Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
IU ve Lee joon Gi benim imkansız çift . Zamanında aşırı yakıştırıyorum. Açıkçası hâlâ da yakıştırıyorum ama IU, Lee Jongsuk ile birlikte. Çifte mutluluklar diliyorum.
IU ve Lee joon Gi benim imkansız çift . Zamanında aşırı yakıştırıyorum. Açıkçası hâlâ da yakıştırıyorum ama Iu Lee Jongsuk işe birlikte. Çifte mutluluklar diliyorum. Ekli dosyayı görüntüle 3648
Bu yazılanlar harici ekleyeceklerim.
Do kyung soo ve kim so hyun. (Sevgili olsalar keşke. Gerçi ben baya sevgili olduklarına inanıyorum da halka açıklansın öğrenelim )
2. Çiftim de jang ki yong ve nana. Kill it de tam bir romantik ilişkileri olmamıştı. Ama boylarının uyumu olsun verdikleri hava olsun. Yanyana aşırı iyilerdi.
bu iki çiftin de bir romantik komedi de izleyeceğim günü bekliyorum.
Jungkook ve Yeri bu ikisi o kadar çok popüler shiplerin arka planında kalıyor ki kimse o kadar gündeme sokmuyor bir zamanların en çok haber olan shipi Jungri ve Seulmin şuan eski zamanlarda olduğu gibi gündem olsa yer yerinden oynar. BTS ve RV arasında gerçekten çiftler veya birbirlerinden etkilenenler olduğunu düşünüyorum. Özellikle Jungkook ve Yeri, Jimin Seulgi bir ara 2015 2020 yılında Suga Wendy olayı patlamıştı bu ikili arasında ne olup bitti öğrenmek istiyorum. Sitenin Tarot kraliçesi bir bu çiftlere bakabilir mi ya istek değil ihtiyaç. Jk ' in sürekli Yeri yi takip etmesi Yeri ile alakalı her şeyi yapması aşırı dikkatimi çekiyor liskook kadar popüler bir ship olmadığı için artık gündeme fazla gelmiyor ama bir bakılsın lütfen aşırı merak ediyorum
Bu yazılanlar harici ekleyeceklerim.
Do kyung soo ve kim so hyun. (Sevgili olsalar keşke. Gerçi ben baya sevgili olduklarına inanıyorum da halka açıklansın öğrenelim )
2. Çiftim de jang ki yong ve nana. Kill it de tam bir romantik ilişkileri olmamıştı. Ama boylarının uyumu olsun verdikleri hava olsun. Yanyana aşırı iyilerdi.
bu iki çiftin de bir romantik komedi de izleyeceğim günü bekliyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl ya? Junho ile jessica ile arasında ne olmuş ki?
Kpop shipperlar asla bir idolün sevgilisi olmasını falan umursamadan yarınlar yokmuşçasına edit yapmaya devam ediyor Geçen gün uyku sersemiyken jisoo ve Vnin bir editini gördüm o kadar gerçekçiydi ki direkt twittera girdim noluyo lan diye