Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sizce En Iyi Bridge'e Sahip Kpop Sarkıları Hangisi

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
o kadar cok var ki aslında yine de top 5'imde yer alan sarkıları koyucam buraya

1. exo - tempo (ben hala bundan daha iyisini görmedim ya)

2. exo - my turn to cry (bu sarkının fandom dısındaki kisilerin de bilmesi gerekiyo ya tam bir hazine bu kadar huzur verip aynı zamanda hüzünlendirmesini nasıl kelimelerle acıklayabilirim bilmiyorum fkslxksldk)

3. exo - moonlight

4. f(x)- red light

5. taeyeon - time lapse

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,344

2. exo - my turn to cry (bu sarkının fandom dısındaki kisilerin de bilmesi gerekiyo ya tam bir hazine bu kadar huzur verip aynı zamanda hüzünlendirmesini nasıl kelimelerle acıklayabilirim bilmiyorum fkslxksldk)

3. exo - moonlight

4. f(x)- red light

5. taeyeon - time lapse
Love me right

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
Bugünlerde Doughnut'a taktigim için o demek istiyorum
Ayrıca Touchdown

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517

Negativist

Trainee
Tepki
86
Bana göre en iyi pre-chorus ve bridge kısımları SM şarkılarında. Özellikle 3.jen ve sonrasındaki şarkılarının.
Çok deneysel şarkılar da bile bu iki kısım çok iyi oluyor ve şarkının çıtasını yukarı taşıyor.
EXO'nun birçok şarkısı yazılmış zaten. Baek Candy bridge de çok iyidir bu arada.
NCT ve WayV'nin neredeyse tüm şarkıları diyebilirim ben . Özellikle Simon Says, Superhuman, Moonwalk, Make a Wish, 90's Love, Boom , Boss , Cherry Bomb.
Red Velvet'in de aynı şekilde neredeyse tüm şarkıları. Özellikle ReVel'in köprü kısımları benim en favorilerim oluyor. Sevilmeyen Zimzalabim'in bridge kısmını durmadan dinlerim, Red Flavor, Bad Boy, RBB,
Aespa'nın title sayısı az ama hepsinin köprü kısmı efsane.
Eskilerde de Soshi The Boys, f(x) red light, SHINee Everybody, Hello, Why so serious vs.

Ü

Üye silindi 187

3. exo - moonlight

4. f(x)- red light

5. taeyeon - time lapse
SM'i bridge konusunda kimse geçemez geçemiyor da zaten.SM yapımcıları genelde siyahi veya abd pazarından oluyor bu yüzden siyahi müziği olan r&b'den çokça esinlenmeler var şarkılarında ve bridglerin çoğu r&b tınılarında oluyor özellikle eski yapımcı yo young jin çok kullanırdı soul-r&b melodilerini sm şakrılarında,zaten d.o. bildiğin r&b için yaratılmış bir sese sahip.Bir de bunun dışında gerçekten sm vokal odaklı gruplar çıkardığı için şarkı içinde harmonilere çok önem veriyor.

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
Bana göre en iyi pre-chorus ve bridge kısımları SM şarkılarında. Özellikle 3.jen ve sonrasındaki şarkılarının.
Çok deneysel şarkılar da bile bu iki kısım çok iyi oluyor ve şarkının çıtasını yukarı taşıyor.
EXO'nun birçok şarkısı yazılmış zaten. Baek Candy bridge de çok iyidir bu arada.
NCT ve WayV'nin neredeyse tüm şarkıları diyebilirim ben . Özellikle Simon Says, Superhuman, Moonwalk, Make a Wish, 90's Love, Boom , Boss , Cherry Bomb.
Red Velvet'in de aynı şekilde neredeyse tüm şarkıları. Özellikle ReVel'in köprü kısımları benim en favorilerim oluyor. Sevilmeyen Zimzalabim'in bridge kısmını durmadan dinlerim, Red Flavor, Bad Boy, RBB,
Aespa'nın title sayısı az ama hepsinin köprü kısmı efsane.
Eskilerde de Soshi The Boys, f(x) red light, SHINee Everybody, Hello, Why so serious vs.
buna fazlasıyla katılıyorum nct'nin coğu sarkısı benlik olmasa bile bridge kısımlarına direkt tutuluyorum özellikle simon says bridge fazla iyi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Burada bridge Lisa'nın rapi sayılabilir sanırım emin değilim ama çok iyi bir part olduğu kesin
bu sarkı lsg ile birlikte en iyi bp parcası bence her bakımdan ikisi de cok kaliteli

Son düzenleme:

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Genelde sm şarkılarının bridge partları iyi oluyor.
Hatırlamak için nct ye bakayım dedim de gerçekten seçmek zor. Ama ben en çok Taeilin yüksek notaya çıktığı bridgeleri seviyorum. Özellikle chain, touch ve simon says favorim. Sonra sticker, limitless ve fire track.
Nct dream de çok hatırlayamıyorum şuan ama ilk aklıma gelenler: go ve my first and last.
Exo nun zaten her şarkısı iyi 😍
Super junior'un bonamana, house party, its you nun birdge partlarını hatırladım şuan. Baya iyilerdi. Aslında diğer tüm şarkılarında seviyorum ama aklıma gelenleri yazdım sadece.
Snsd de the boyz en sevdiğim olabilir.