Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Txt Lollapalooza

HYS

Trainee
Tepki
184
Txt bu sene lollapaloozanın ana sanatçılarındandı ve gece 4.30dan itibaren performans sergilediler biz tabi sahnede olduklarını sonradan öğrendik çocuklar sahnedeydi ancak aksaklıklardan dolayı yayın ancak 5.20de elimize ulaştı o da zaten canlı değildi en baştan başlamışlardı
Neyse şimdi iyi tarafından konuşursak performanslara tek kelimeyle BAYILDIM mükemmeldi siz nasıl buldunuz?

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Tam halini izlemedim ama kesitlerine denk geldim. Sahnede çok hevesli ve gayretlilerdi. Çok güzelde bir iş çıkarmışlar kalabalığı da baya iyi coşturmuşlar hele yeonjun dans ederken arkada ki ablanın Oh my god diye resmen böğürmesi ... Yadırgamıyorum BTS konserine gitsem ben olurdu kesin jaksjsjaakajsjsh

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
Ya çocuklar geçen seneye göre cidden iyi iş çıkarmışlar. Soobin'in geçen sene festivalden sonra otel odasına gidip ağlamasını çok üzücü bulmuştum. Onlar da bir şeylerin eksik olduğunu biliyordu bence.
Ama bu sene kendilerini aştılar cidden. 120 bin kişinin önünde performans sergilediler ve baş sanatçılardi. Üzerlerinde gerginlik olsa bile sahneye çıkınca bir çok Moa'yi görünce eminim mutlu olup gerginliklerini atmışlardır.
Daha hepsini izleyemedim ama kalabalık cidden harikaydı. Hepsini tebrik ediyorum.
Sanırım Lollapalooza'nin devamlı sanatçısı oldu TXT. Ama onları Avrupa'da da görmek isterim. Umarım seneye de Amerika'da katılmazlar.
Ayrıca Do It Like çok fena harcandı. Remix'leri bile güzeldi. Her ne kadar çocuklar YouTube'da çok fazla shorts yayinlasalar da sanırım herkesin beğendiği bir şarkı olmadı ne yazık ama ☹️

sbinni

Trainee
Tepki
59
Ay aşk çocuklarım onların yeri bende hep ayrı olacak çok güzeldi.Benim için hep bir numara ve fanı olduğum tek grup olarak kalacaklar.Biraz övüceğim txt yi çok seviyorum.Gerçekten çok çalışmışlar.Sahneler çok güzeldi ayrıca orada olmayı isterdim moaları ve ortamdaki diğer kişileri kıskanmış bulunuyorum umarım bir gün konselerinde bulunabilirim.İlerleyen zamanlarda her şey txt im için güzel olur dileklerimide iletiyorum.

Konu Sahibi
HYS

HYS

Trainee
Tepki
184
Yaa şuan duygulu bir anne gibiyim 🥺 tüm performansları izlemedim ama çok güzeldi özellikle blue hour... Çok güzel eğlenip eğlendirmişler. Konser gibi hissettirdi seyircilerin şarkılara korece kısımlarına bile katılmaları çok hoştu. Umarım çocuklar için çok güzel bir basamak olur. Ve her zaman bunu söyleyeceğim ama JB ile iş birlikleri acayip harcandı çok üzülüyorum. Ben belki festivalde bir şarkıya katılmak için gelirler birlikte söylerler diye umuyordum ama... 🙄
var ya son ana kadar jb gelir diye bekledim ama olmadı olsun ileride illa görürüz

İyi Düşün

Trainee
Tepki
246
Txt bu sene lollapaloozanın ana sanatçılarındandı ve gece 4.30dan itibaren performans sergilediler biz tabi sahnede olduklarını sonradan öğrendik çocuklar sahnedeydi ancak aksaklıklardan dolayı yayın ancak 5.20de elimize ulaştı o da zaten canlı değildi en baştan başlamışlardı
Neyse şimdi iyi tarafından konuşursak performanslara tek kelimeyle BAYILDIM mükemmeldi siz nasıl buldunuz?
Çok iyilerdi Txt sahne performansında çok iyi genel mana da zaten. Grubu pek takip ettiğim söylenemez ama şarkılarını da çok seviyorum.