Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Trolololoooooooo

Elenor

Trainee
Tepki
120
Helloooo ben elenor bu hesap fake zaten hepiniz anladınız
Neyse reelde çoğunuzla konuşmayı seviyorum o yüzden çok uzatamadım vicdan azabından çünkü sevdiğim kullanıcılarla tartışmak fake bile olsa üzüyor
Hepinizi seviyorum yazdıklarımı ciddiye almayınnnn ♠️♠️♠️

Konu Sahibi
Elenor

Elenor

Trainee
Tepki
120
Birilerini tahmin etmeye çalışmayın pls başkalarına iftira atılsın istwmiyorum tek tek açıklamada yapamam.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Keşke bu hesap benim olsaydı da şu cümleyi bana yazmış olsaydın. Seni forumda 7 gün 7 gece afişe ederdim 🥱
Hesabı vereyim mii

2307

Fanbase Starter
Tepki
1,175
Gözlemledim kadarı ile fake hesap mevzusu devam ediyor, forum baştaki statüsünü kaybetmiş. Umarım muhattap olduğum kullanıcılarla ilgili yanlış durumlar oluşmamıştır :(

Konu Sahibi
Elenor

Elenor

Trainee
Tepki
120
çok kasmasak mı? Çoktandır yapılmış bir şey bile değildi yani??? çoğunuzu sevdiğimi falan söyledim+vicdanen iyi hissedemedim tartışırken (fake bile olsa) söyledim yani forumun seviyesi falan abartmaya gerek yok
zaten konular bomboştu hiçbirinizizde kırmadım?

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Gözlemledim kadarı ile fake hesap mevzusu devam ediyor, forum baştaki statüsünü kaybetmiş. Umarım muhattap olduğum kullanıcılarla ilgili yanlış durumlar oluşmamıştır :(
Uzun zamandır yoktun hoşgeldin 🧡

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,344
Helloooo ben elenor bu hesap fake zaten hepiniz anladınız
Neyse reelde çoğunuzla konuşmayı seviyorum o yüzden çok uzatamadım vicdan azabından çünkü sevdiğim kullanıcılarla tartışmak fake bile olsa üzüyor
Hepinizi seviyorum yazdıklarımı ciddiye almayınnnn ♠️♠️♠️
Elenor yeme parayi louis bi banka mi