Ü
Üye silindi 192
Tiktokta çok denk geldim, insanlar durduk yere kadına hakaret ediyorlar, "Cillian'a göre çok yaşlı ve çirkin" falan yazıyorlar bir de yetmezmiş gibi adam için "Rol arkadaşların daha güzel onlarla niye evlenmedin" gibi saçma şeyler yazıyorlar. Bunu bir tek Cillian Murphy'nin eşi Yvonne'e mi yapıyorlar diye merak edip baktım meğerse Christian Bale'e hatta Henry Cavill ve Mads Mikkelsen'e kadar yapıyorlarmış. Ciddiyim ucube gibi görünüyorlar, hayır Dilf sevebilirsiniz sorun yok ama adamların daha sen doğmamışken aşık olup evlendiği kişiye hakaret etmek nasıl bir rezillik ve seviyesizlik acaba? Pedofili güzellemesi kısmına hiç girmiyorum bile, neymiş Lana Del Rey de şarkılarında bunları anlatıyormuş o da öyle davranıp "Lana girl" olacakmış hahahaha abicim siz niye kendinizi sürü gibi bir şeyle isimlendiriyorsunuz sürekli? Git dinle Lana Del Rey'i banane ama pedofili güzellemesi yapacak kadar da iğrenç olma ya? Lana Del Rey gerçekten bahsettikleri gibi birisi mi bilmiyorum ama tek umursamam gereken şeyin şarkıları olduğunun bilincindeyim, bazı şarkıları güzel mesela ama o kadar, gidip onun gibi giyinip medyada kendine "Lana kızı" diyerek pedofiliyi övmek ve şarkıcıya "pedofili güzelleyicisi" damgasını vurmak çok salakça bir hareket değil mi? Katılmayabilirsiniz tabiki de sorun yok. Bu arada bu kişilerin ilk başta ironisine "Why not me" yazdığını düşünüp gülüyordum ki hâlâ bazı kişiler dalga geçiyor tabiki ama hakaret edenler meğerse gerçekten kadından nefret ediyorlarmış hatta yorumlara "Yaşlı, buruşuk çirkin erkeklere benziyor,zavallı Cillian" falan yazmışlar, sanrılı insan gördüm de ilk defa bu boyutunu görüyorum. Neyse gereksiz uzadı ama fikrim bu, başlarda şu "Coquette girl" videoları eğlenceli ve şirin olsa da şu anda çok garip geliyor bana, durduk yere "böyle olmayan, giyinmeyen kız da ne bileyim" tavırları aldılar cidden çok utanç verici görünüyorlar fakat giyim tarzı hâlâ hoşuma gidiyor yanlış anlaşılmasın, benim rahatsız olduğum şey baştan aşağı özentilik kokarken başka kızları aşağılayan kişilerdir.
Cillian Murphy'nin eşi Yvonne
Cillian Murphy'nin eşi Yvonne