A
Anonymous (7116)
Nerde görülmüş verilen oyun değiştirildiği?? Vankediside kızdı gibi bu duruma. Oyun değişmesi için ısrar edenler ayıp etti.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlKAHKAHA ATTIM BU NE XBNXNXNXN arkadaslar anonim takilirken biraz daha dikkatli olun komik oluyor sonraKonu sahibi neden kendine hak verip duruyor.
Mühüre bassınlar sandığa atsınlar sonra yanlış oy attım diyip sandığı kırıp oyunu değiştirmesine izin verilsin böyle şey nerde görülmüş acaba??İstediği kadar kızabilir oyun değiştirilmesi için ısrar eden oyu veren kişiydi zaten
Mühüre bassınlar sandığa atsınlar sonra yanlış oy attım diyip sandığı kırıp oyunu değiştirmesine izin verilsin böyle şey nerde görülmüş acaba??
ya bebegim iki farkli gorus belirtmissin ama ikisinde de konu sahibinin yazdigi gozukuyor zaten niye kendinle tartisiyorsunNormal forum seçimi abartmayın ya girdiğiniz triplere bak görende resmi seçim sanar.Yarın sonlanacak seçim bile bugüne çekildi zorunluluktan yani gayettt değişebiliyor dimi
ya cgzjbxjxbxnxb cok komik cidden gerek yok bu tur seylereHayır bir de, geçen aynı hatayı başka bir anonim yaptı zaten. Bari ondan feyz alsaydın.
Madem bu kadar önemsiz bir seçim bir oy için bu kadar tantana yapmayın o zamanÜlke için seçim yapmıyoruz farkındasın dimi altı üstü forum için bir seçim ne abarttın
Tüm anonlar konu sahibi olarak görünüyor algılayamamışlar daha işte forumun hatasıForumla ilgili bi hata mı yolsa birileri kaos için mi çalışıyor dkskdbdkdk
evet bu aydinlanma iyi oldu yoksa cok sacma bi durum yasaniyordu xbxnbxnxİyi akşamlar. Konu sahibi muhtemelen kendine destek vermiyor. Tüm anonimler konu sahibi gözükür.
pardom laf ettigim anonimler benim hatam uzgunumevet bu aydinlanma iyi oldu yoksa cok sacma bi durum yasaniyordu xbxnbxnx
Sen ne anlatıyon be abla abi gözünü sevim tüm anonlar konu sahibi olarak görünüyorArkadaşlar bundan sonra anonim olarak açtığı konuda birilerine sallamak isteyen olursa, DM'den kendine farklı bir anonim destekçi bulsun. Bulamazsanız da söyleyin sırf sizin için anonimden millete laf atabilirim. Ya da konuyu ben açarım, siz laf atarsınız. Neyse detayları sonra konuşuruz.
Bende diyom bunlar ne diyor.Tüm anonimler konu sahibi olarak gözükür zaten nereden yakaladılar acaba diye ekrana bakıyorumevet bu aydinlanma iyi oldu yoksa cok sacma bi durum yasaniyordu xbxnbxnx
Üzüle üzüle ona mı üzüldün gerçekten. Ya bizim duygularla oynarken iyiydiYaw ben her seçimde Kemal Dede nin neler çektiğini daha iyi anlıyorum adamın kalbi nasıl dayanıyor
Tmm artık eminiz.