Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dinle Tüm Önyargılarınızı Bir Kenara Atın Ve Bu Şarkıya Mutlaka Şans Verin 🍀

marin

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
241
Tepki
639
Puan
22
Söz konusu şarkı Stray Kids'in bugün yayınlanan Japonca şarkısı.

Forum sakinleri de dahil birçok kişinin Stray Kids eşittir gürültü mantalitesinde olduğunu biliyorum. Haksız bir görüş diyemem çünkü evet gürültülü diyebileceğimiz bir türü benimsemişler ağırlıklı olarak. Ama bu demek değilki sadece tek tür üzerinden gidiyorlar. Bakınız yeni şarkı Social Path.
Henüz teaserı duymuşken bile harika bir iş geleceğinden emindim. Az önce dinledim ve hislerimde yanılmadığımı gördüm. Şarkıya eşlik eden LiSA Japonya'da oldukça popüler biri. Japon müzik listelerinde üst sıralarda ismi yer alır çoğu kez. Stray Kids ile olan uyumuna bayıldım. Özellikle LiSA'dan Felix'in sesine geçiş kısmı feci iyiydi. Klip ve şarkının anlatmak istedikleri yine çok uyumlu. Her şeyi o kadar çok beğendim ki koşa koşa buraya geldim. Çünkü biliyorum ki 'gürültülü müzik' bakış açısını bir kenara atsa beğenecek çok kişi var forum ahalisinde. Stray Kids'in müziğine olan önyargılarınızı kırmak ve müzikerinin keyifli tarafını görmek istiyorsanız Japonca diskografileri müthiş tatmin edici. Korece diskografilerinden birkaç gömlek üstündür Japonca diskografileri. Bu şarkı da en en en iyi Stray Kids şarkılarında ilk 5'e girer şahsım adına.. Bir anlığına şans verip dinlerseniz yorumlarınızı merak ediyorum. Bu tarz sizce daha mı hoş Stray Kids için? LiSA ile uyumları ve MV hakkında neler düşünüyorsunuz? Geri dönüşlerinizi paylaşın lütfen 💖
 

fosforlucevriye

VIP Visual Queen
Katılım
30 May 2023
Mesajlar
376
Tepki
1,165
Puan
69
Ben de eski bir Stray Kids dinleyicisiyim -gecen yıla kadar sıkı takip ederdim- şarkının çıkacağını biliyordum ama hiç açıp dinleyeceğimi düşünmezdim, dün kardeşim dinlerken duydum-kendisi stay- benim de hoşuma gitti bu şarkıları. LiSA'nın sesini de beğendim, iyi bir işbirliği olmuş.
 
Konu Sahibi
marin

marin

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
241
Tepki
639
Puan
22
Bu tarzı çok seviyorum ve stray kidse de yakıştırıyorum ben. Tower of god ending- slump da yine bunun gibiydi. İki şarkının anlamları benzer, üzücü olsa da aynı zamanda güç veriyor. Kalbimde ayrı bir yeri var o yüzden. Kore dönüşünü de böyle yapmalarını isterim umarım bi gün yaparlar 🙌🏻
Kore dönüşünde bu gibi bir tarzla gelseler halka inebilme ihtimalleri çok yüksek zaten. Önceleri genel halk pek ciddiye almıyordu grubu açıkçası. Ama yurtdışında o kadar ses getirdiler ve önemli dönüm noktalarına ulaştılar ki Korelilerinde inkar edemeyeceği bir noktadalar. Tek eksikleri Kore listeleri. Böyle şarkılar yapsalar Koreliler eminim beğenecektir.
 

tinkin'barb

Trainee
Katılım
17 Tem 2023
Mesajlar
47
Tepki
172
Puan
8
40 kez dinlemiş olabilirim. stayler bana çok kızacaklar stream kasılmıyormuş sanırım böyle olunca.
 
Üst