Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Subliminaller

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Youtubeda subliminal videolar var. İstediginiz özelliginizi degistirme amacıyla kullanılıyor. Genelde bir şarkı ya da yağmur sesi arkasına çok kısık seste ve hızlı bir şekilde olumlama cümleleri konuyor. Ben boyle seylere cok inanırım faydasını da gördüm. Siz hic denediniz mi

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Yapmadım ama meditasyon müziği falan dinlemiştim garip bir huzur dolmuştu içim
Meditasyona odaklanamıyorum ama benim denedigim her sey icin ise yaradı mesela afdrsn söylemesi ayıptır meme buyutme icin dinledim asiri ise yaradı. Sonra ders icin dinlemistim calisip 45 aldigim fizik sinavlarindan sonra heppppsini sallayarak 75 almistim. Birinin ruyasina girmek icin dinlemistim ise yaramisti sonra bir iki kisi icin daha denedim 3ünde de ise yaradı

2307

Fanbase Starter
Tepki
1,175
"izlenme" methodunda ilerleyen sistem olduğunu düşünüyorum...

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Bu tarz bi konu hakkında gönderi mi yapsam acaba 🤔 theta healer sertifikamı yeni aldım çekim yasasını kullanırken hangi seviyede çalışıldığını ve tüm varoluşun yedi seviyesinden bahsetsem okunur mu ki
evet evet evet evet yüzlerce kez evet ben zevkle okurum beriamm

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Kullandım ve faydasını gördüm istediğin üniversite için ve istediğin ev tarzı bir şey dinlemiştim onun dışında manifesting void state vb. çok kullandığım ve her zaman işe yarayan şeyler.

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
bunu da deneyeyim (tüm tuşlara basıyorum 😭 olsun artık😭😭)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

jennie solo çalıyor ben de istemeden dans ediyorum problem olmaz değil mi?

Son düzenleme:
Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Meditasyona odaklanamıyorum ama benim denedigim her sey icin ise yaradı mesela afdrsn söylemesi ayıptır meme buyutme icin dinledim asiri ise yaradı. Sonra ders icin dinlemistim calisip 45 aldigim fizik sinavlarindan sonra heppppsini sallayarak 75 almistim. Birinin ruyasina girmek icin dinlemistim ise yaramisti sonra bir iki kisi icin daha denedim 3ünde de ise yaradı
Şu rüya şeyini forumdan random biri üstünde deneyeyim mi