Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Senin Gibi Haber Sitesinin

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Bildiğiniz gibi sitede genellik pannchoa nun haberleri çevrilir neyseki pannchoa nun aksine çok sevgili haber sitemiz "yeji nin jyp tarafından azarlanması" şeklinde haber içeriğine uygun olarak başlık atıldı ama pannchoa yeji kendi kısmını söyleyemediği için ağladı benzeri bir başlık atıyor ve haber linkine tıkladığınızda yejinin haberi değil newjeans haberi çıkıyor.hype ın işimi yoksa sitenin adminlerimi fazla newjeans hayranı bilmiyorum ama sırf Newjeansi promo etmek için olayları çarpıtarak başka bir idolü hedef göstermek ne kada etik?

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Sen söyledikten sonra gidip özellikle kontrol ettim. Sitede bir sorun yok. Haberler peş peşe paylaşıldığı için elin yanlışlıkla çarpmış ve sende bunu fark etmemiş olabilirsin. Bir de bazen telefon dokunmatiği çok hassas olduğu için, dokunmadığın alana dokunmuşsun gibi algılayabiliyor. HYBE'nin NJ sevgisi herkesçe malum ama Yeji haberine tıklayanları NJ'a iletecek kadar küçük detaylarla uğraşmaz.
Ben kendi haber sitelerinden bahsetmemiştim Twitter hesaplarından bahsetmiştim😅haber sitelerine yönlendirmek için Twitter'da haber linkini koyuyorlar yeji için böyle başlık atıp Newjeans haberinin linkini koymuşlar

marin

Trainee
Tepki
637
Pannchoa JYPE gruplarının antisi. Bu artık nesnel bir bilgi. Nerede bir olumsuzluk var az görüntüleme olduğu farketmez hemen çeviriveriyorlar. Göze batmasın diye ayda yılda bir olumlu başlık açıyorlar ama duvardan duvara fırlattıktan sonra ayağa kaldırsan ne olur. Pannchoa sadece bir çeviri sayfası. Orijinal pann sitesinde antisi de var, saesaeng de var her şeyi var. Burada çevirecekleri başlıklar onların elinde. Başlık altından çevirdikleri yorumları da onlar seçiyor. Mesela bir Twice başlığı çevirseler mutlaka ama mutlaka çevirdikleri yorumlardan birinde başka fandoma sallayn biri oluyor. Sonra hurra Once bize şöyle dedi böyle dedi diye kavga cıkıyor. Ortalığı karıştırmada üstlerine yok. Gerçi çeviri yaptıkları sitenin altındaki yabancı yorumlar her şeyin farkında oluyor genelde ama bizim netizenturkey ahalisi o çevirilere kanıyor hemen.