- Tepki
- 235
Söylersem linç edilirim dediğim ama toplumun çoğunluğuna göre farklı düşündüğünüz fikirleriniz var mı?
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlBayram ziyaretlerinin saçmalığı. Herkes çalışıyor, didiniyor ve ülkemiz şartlarında çalışma şartlarını zaten biliyoruz. O gibi tatiller dinlenmek, canının istediğini yapmak için de değerlendirilebilecekken her seferinde “büyükleri ziyaret” zorunluluğuyla gençleri, genç çiftleri darlamalarını doğru bulmuyorum, bulmayacağım.Söylersem linç edilirim dediğim ama toplumun çoğunluğuna göre farklı düşündüğünüz fikirleriniz var mı?
Aynısını Cem Yılmaz ve Şevkat Yerimdar için düşünüyorum...Recep İvedik i komik bulumuyorum ve izleyenlerde saygım yok . Çünkü komedi deye izlenme şey sadece absürt ve saygısızca davranması
Çok haklısın valla bir çocuk nelerine yetmiyor anlamıyorum...Aşk, evlilik gibi tabuların aslında insanların cinsel dürtülerine bir kaplama bulma çabası olması gerçeği. Insan basit bir varlık, temel amacı çoğalmak. Ama bunu bastırmak asıl önemli olan şey. Dünya 8 milyar nufusa ulasti ve dahada artacak. Kaynaklar artık yetmemeye basladı. Bundan 20-30 yıl sonra kitliklar ortaya cikacak. 3-4 nesil sonraki neslimiz cok buyuk ihtimal dunyadaki yasayan son nesil olacak. Acilen dunya capinda zorunlu nufus planlamasi gerekli. Gerekirse buna uymayanlara cok agir cezalar verilmeli(hadım gibi).
Taziye evlerinde ki yemek sunma mevzusu...Söylersem linç edilirim dediğim ama toplumun çoğunluğuna göre farklı düşündüğünüz fikirleriniz var mı?
Büyükbabam bu sene öldü, biz ve iki amcam ile ailesi şehir dışından memlekete geldik ve gelir gelmez ilk konuşulan ne ikram edicez oldu. Daha büyükbabamı gömmeden ikrama başladık. En nefret ettiğim şeylerden birisidir bu.Taziye evlerinde ki yemek sunma mevzusu...
Ayrıca torununa alma bahanesi ile insanların acısı içinde cantık isteyen yaşlılara da aşırı sinir oluyorum hatta bu yüzden kavga bile çıkarmıştım ben... Yengemde bana kızmıştı bak gene sinirlendim ya...
Off off bende babaannemin cenazesinde bu durumu yaşamıştım. İnsana çok koyuyor bu durum ya. Afedersin ama "zıkkım ye" diyesi geliyor insanın...Büyükbabam bu sene öldü, biz ve iki amcam ile ailesi şehir dışından memlekete geldik ve gelir gelmez ilk konuşulan ne ikram edicez oldu. Daha büyükbabamı gömmeden ikrama başladık. En nefret ettiğim şeylerden birisidir bu.
Babaannem öldüğünde daha 5.sınıftım ve hatırlıyorum ölür ölmez koca mahalleye yemek çadırı kurmuştuk. Taziyeye gelen insanların bu konuda duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta o evde acı var yemeğin sırası mı.Off off bende babaannemin cenazesinde bu durumu yaşamıştım. İnsana çok koyuyor bu durum ya. Afedersin ama "zıkkım ye" diyesi geliyor insanın...
Aynısını ben demiştim o yaşlı karıya ya mutfak zaten sıkışıktı birde gelmiş yemek istiyor torununa aşırı sinir olmuştum. Yengemde beni evden kovmustu annemde kavga etmişti falanBabaannem öldüğünde daha 5.sınıftım ve hatırlıyorum ölür ölmez koca mahalleye yemek çadırı kurmuştuk. Taziyeye gelen insanların bu konuda duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta o evde acı var yemeğin sırası mı.
Aynen öyle. Biraz bıraksalarda acımızı yaşasak keşke.Aynısını ben demiştim o yaşlı karıya ya mutfak zaten sıkışıktı birde gelmiş yemek istiyor torununa aşırı sinir olmuştum. Yengemde beni evden kovmustu annemde kavga etmişti falan
Koyun can derdinde kasap et misali resmen...
Allah rahmet eylesin. Çok kötü bir durum gerçekten. Ülkemizde genel olarak empati kurma da bir sorun var ya da kalpsiz insan sayısı çok fazla.Annem vefat etmişti hastaneden dönmüştük sabah olmuştu. Gram uyku uyumadım, o paikolojide uyunmaz zaten. Hâlâ olayın şokunda yaşadığımın gerçekliğini sorgularken dayımın karısının "Acıktık hani yemek yapmayacak mısın?" sorusuyla ne dediğini anlamaya çalışıyordum. O zaman diyememiştim şokta olduğum için şimdi karşımda olsa ağzıma geleni sayardım herhalde.
Amin Allah razı olsun. Maalesef öyle kendi akraban yapınca daha da zoruna gidiyor insanın. Öylesi insanlardan uzak duruyorum kafam rahat en azından.Allah rahmet eylesin. Çok kötü bir durum gerçekten. Ülkemizde genel olarak empati kurma da bir sorun var ya da kalpsiz insan sayısı çok fazla.