Ü
Üye silindi 189
chaeyoung olayinin uzerinden cok gecmedi ama ben avrupali fanlarin chae bu tshirtu avrupada giyse dayak yerdi, hapse girerdi dediklerini unutamiyorum. hala o kamplarda yakimlarini kaybetmis insanlar duruyorken, yaralar tazeyken cahe nin yaptigi igrenc bi olaydi. bilerek giydiyse diyecek sozum yok. bilmeyerek giydi diyenler var bu kadin 25 yasinda fln sacmalamayin ama neyse.
olayin uzerinden biraz gecti ortalik duruldu gibi ama berlin konseri cikti simdi. alman oncelarin ve kpop fanlatinin cahenin solo sahnesinde black ocean yapmak istedigini gordum birkac yrde. biz olayi unuttuk gibi alman fanlar unutmamus galiba. onlari da suclayamayiz tabii.
her neuse siz ne dusunuyorsunuz
olayin uzerinden biraz gecti ortalik duruldu gibi ama berlin konseri cikti simdi. alman oncelarin ve kpop fanlatinin cahenin solo sahnesinde black ocean yapmak istedigini gordum birkac yrde. biz olayi unuttuk gibi alman fanlar unutmamus galiba. onlari da suclayamayiz tabii.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
her neyse su an tek dilegim cahenin kendini egitmis olmasi olanlardan bir ders cikarmasichaeyoung olayinin uzerinden cok gecmedi ama ben avrupali fanlarin chae bu tshirtu avrupada giyse dayak yerdi, hapse girerdi dediklerini unutamiyorum. hala o kamplarda yakimlarini kaybetmis insanlar duruyorken, yaralar tazeyken cahe nin yaptigi igrenc bi olaydi. bilerek giydiyse diyecek sozum yok. bilmeyerek giydi diyenler var bu kadin 25 yasinda fln sacmalamayin ama neyse.