Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Seçimdeki Mızıkçılık

A

Anonymous (7116)

Nerde görülmüş verilen oyun değiştirildiği?? 🤔 Vankediside kızdı gibi bu duruma. Oyun değişmesi için ısrar edenler ayıp etti.

Konu Sahibi
A

Anonymous (cd30)

Çoğu üye gidiyor zaten kraliçeliğin çok da önemi kalmadı

Konu Sahibi
A

Anonymous (aae2)

Normal forum seçimi abartmayın ya girdiğiniz triplere bak görende resmi seçim sanar.Yarın sonlanacak seçim bile bugüne çekildi zorunluluktan yani gayettt değişebiliyor dimi😑

Konu Sahibi
A

Anonymous (23bf)

İstediği kadar kızabilir oyun değiştirilmesi için ısrar eden oyu veren kişiydi zaten
Mühüre bassınlar sandığa atsınlar sonra yanlış oy attım diyip sandığı kırıp oyunu değiştirmesine izin verilsin böyle şey nerde görülmüş acaba??

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Mühüre bassınlar sandığa atsınlar sonra yanlış oy attım diyip sandığı kırıp oyunu değiştirmesine izin verilsin böyle şey nerde görülmüş acaba??
Normal forum seçimi abartmayın ya girdiğiniz triplere bak görende resmi seçim sanar.Yarın sonlanacak seçim bile bugüne çekildi zorunluluktan yani gayettt değişebiliyor dimi😑
ya bebegim iki farkli gorus belirtmissin ama ikisinde de konu sahibinin yazdigi gozukuyor zaten niye kendinle tartisiyorsun

Konu Sahibi
A

Anonymous (ee0e)

Arkadaşlar bundan sonra anonim olarak açtığı konuda birilerine sallamak isteyen olursa, DM'den kendine farklı bir anonim destekçi bulsun. Bulamazsanız da söyleyin sırf sizin için anonimden millete laf atabilirim. Ya da konuyu ben açarım, siz laf atarsınız. Neyse detayları sonra konuşuruz.
Sen ne anlatıyon be abla abi gözünü sevim tüm anonlar konu sahibi olarak görünüyor 🤧

Konu Sahibi
A

Anonymous (34c7)

ufff bari bildiğiniz bir şey üzerinden insanlara laf edin yaa iftira atmakta üstünüze yok tüm anonimler konu sahibi olarak gözüküyor.rezil etmeye çalışırken siz rezil olmuşsunuz.