- Tepki
- 272
Ben şu sıralar Dr. Stone'u ve Saiki Kusuoyu çok severek izledim. Şu sıralar izleyecek pek anime bulamıyorum. Kafa dağıtacak anime önerebilir misiniz? 

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlVay be Saiki izleyen biri tek ben izliyorum sanmıştım ianaianaoakalasib. İzlediğim iki üç anime var biri Victory Kick Off (Minika Go sağolsun ianaoanoanaaoak) izlemediysen izle bencec
Cidden ya izleyen kimse yok gibi hissediyorum ya. En sevdiğim animelerdendir. Önerdiğin animeye bakacağım teşekkürlerVay be Saiki izleyen biri tek ben izliyorum sanmıştım ianaianaoakalasib. İzlediğim iki üç anime var biri Victory Kick Off (Minika Go sağolsun ianaoanoanaaoak) izlemediysen izle bence...
25. bölümdü galiba ordan sonra çok iyi gitmedi ama güzel animeydiBen Death Note bayılıyorumm35.
Ya şu Naruto'yu çok duydum ama hiç izlemedim. Konusu ne üzerine acaba?Tabiki Naruto ve Boruto.
Sınavdan sonraya bırakıyorum onları çok uzunlarTabiki Naruto ve Boruto.
Doğa üstü güç varsa ben de varım listeme alıyorum teşekkürlerKyoukai no kanata bakmalısınn doğaüstü güçler ve slice of life türleri içeriyor. Aşırı cute bi anime. Ppmdeki karakter de oradan![]()
Ya şu Naruto'yu çok duydum ama hiç izlemedim. Konusu ne üzerine acaba?
Ben şu sıralar Dr. Stone'u ve Saiki Kusuoyu çok severek izledim. Şu sıralar izleyecek pek anime bulamıyorum. Kafa dağıtacak anime önerebilir misiniz?![]()
Ya şu Naruto'yu çok duydum ama hiç izlemedim. Konusu ne üzerine acabaTabiki Naruto ve Boruto.
Vay be inşallah çok uzun değildir bölümleri... Bakış açısı olarak hangisi kullanılıyor acaba?Spoiler vermeden nasıl yazılır bilmiyorum
Hikaye, Naruto'nun hayatının ilk yıllarından başlayarak, Naruto'nun ninja olma yolculuğunu ve bir hokage (köy lideri) olma hedefini ele alır. Seri, Naruto'nun ekip arkadaşları, rakipleri ve düşmanlarıyla olan ilişkilerini, güçlü dostlukları ve zorlu mücadeleleri anlatır.
Hikaye, Naruto'nun kişisel gelişimine, hayatta kalma becerilerine ve diğer ninja savaşlarındaki olayları anlatıyor. Seri aynı zamanda, köyün sırlarını ve karanlık geçmişlerini de ortaya çıkarıyor.
"Naruto" serisi, aksiyon, macera, komedi ve dram gibi birçok türü bir araya getirir. Tam bir baş yapıt.
Belki bir bölümünü 3 4 kere tekrar tekrar izlemişimdir.
Boruto ise naruto bittikten sonra bi tür devam. Naruto kadar iyi olmasada idare ediyoruz işte. Narutonun oğlu kendisi.
Filler bölümler ile bayağı uzun ama güzel bir anime.Ya şu Naruto'yu çok duydum ama hiç izlemedim. Konusu ne üzerine acaba
Vay be inşallah çok uzun değildir bölümleri... Bakış açısı olarak hangisi kullanılıyor acaba?
Monster'ı izlemek istiyorum. Konusu hakkında bilgi verir misin?Dororo, erased,another, monster ben bunları tavsiye ederim. Hepsi çok güzel.
Aslında ben de yeni başladım ama şöyle başarılı bir beyin cerrahı bir gün bir hastasının hayatını kurtarıyor daha sonra o hastasının karıştığı cinayetleri çözmeye çalışıyor. İzlemeye değer bir anime.Monster'ı izlemek istiyorum. Konusu hakkında bilgi verir misin?
TeşekkürlerAslında ben de yeni başladım ama şöyle başarılı bir beyin cerrahı bir gün bir hastasının hayatını kurtarıyor daha sonra o hastasının karıştığı cinayetleri çözmeye çalışıyor. İzlemeye değer bir anime.
Ay ben L'den sonrasını izlemedim şok etkisi yarattı asla ama asla devam edemem artık hatırladıkça sinirleniyorum böyle olmamalıydıBen Death Note bayılıyorummm