Müzik tarzlarını felan geçtim bir kere fanları çok antipatik ve bu durum beni gruptan soğuttu aynı sebep yüzünden bir ara bts fanlığını da bıraktım(hala kendime fan diyemiyorum o derece) çünkü grup fanlarını o kadar yüceltiyor ki fan topluluğu kendisinin mükemmel olduğunu ve fanı olduğu grubundan onay aldığı için istediği her şeyi söylemeye hakkı olduğunu düşünüyor.Kafasında grubu koruduğunu düşündüğü için söylediklerini meşrulaştırmış oluyor.SKZ gibi fandomunun yarısını armylerin oluşturduğu bir grup ister istemez kendini belli ediyor yok kardeşim hangi stayle tartışsam army çıkıyor.Tartışmalar da öyle büyük şeyler değil müzik tarzları üzerineydi saygı çerçevesinde eleştiri yapıyorum hemen hakaret ediyorlar,grubun başarılarını sıralıyorlar zaten çok dinleyenleri var şu kadar başarıları var sen beğenmesen ne olura geliyor laf sonra profile bakıyorum boom hem army hem stay çıkıyor.Bir kere olmadı bu pek çok kere oldu.Neyse grubu da biraz eleştirmek istiyorum öncellikle grubun sahne hakimiyetini beğeniyorum eğlenceli konseptlerini de seviyorum ama dansları,şarkıları ve sahne kıyafetleri çok tekrara düştü.Son dönüşlerinde bir tek 143 farklı ve güzeldi la la la mesela ilk başta sevmiştim ama sonra nakaratın sıkıcı ve basit olduğunu düşünmeye başladım.God's menu,thunderous,back door,miroh,ı am you hepsi biribirinen farklı şarkılar ama maniac sonrası tüm şarkıları aynı şarkının farklı versiyonu gibi.Özellikle altyapıda kullandıkları bir edm bası var maniac da başladı bu ondan beri her şarkı da bu var ben artık skz şarkısı dinlerken şaşırmak istiyorum.Artık üyeler eşit part alsın istiyorum rapçiler çok ön planda ve lee know artık doğru düzgün vokal yapsın istiyorum eskisi gibi.Kesinlikle IN'den daha yetenekli ama vokal partı vermiyorlar artık arada bir nakaratta bir iki cümle rap desen değil bir iki kelimeyi agresifçe tekrar ediyor sonra dansçı oluyor.Bunların harici bazı üyelerin davranışları hoşuma gitmemeye başladı fan servis işini biraz azaltsalar iyi olur