Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Taeil’in Son Olayı?

🍭SuGa 🍭

Trainee
Tepki
106
Siteden takip edenler biliyordur ben çok fazla NCT takip etmediğim için önüme düşmedi görünce şok oldum çünkü Taeil'i hiç skandal vs. bir haberde duymamıştım ( ya da denk gelmedi) daha önce "iddia edildi." vs. yazarlardı direkt SM'den açıklama okuyunca şok oldum. Çok fazla farklı iddia da dolanıyor bilemedim.

damiboo

Trainee
Tepki
30
NCT ben de çok takip etmiyorum ama okuduğum haberlere göre zaten yaklaşık olarak 1 aydır devam eden bir soruşturma varmış. SM genelde bu tür olayların kanıtı olmadan halka açıklamıyor (biri ifşa etmediği sürece). Çok fazla söylenti var. Bir tanesi Taeilin birine platonik olduğu ve fotoğraflarla 6 yıldır şantaj yaptığı. Bir sanırsam bir lise öğrencisine t*cizde bulunması biri de başka birine aynı şeyi yapması. Ama olaylar yeni patladığından daha net bir bilgi yok etrafta. Yakında açıklama yapılır diye düşünüyorum

kim de-fi

Trainee
Tepki
43
Olayın tamamını okuyup geldim kız reşit demiş polis. Daha doğrusu açıklama aslında mağdur küçük bir erkek çocuk değil diyor direk. Bu durumda sonuç mağdur reşit bir kadın oluyor tabi korenin "küçüklere yönelik cinsel suç" kavramının yaş olarak karşılığını bilmiyorum belki 19,20 yaş buna girmiyordur her türlü ortada cinsel suç var.
Küçük Not: Nct takip etmiyorum tamamen dışardan bir gözüm

Konu Sahibi
🍭SuGa 🍭

🍭SuGa 🍭

Trainee
Tepki
106
Olayın tamamını okuyup geldim kız reşit demiş polis. Daha doğrusu açıklama aslında mağdur küçük bir erkek çocuk değil diyor direk. Bu durumda sonuç mağdur reşit bir kadın oluyor tabi korenin "küçüklere yönelik cinsel suç" kavramının yaş olarak karşılığını bilmiyorum belki 19,20 yaş buna girmiyordur her türlü ortada cinsel suç var.
Küçük Not: Nct takip etmiyorum tamamen dışardan bir gözüm
etrafta çok fazla bilgi kirliliği var şuan zaten 3 tane söylenti var ne olursa olsun suç işlemiş ama suçun boyutunu anlamaya çalışıyorlar en iyisi tamamen açıklamanın gelmesini beklemek

kim de-fi

Trainee
Tepki
43
etrafta çok fazla bilgi kirliliği var şuan zaten 3 tane söylenti var ne olursa olsun suç işlemiş ama suçun boyutunu anlamaya çalışıyorlar en iyisi tamamen açıklamanın gelmesini beklemek
Aklıma son telegram olaylarından dolayı mağdur kız kardeşi mi diye düşünüyorum çok iğrenç Allah'ım çocuk değilmiş çünkü sm olayı çok hızlı paket etti o yüzden aklıma uç şeyler geliyor

damiboo

Trainee
Tepki
30
Aklıma son telegram olaylarından dolayı mağdur kız kardeşi mi diye düşünüyorum çok iğrenç Allah'ım çocuk değilmiş çünkü sm olayı çok hızlı paket etti o yüzden aklıma uç şeyler geliyor
Benim de aklıma çok uç şeyler geliyor ama söylenenlere göre 1 ay önce smin haberi olmuş. Büyük ihtimalle kanıt topladı ve haberler iyice yayılmadan şutladılar gibi geliyor. Ciddi bir suç var belli. Söylentilerdeki platonik olayıysa harbi korkunç. Diğer seçenekler de çok kötü tabi

kim de-fi

Trainee
Tepki
43
Benim de aklıma çok uç şeyler geliyor ama söylenenlere göre 1 ay önce smin haberi olmuş. Büyük ihtimalle kanıt topladı ve haberler iyice yayılmadan şutladılar gibi geliyor. Ciddi bir suç var belli. Söylentilerdeki platonik olayıysa harbi korkunç. Diğer seçenekler de çok kötü tabi
Ama kızın reşit olduğunu söylemişler