldkgjldfg Buna rağmen son sınıf goygoyu olarak arkadaşlarım efsanevi (!) bi kadro oluşturdular ve sınıfta en kötü oynayanlardan biri olduğum için beni de takım kaptanı yaptılar. lkjsfglkjfgldkşflgfkiş

Takımda bir de H isimli bir erkek arkadaşımız vardı. Kral çocuk, arkada durup her topa koşup kurtarıyordu. Maçlardan birinde ben ön sağ taraftayım, arkamda da H var. Top ikimizin arasına doğru geldi ve bana birden gelen cahil cesaretiyle (?) "BENDEEEE" diye bağırarak geriye doğru uçtum, aynı zamanda H de "BENDEEE" diye bağırıp bana doğru uçtu ve resmen havada birbirimize çarptık, sonra havada bi tur döndük ve yere yapıştık. Üstelik baya kaldırım tarzı taş bi zemine... İzleyenlerin "offfff" dediği anı bile hatırlıyorum. dşlfgdf Neyseki ölmedik arkadaslar ikimiz de hukukçu olduk, beyinlerimiz son baktığımızda yerinde gibilerdi. şdgkjşlpdgf
Benim sakarlık değil de sansızlığımın tuttuğu bir anım var.
10. sınıftayken bizim okulda futbol turnuvaları falan oluyordu. Biz de hocamızdan izin alıp izlemeye giderdik. Tezahürat falan yapardık. İşte bir gün sabah yine sahanın kenarında izlemeye gittik. Birisi topa bi vurdu top benim sol koluma çarptı . Çok bir şey olmadı ama canım da yanmıştı. Aynı gün öğle arası tekrar futbol turnuvası vardı. Ben ve arkadaşlarım izlemeye gittik. Top sabah izlediğimiz yere geliyor diye bize gelmesin diye karşı tarafta izledik. Çocuk topa bi vurdu herkes geriye doğru çekildiler. Topun geldiğini görmediğim için top bu sefer sağ koluma çarptı.