Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Single's Inferno 3

Ü

Üye silindi 303

tanıtım ve üc bolum gelmis. guncel olarak takip edecek olan var mı yoksa bekleyecek misiniz. iliskilerin uzun sureli olmayacagını bilsem de bu sarıyo ya ahshahsq date programı olarak uzak dogu olanlar guzel digerlerini izleyemiyorum ben. bir de gercek olan love is blind japonya var o daha guzel, hatta iki tane ciftin suan bebisleri var asırı tatlılar ahshdhqj ama onun da devamı gelmiyo..

neyse ben beklemeyip cıktıkca izleyecegim ahshahda, benim gibi olan varsa diye bu baslıgı acıyorum izleyince bolumler hakkında konusalım kritik yapalm🤙

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
Ayyy ben iki sezonu da izledim.Ehh işte dediklerim oldu benim shiplerin hiçbiri tutmadı 😭 1.bölüm özetini okumadım sadece sondaki sistemin değiştiği yazısını okudum ve bu sezon iki finalinde söyleniyordu o yüzden üçüncü sezonu merak ediyordum.İzleyip görmek adına okumadım.Hatta ilk yarışmacılara da bakayım dedim ama sonra izleyip öğrenmek daha iyi diye vazgeçtim.

ve son olarak japondan evlendilerse onu izleyeyim ben.

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
benim de onceki sezonlarda shiplerim tutmamıstı hshahd ama hicbiri gercek degil gercekse de uzun surmuyo korelilerinki o yuzden eglencesine izliyorum. ama love is blind japonya kesinlikle gercek iki cift evlendi oradan cocukları da oldu onu oneririm. ama devamı gelmiyo keske inferno yerine o tutsaydı 😭
En yakın zamanda ilk bölümü izleyeyim.Geleyim dedikodusunu yapalım snsnnsndnsns

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
Ohhh hadi bismillah başlıyorum.

1)gyuri-minwoo-sieun

Ben #gyuriteam olarak sieun ile olan sahnelerine üzülüyorum.. Kız çocuğa bekle dedi en sonunda başkasına koştu filan.. 😔 Bunun olma nedeninin minji’nin “minkyu gyuri’nin koruması gibi” demesi olduğunu düşünüyorum ve sanırım ilk kez cennete gitmeden çift olan biri çıktı. Birleştikleri an çok coşkuluydu.Burada herkes sieun seviyor ama ben gyuriciyim arkadaşşşş 🐺🐺

-Umduğum son anda gyuri ile birleşmesi ama muhtemelen bu olmayacak.-

2)Gwanhee ve sevdicekleri

Çocuk tanıtım reklamında gözde olacağını söylediğinde hadi lan demiştim ama gerçekten oldu 😳 yaptıkları gerçekten şaşırtıyor beni. Gittiği herkesle çok eğleniyor bu yüzden genel yakıştırdığım biri yok hepsiyle de olsa mutlu olurum ama en sevdiği hyeseon gibi duruyor bu yüzden onunla olsun diyorum.

Ve helikopterde minjiyi ağlatması da hyeseon yanındayken kıza yüz vermemek içindi muhtemelen. Seçtiği kişiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.

-Gwanhee büyük bir red flag ama onu sevenler bunu biliyor 😃-

3)Minji-Jinseok-Minyoung

Minyoung’un ilk başlarda ne düşündüğünü çok iyi anladım o yüzden Minji geldiğinde ilginin azalması kötü oldu. Kızın tek istediği baskının olmamasıydı sonrasında diğerlerini tanıdığında zaten istediğinin o olduğunu anlamış oldu.

-Minyoung’u destekliyorum ama günün sonunda minji ona bakmıyor diye kıza yüz vermeye başlarsa aşırı sinirlenirim 🔪☠️

Şu yazdıklarımı okuyunca en çok kafama taktığımın gyuri olduğunu fark ettim.Kendisi en sevdiğim yarışmacı bu yüzden istediği ile olsun istiyorum.

