- Tepki
- 2,104
Tokio Hotel dinleyeniniz var mı bilmiyorum ama K-pop sevdasına tutulmadan önce dinlediğim bir gruptu kendileri. O yüzden genellikle eski şarkılarından örnek verecek olsam da geçtiğimiz birkaç sene içerisinde çıkan 1-2 parçasını da çok severim, o yüzden buraları efsane Tokio Hotel şarkılarıyla doldurmak isterim izninizle.
Bu arada Tokio Hotel, Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg Listing ve Gustav Schäfer'den oluşan 4 kişilik Alman pop rock müzik grubu. Bill ve Tom da ikizler. Şarkıların bir çoğunun Almanca versiyonu da olmakla birlikte yanlış bilmiyorsam İngilizce şarkıları ağırlıkta.
Efsanevi şarkılarından favorilerim:
Slow bir öneri: Monsoon
Yabancı dil severler için Almanca versiyonu:
Daha hareketli bir parça: Ready, Set, Go!
Bu parçanın kendisini de klibini de ayrı seviyorum: Automatic
Bir rock şarkısı açıp delirmek istiyorsanız: Scream (Schrei ismiyle Almanca versiyonu da mevcut.)
Ağlama garantili: Don't Jump
Son zamanlarda çıkan favorilerimden: HIM
Ve tarzlarının biraz değiştiğini düşündürtse de severek dinlediğim o parça: Bad Love
Dinleyenler varsa favorilerinizi yazın mutlaka. Merakla bekliyorum.
Bu arada Tokio Hotel, Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg Listing ve Gustav Schäfer'den oluşan 4 kişilik Alman pop rock müzik grubu. Bill ve Tom da ikizler. Şarkıların bir çoğunun Almanca versiyonu da olmakla birlikte yanlış bilmiyorsam İngilizce şarkıları ağırlıkta.
Efsanevi şarkılarından favorilerim:
Slow bir öneri: Monsoon
Yabancı dil severler için Almanca versiyonu:
Daha hareketli bir parça: Ready, Set, Go!
Bu parçanın kendisini de klibini de ayrı seviyorum: Automatic
Bir rock şarkısı açıp delirmek istiyorsanız: Scream (Schrei ismiyle Almanca versiyonu da mevcut.)
Ağlama garantili: Don't Jump
Son zamanlarda çıkan favorilerimden: HIM
Ve tarzlarının biraz değiştiğini düşündürtse de severek dinlediğim o parça: Bad Love
Dinleyenler varsa favorilerinizi yazın mutlaka. Merakla bekliyorum.