Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sizi Duygulandıran Performanslar?

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
ilk olarak jongdaenin my dear performansıyla acılısı yapmak istedim askerden terhis olduktan sonra ilk sahneye cıkısı baya bir duygusal anlar yasamıstı herkes 😭 sarkının sonlarına doğru derin bir nefes alıp sonra seyirciye bakması her seferinde ağlatıyo beni 😭 jongdaemmm cok seviyorum seni

cbx paper cuts.. baekin ağlaması her seyi anlatıyo zaten

taeyeon time lapse beni her zaman feci sekilde ağlatan bir sarkı zaten canlı performansı da extra etkiliyo maalesef

exo promise 🥺

taeyeon fine..

snsd into the new world buna ağlamayan yoktur diye tahmin ediyorum

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
Fine çok iyi bir şarkı ama canlı performansla ayrı bı seviyede oluyor
kesinlikle sarkı zaten duygusal taeyeon da canlı da extra duygulu okuyo etkilenmemek elde değil
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aslında performanstan çok şarkı sebebiyle duygulandırıyor. Özel bir anlamı yok ama ailee’nin performansı çok iyi.
ay bu cok iyiymis ilk defa izledim bir de heaven sarkısı var o beni daha da duygulandırıyo

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Exo promise ve cbx paper cuts her dinlemede duygulandığım şarkılardır. Ek olarak
(Bu performansı her izlediğim de gözlerim doluyor. )
(Bu şarkının sözleri çok güzel. Bazı sözleri yıllarca çalışma masamın önünde asılı durmuştu hatta. Lee teuk çok ağlıyor bu performansta.🥺)

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
Exo promise ve cbx paper cuts her dinlemede duygulandığım şarkılardır. Ek olarak
(Bu performansı her izlediğim de gözlerim doluyor. )
(Bu şarkının sözleri çok güzel. Bazı sözleri yıllarca çalışma masamın önünde asılı durmuştu hatta. Lee teuk çok ağlıyor bu performansta.🥺)
breath performansını her izlediğimde ağlıyorum ya sonda izleyicilerin alkıslaması bile tüylerimi diken diken ediyo
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

😭

Hem şarkı güzel hem de bütün seyircinin şarkıya eşlik etmesi müthiş güzel. 😍😭
bir derdim var 🥺 burdaki performansı da muhtesem seyircinin hep bir ağızdan sarkıya eslik etmesi cok etkiliyo beni