BobaTea
Fanbase Starter
- Tepki
- 2,637
"Sana yakışıyor sana yakışıyor" "Giy! Giy!"
"Lee Jaehyun'un yüz ifadesine bakın...ㅋㅋㅋㅋ Kesin olan bir şey var ki, bu kadın hayranlar arasında 0 nezakete ve sağduyuya sahip çok insan var. Bunu onun önüne getirdiğinizi hayal edin, yüz ifadesi "bu lanet garip s.rtükler" diye bağırıyor ve ondan bunu giymesini isteyen çok insan vardı..."
230826 Mini kayıt #Hyunjae
1. Jaehyun hayranın hediyesinden utandı
2. Sangyeon'un önyargısı yoktu.
3. Youngjae bu durumu komik buldu
1. Bu bana geçmişte erkek hayranların kadın idollerden öpücük istemesini hatırlatıyor. Deli mi bunlar?
2. Hayır ama diğer üyeler bile ondan giymesini istiyordu. Hepsinin sorunu ne... Ne zaman ciddileşmeleri gerektiğini anlayamıyorlar mı? Ve ona bunu getiren hayran deli
3. Hayır, tabii ki istersen oraya bir elbise getirebilirsin, ama eğer o kişi bunu açıkça sevmiyorsa, daha dikkatli olmalısın. Durumu anlamayan ve ona giymesi için ısrar eden hayranlar neyin peşindeler...
4. Uyanabilirler mi...? Yetişkin bir adama niye bunu yaparsın ki
5. Bu fandom gerçekten kendi fandomlarına girişi bloke ediyorlar
6. Ona giymesini söyleyen üyenin nesi var?
7. Vay canına ve insanlar bunun için Hyunjae'yi mi suçluyor...?
8. Vay canına tüm o "Giy!" diyenleri duymak tüylerimi diken diken etti... Tuhaf olduklarını düşünmüyorlar mı? Ona acıyorum
9. Bu gerçekten taciz olarak kabul edilebilir... İçki içmeyi sevmiyorsanız ve biri sizi baskı yapıyorsa, bu taciz olarak kabul edilir, aynısı bu elbise için de geçerli
10. Tüm bu insanlar sorunlu ama... Personel gerçekten hayran hediyelerine bakmayıp direkt üyelere mi veriyor????
Ç.N: Twitter linki çalışmıyor çünkü tweet silinmiş. Başka bir kaynak bulamadım henüz.
Kaynak: pannchoa