Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Stray Kids'ten Bang Chan Canlı Yayın Yapmak Için Artık Izninin Olmadığını Açıkladı.

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
Yakın zamanda gerçekleşen bir imza etkinliğinde, bir hayran Bang Chan'den Channie odasında yeni şarkılara tepki videosu çekmesini istedi ve Chan buna izin verilmediğini söyledi. Kelimenin tam anlamıyla 'şirket hayır diyor' dedi.

Bunun üzerine Stay'ler #DIV1DISBAND hashtagi ile JYP'ye olan nefretlerini dile getirdi. Daha sonra Çinli Bang Chan hayranları bugün sabah itibariyle şirket binasının önüne 2 tane kamyon gönderdi.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Yakın zamanda gerçekleşen bir imza etkinliğinde, bir hayran Bang Chan'den Channie odasında yeni şarkılara tepki videosu çekmesini istedi ve Chan buna izin verilmediğini söyledi. Kelimenin tam anlamıyla 'şirket hayır diyor' dedi.

Bunun üzerine Stay'ler #DIV1DISBAND hashtagi ile JYP'ye olan nefretlerini dile getirdi. Daha sonra Çinli Bang Chan hayranları bugün sabah itibariyle şirket binasının önüne 2 tane kamyon gönderdi.

Ben twitterda bu konuya bayagi tepki gordum de bang chanın direkt sirketi hedef gostermesi kendi icin kotu olmaz mi?

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,159
Ive olayı olmasa ve bazı fanservis momentlerı dışında izlemek eğlenceli oluyordu, bir tık ağır olmuş sanki, bazı kurallar getirmek daha mantıklı olabilirdi. Son zamanlarda bang chanın kpop ve şirket kültüründen de ayrıca yorulup sıkıldığını düşünmeye başladım bu arada, onun da kafası karışık gibi.

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Bu çocuk içinde bir şey tutamıyor sanırım şimdide şirketi hedef göstermiş 😂 şirketin yaptığı büyük ihtimalle geçici bir süre içindir olay unutulsun diye ama sanırım gücüne gitti doğru ne inan bilmiyorum ama kelimelere dikkat etmek gerekiyor yinede fanı olsam sinirlenirdim

Son düzenleme:

canimbanabas

Fanbase Starter
Tepki
1,760

hammurabi

Trainee
Tepki
-27

Kusura bakmasın kimse ama bunların tek sorumlusu IVE fanları. Chan isim belirtmediği halde üstlerine alındılar. Yarası olan gocunumuş hesabı. Hem saygısızlık yaptılar hem de bizden çok şey çaldılar. Bunu asla yanlarına bırakmayacağım. Gerçekten fandom kini neymiş görecekler.

hammurabi

Trainee
Tepki
-27
bu kadari fazla mi bilemedim yine de gelecekte ayni sorunlarin (hedef gosterme gibi) yasanmamasi icin yayin acmamasi daha iyi olabilir
Chan kimseyi hedef göstermedi Ive fanları üstüne alındı. Onca grup dururken neden onlar üstüne alındı? Çünkü kişi kendini bilir. Yarası olan gocunur hesabı. IVE'ın ilk saygısızlık haberi değildi bu. Bu yüzden üstlerine alındılar. Haklılar da seviyesiz ve saygısızlar. Chan onlar yüzünden yandıysa biz de onları yakacağız. Gün fanwar günüdür

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Kusura bakmasın kimse ama bunların tek sorumlusu IVE fanları. Chan isim belirtmediği halde üstlerine alındılar. Yarası olan gocunumuş hesabı. Hem saygısızlık yaptılar hem de bizden çok şey çaldılar. Bunu asla yanlarına bırakmayacağım. Gerçekten fandom kini neymiş görecekler.
Foruma gelmesin istediklerim 2. Sıra sana da merhaba

Ayrıca Chanın dediklerini didikleyen moment arayan ve ivea saldıran staylerdi su anki olayın sorumlusu stayler

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Chan kimseyi hedef göstermedi Ive fanları üstüne alındı. Onca grup dururken neden onlar üstüne alındı? Çünkü kişi kendini bilir. Yarası olan gocunur hesabı. IVE'ın ilk saygısızlık haberi değildi bu. Bu yüzden üstlerine alındılar. Haklılar da seviyesiz ve saygısızlar. Chan onlar yüzünden yandıysa biz de onları yakacağız. Gün fanwar günüdür
SDLŞFGJKŞFGKDŞLKFDSŞFKŞLS forumun yeni eğlencesi olmaya mı geldin abla forumda ilk kez bi yorumu şikayet ettim olllyy hoş geldin

tinkin'barb

Trainee
Tepki
171
Olaylar olurken kpop takip etmiyordum ama bence chanın üstü kapalı sözlerindeki kişilerin kim olduğunu merak edip videoları analiz eden kişiler muhtemelen stayler. Stayler videoları analiz eder->Chana selam vermeyenin IVE olduğu kanısına varır->IVEı suçlar->IVE fanlarıda Chanı suçlar->Chan özür diler.
Ve sonuç olarak toksik fanların suçunu tüm fandom çekmek zorunda. Ha tabi chan her ne kadar chans roomda rahat hissetsede gidip böyle bir konu hakkında yorumda bulunmamalıydı. Buda onun hatasıydı. Tabi işleri bu noktaya kadar getirende fanlardı.

Neyse Social Pathı dinlemeyen varsa cidden dinlesin acayip iyi şarkı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bana şikayetçi gibi gelmedi oysaki.. sektörde neler neler döndü ama ilk defa özür dilemesine rağmen bu kadar abartılan olay görüyorum. Yansıtacak konumda olup olmaması tartışılır ama bir cevap vermesi mutlaka gerekecekti bundan bahsediyorum. Belkide sanatçısını korumak içindi ama bu yolla mı koruycak gerçekten. Kısıtlayabilir mesel..
Şirkette risk almak istemedi muhtemelen. Korede baya sağlam iki üyeye sahip IVE.