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
waow tamamen farklı bakıs acıları bayıldım hos geldinn

gwanhee bence cidden minkyuyu sectigi icin yuz vermedi cunku kız onu durtuklerken alttan alttan ma1 ma1 sırıtıyodu

minyoung da abi kardes gibiyiz derken sacmaladı baya ama. neyse sonunda jinseok donecek umarım gercekten istedigi icin doner sırf tek kalmamak icin donuyosa donmesin daha iyi

gyuriyi ben anlayamadım minwoo ilk onu secmemis miydi, o zaman yuzune bakmadı simdi ne degisti. herhalde herkese bi bakmak istedi minwoo nası olsa cepte diye, sonra en son geri dondu. ama sona kalan genelde dona kalır ahahhdha bi de boyle diyorum da minwoo karar degistiriyomus erkeklere guven olmaz
Hoşbuldumjddnndmd bir an önce sizinle dedikodu yapmak için izlemeye çalıştım 😁

gwanhee’nin kafası fazla belli olmuyor o yüzden ona fazla girmeyeceğim djdndndm

Minyoung daha çok hala talip istiyorum vibe’ı vermek adına kardeş gibiyiz dedi gibi ama batırdı ayolldndnnd

İlk yüz yüze seçmelerde gyuri minwoo’yu seçmişti ama minwoo başkasını seçmişti o yüzden bir sonraki gizlide başkasıyla gitti.Hem de çocuk sessiz olunca daha eğlenmek adına minkyu ile gitti… o değilde harbiden gwanhee’den diğerlerine süre yetmedigini fark ettim 🤔 Gyuri-minkyu ikilisinin 2.buluşmayı gram hatırlamıyorum 😳😳😳😳😳

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
Ben yüz vermeme olayının seçtiği kişiden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Minkyu düzgün bir karaktere, Gwan Hee'ye göre kesinlikle yakışıklı bir yüze ve çok iyi bir fiziğe sahip. Bence Gwan Hee onu kendisine rakip olarak görüyor olabilir. Evet, kızların çoğu onu beğeniyor ama ilginin başkasına kaymasına tahammül edemeyecek kadar şişkin bir egoya sahip olduğundan Minkyu ile gitmesini istememiş olabilir.

Gyuri bana biraz baskın bir karaktere sahip gibi geliyor. Güçlü ve sert bir havası var. Minwoo ise tam aksine fazla çekingen izlenimlerime göre. Bu yüzden Gyuri'nin daha çekingen biriyle olmasındansa Minkyu gibi biriyle olması bence daha sağlıklı olur. Minkyu da fazlasıyla nazik ama onda çekingenlik sezmiyorum. Yerine göre davranacak, kimi konularda partneri onun önüne geçecek kimi konularda da o partnerinin önünde olacak gibi. Bu açıdan Gyuri ile ikisini uyumlu buldum. Ama Gyuri ve Minwoo olursa Minwoo o ilişkide biraz ezilir gibi geliyor. Bunu kötü niyetle söylemiyorum, Gyuri ezer falan da demiyorum kesinlikle ama bence Gyuri'nin baskın bir karakteri olduğundan ilişkileri yürümez. Ben çiftlerin karakter olarak benzemesinden yana olduğumdan böyle düşünüyorum.

Jinseok bence tam da söylediğin nedenden Minyoung'a geri dönecek. İkisi için de başka bir seçenek yok ama sırf bu yüzden seçmek de seçilmek de saçma ve onur kırıcı bir davranış. Çift olmadan ayrılmalarını umuyor olsam da finalde onları çift olarak görme ihtimalimiz çok fazla.
Gwanhee gerçekten aşırı egolu biri bu yüzden bahsettiğin gibi olma ihtimali yüksek.

Sieun ile sadece bakışarak, cennete gitmeden birlikte oldukları için bütün sezonların en uzun süren ilişkisinin onlar olacağını düşünüyorum.

Minyoung baya peşinden koştu hatasını anlayıp bu yüzden son date de çözüp konuşurlarsa ben okeyim.
ilk secimde minwoo ben seni sectm dedi gyuriye yattayken ben yanlıs mı hatırlıyorum. gyuri minkyu ile gitmisti de ben su eglenmek icin bunu sectim kafasını anlamıyorum diskoya gelmedn ki insan tanımaya geldin kimi merak ediyosan onu secersin dhahzhah
O yüz yüze seçimden sonraki seçimi kast ediyor seni seçtiydim ben diyee…

canimbanabas

Fanbase Starter
Tepki
1,760
Yani havuzda adamın nerdeyse sırtına çıktıktan sonra kardeş gibiydik (?) demesi...
AY DIMI????!!! SOK OLDUM BÖYLE DEYINCE😑😑 arkadas gibiydik diyebilirdi, pek yükselmedim diyebilirdi ama KARDES GIBIYDIK dedi çooook saçma
ben şimdi beşinci bölümdeyim hala kardeş gibiydik falan diyor, yakın görünmelerinden rahatsız ama gidip adamın yanında oturuyor anlamadım garip biri herhale