Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Twice'dan Jeongyeon, Birlikte Uyumalarını Önererek Itzy'den Yeji'yi Telaşlandırdı

chewy

Rookie Idol
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
418
Tepki
2,204
Puan
59
Jeongyeon beklenmedik bir şekilde Yeji'nin Instagram Canlı yayınına katıldı.

TWICE'dan Jeongyeon, şirket arkadaşı ITZY'den Yeji'yi canlı yayına katıldıktan sonra onu telaşlandırdı.

unnamed (1).jpg

unnamed (2).jpg

Son zamanlarda Yeji, Instagram Live üzerinden canlı bir yayın gerçekleştirdi. Yorumlarda tanıdık birini fark ettiğinde şok oldu: Jeongyeon.


Sunbae'sinin izlediğini bilen Yeji hızla telaşlandı . Jeongyeon daha sonra Yeji'den şarkı söylemesini istedi. Yeji utanmasına rağmen kısaca TWICE'ın "Fancy" şarkısını anlattı.

"Vay, ben… şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Neyse, o Jeongyeon unnie'ydi millet. Benimle çok iyi ilgileniyor. Değil mi unnie ? 'Bir şeyler yap' diyor. Ne... Tam olarak ne yapmam gerekiyor? Görmek istediğin bir şey var mı? Beni ne yaparken görmek istersin? Bu çok komik. 'Benim için şarkı söyle' dedi. [Kıkırdar] Aman Tanrım. Bu çılgınca. ['Fancy' şarkısını söylerken gülüyor.] Unnie , senin için sonra söyleyeceğim. Lütfen? [Gülüyor]

— Yeji


Yeji, Jeongyeon ona iltifat ettiğinde daha da telaşlandı. Jeongyeon ile etkileşim sırasında Yeji pembeleşti ve gülümsemeden ve kahkaha atmadan duramadı.


Jeongyeon canlı yayın sırasında Yeji'ye nerede olduğunu sordu. Yeji evdeki kişisel odasında olduğunu açıkladı.


Yeji, Jeongyeon'a neden uyumadığını sordu. Jeongyeon daha sonra kendisini davet ederek birlikte uyumalarını önererek Yeji'yi şok etti.

"Tamam~ gelebilirsin; Senin için kapıyı açacağım. Ama gelmen lazım, artık beni iptal edemezsin. Gerçekten mi?! Neler oluyor? Bu konuda çok kararlısın, haha. 'Sonra görüşürüz?!' Unnie bana 'Hadi yatıya kalalım' diye bir mesaj gönderdi.

— Yeji"


Instagram Live sona erdikten sonra Yeji, JYPNation için bubble aracılığıyla canlı yayın sırasında "çok utandığını" itiraf etti.


-

Ay ikisi de çok tatlı 🥰🥰Yejji yayın boyunca renkten renge girdi.

Jeongyeon'un da boş zamanları çok sanırım🤔 her gün bir ünlünün canlı yayınında. Geçen gün Han Soo He'nin canlı yayınında unnie sana yavaş yavaş çıkma teklifi edeceğim dedi. Daha sonra han soo he ile gonderilerini beğenip birbirleriyle flortlestiler😭😭😭
 

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Katılım
25 Tem 2023
Mesajlar
827
Tepki
4,156
Puan
153
ÇOK ŞEKERLERRRR jeongyeon idol olsaydım bütün kadın idollere uygulayacağım tarifeyi uygulamış yejiye
 
Üst