Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Travmalar

elderun

Trainee
Tepki
109
Burada bazı arkadaşlarımızın içini döktüğünü görünce bende bir şeyler yazmak istedim.Gectigimiz aralık ayinda çok yakın bir arkadaşım canina kıydı.Haberi ilk duyduğumda üzüntüden çok hiçbir şey hissetmemiştim gerçek değil gibi gelmişti ama arkadaşım ile ilgili anılarımı hatırladığımda nasıl anlatsam bilemiyorum içime bir karanlık çöküyor sanki dipsiz bir kuyuda gibi hissediyorum.Birbirimize aldığımız hediyeler vardı hediyeleri görünce canım yanıyor.Aynı şehirde üniversite okuyoruz.Evde kalıyordu eşyaları kalmış annesi eşyalarını kargolamamı istedi inanın bana hayatımda taşıdığım en zor yük olabilir.O eşyaları görmek çok tuhaftı.Bazen her şey normalmiş gibi geliyor sanki unutuyorum ama bana kendisini hatırlatan bir şeyi gördüğümde çok kötü hissediyorum.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Burada bazı arkadaşlarımızın içini döktüğünü görünce bende bir şeyler yazmak istedim.Gectigimiz aralık ayinda çok yakın bir arkadaşım canina kıydı.Haberi ilk duyduğumda üzüntüden çok hiçbir şey hissetmemiştim gerçek değil gibi gelmişti ama arkadaşım ile ilgili anılarımı hatırladığımda nasıl anlatsam bilemiyorum içime bir karanlık çöküyor sanki dipsiz bir kuyuda gibi hissediyorum.Birbirimize aldığımız hediyeler vardı hediyeleri görünce canım yanıyor.Aynı şehirde üniversite okuyoruz.Evde kalıyordu eşyaları kalmış annesi eşyalarını kargolamamı istedi inanın bana hayatımda taşıdığım en zor yük olabilir.O eşyaları görmek çok tuhaftı.Bazen her şey normalmiş gibi geliyor sanki unutuyorum ama bana kendisini hatırlatan bir şeyi gördüğümde çok kötü hissediyorum.
Terapi almayı deneyecek misin:< tek basina atlatması zordur

Konu Sahibi
E

elderun

Trainee
Tepki
109
Terapi almayı deneyecek misin:< tek basina atlatması zordur
Atlatabilirim gibi geliyordu ama bu sabah dışarıda ismini duydum bu olayda bile bir kötü oldum.Terapi almayı düşünüyordum zaten.Şakalaşıp gülüyorum ama ansızın bir anda aklıma geliyor kendimi kötü hissediyorum.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Atlatabilirim gibi geliyordu ama bu sabah dışarıda ismini duydum bu olayda bile bir kötü oldum.Terapi almayı düşünüyordum zaten.
Ne denir bilmiyorum inan ki. Belki bu olayın iyi sonucu olarak etrafındakilerle daha da derin baglar kurarsın, duygusallığın artacagi icin soyluyorum derin baglar kurmadigini dusundugumden degil

Konu Sahibi
E

elderun

Trainee
Tepki
109
Bazılarımız inanıyor bazılarımız inanmıyor, bilmiyorum sen bu tarz enerji şeylerine inanıyormusun ama bu terapilerden bir sonuç alamazsan mutlaka theta healing terapisini dene. İki yıllık ilaç tedavisi ve altı aylık psikolog tedavisinin halledemediği sıkıntım theta healing sayesinde çözüldü. Theta healingde o anı için bir derin kazı yapılıyor ve travma o anda iyileştiriliyor. Biliyorum kulağa komik ve saçma geliyor ama yaşadığın enerji değişikliğine şok oluyorsun seansı aldıktan sonra.
Araştıracağım teşekkürler.

Ü

Üye silindi 56

Yakın zamanda sevdiği bir insanı kaybeden birisi olarak acını anlamaya çalışıyorum. Anlamaya çalışıyorum diyorum çünkü kimse yaşadığı acıyı anlayamaz, anlatamaz Acının bir kaç evresi var derler. İlk başta kabullenemiyor insan, sonrasında büyük bir öfke duymaya başlıyor kendine neden yardımcı olamadım diye. Sonrası depresyon gibi şeyler. O yüzden hepsini yaşa, kendini kısıtlama. İçine attıkça o daha büyür bir bakmışsın farkına bile varmadan depresyona girmişsin. Ağlayasın geliyorsa ağla ama onunla olan anıların acı vermesin, o anları yaşadığın için mutlu hisset ki arkadaşın da gittiği yerde huzur bulsun. Mekanı cennet olsun ❤️🌸

• Beğen
Reactions: ask

sbinni

Trainee
Tepki
59
Bu duyguyu çok iyi biliyorum bende arkadaşımı kaybettim.İlk zamanlar bunun gerçek olduğuna inanamadım.Çok etkilenmistim bir süre kendine gelemiyorsun.Ben arkadaşımı kaza sonucu kaybetmiştim ve sürekli daha çok gençti,yaşayacağı hayalleri vardı neden diye çok sordum böyle öleceksek ben niye yaşıyorum diye soruyordum ancak bir süre sonra acıların azalıyor.Ben bu süreçte terapi almadım ama şimdi dönüp geçmişe bakınca alabilseydim diyorum kendim atlatmam çom zor oldu.Sana tavsiyem bu konuda güçlü hissetmiyorsan yardım alman olur.