Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Uygun Fiyatlı Kurtarıcı Elbise

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113


2_org_zoom.jpg


Bu elbiseyi geçen sene, pandemi sonrası geç yapılan mezuniyetimin haberini son dakika alınca aciliyetle almıştım. Çok da zayıf bir insan olmamama rağmen innnnanılmaz zayıf göstermesinin yanı sıra, resmen kurtarıcı parçalarımdan biri oldu kendisi. Üstelik 110 liraya almıştım, şu an 240 TL. Kendisi sadece beni değil, arkadaşlarımı da kurtarmaya başladı. dkgfjdlgklkl Ev arkadaşım, aniden davet edildiği bi düğün için elbisesiz kalınca giymişti, o kkkkkkadar ateşli oldu ki anlatamam... Aynı şekilde, nişanımda şehirdışından gelen arkadaşım bizde kalıyordu, yanında getirdiği elbiseden bi emin olamadı gibi oldu dedim şunu denesene bakalım seni de kurtaracak mı... Ve inanır mısınız, BENDEN DAHA GÜZEL OLDU. KLDGFJKLDJGHŞFLKL

Ben 40-42 beden falan giyiyorum, 1.68 boyum var bana oldu. Ev arkadaşım 38 beden, aynı boydayız, ona da oldu. Bu son giyen arkadaşım 1.55-1.60 falan, 40 beden sanırım o da, ona da oldu. Yani hepimizi de inanılmaz iyi gösterdi. Bence kurtarıcı bir parça olarak davetlerde vs giyebileceğiniz harika bi elbise. Öneririm. Puanım kesinlikle 10/10.
 
Üst