Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Wanna One Ne Yapıyor ?

Blabla

Rookie Idol
Tepki
1,785
Wanna one diye bir grup vardı bir ara produce grubuydu harika ötesi şarkılarla sektöre başlamışlardı. O kadar çok seviyordum ki kuzenlerimle birlikte sabaha kadar ya kliplerini ya da katıldıkları programları izlerdik..... Ve bazı üyeleri çok populer olmuştu özellikle de Daniel. Şuan napiyorlar acaba aralarında hala ünlü olanlar falan var mı

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Wanna one diye bir grup vardı bir ara produce grubuydu harika ötesi şarkılarla sektöre başlamışlardı. O kadar çok seviyordum ki kuzenlerimle birlikte sabaha kadar ya kliplerini ya da katıldıkları programları izlerdik..... Ve bazı üyeleri çok populer olmuştu özellikle de Daniel. Şuan napiyorlar acaba aralarında hala ünlü olanlar falan var mı
Kang daniel her ayın marka sıralamasına girmekle mesgul🙏🏻🙏🏻

marin

Trainee
Tepki
637
Çoğu oyunculuğa yöneldi sanki. Ama genel olarak şöyle,
1) Daniel
W1 sonrası kendi şirketini kurdu. Solo albümleri dijitalde pek duruş gösteremese de fiziksel olarak iyi sattı ve satmaya devam ediyor. Son zamanlarda Street Woman Fighter, Street Man Fighter serilerinin sunuculuğunu yapıyor. Ayrıca Rookie Cops ile oyunculuk çıkışını da yaptı.
2) Jihoon
Solo albüm çıkardı fakat hiç dikkatleri çekmedi. Oysa potansiyeli o kadar büyüktü ki büyük şirketler kapsaydı çok popüler bir idol olmaya devam ederdi. Neyse ki oyunculukta işi yaver gitti. Weak Hero Class adlı dizisi oldukça ses getirdi. Çoğu kişi önceden bir idol grupta olduğunu bile bilmiyor. Oyuncu kimliğiyle güzel bir popülarite yakaladı şu an.
3) Daehwi
AB6IX ile çıkış yaptı. Grubu ve kendisi içim şarkılar yapıyor diye biliyorum. Ayrıca sunuculuk ve oyunculuk çıkışını da yaptı. AB6IX ilk başlarda ilgi çekmişti aslında ama sonradan unutuldular.
4) Jaehwan
Solo sanatçı olarak çıkış yaptı. OST'leri Koreliler tarafından dikkat çekiyor ama soloları o kadar da ses getirmedi. Şu an HYBE'ın R U Next şovunda jürilik yapıyor.
5) Ong Seongwu
Oyunculuktan ilerledi ki çokta doğru yaptı. Oyunculuğa gidecek bir yüzü var fakat bir türlü doğru projeyi seçemedi sanki. Doğru seçimler yaparsa oyunculuğu zaten iyi ve parlar diye düşünüyorum.
6) Woojin
Daehwi ile AB6IX'te çıkış yaptı. Bu sene de solo albüm çıkarmış. Sanırım albümde Jaehwan ile bir işbirliği de varmış.
7) Guanlin
W1 sonrası Pentagon Wooseok ile alt grup oluşturdu Cube. Sanırım ilk ve son Kore projesiydi Guanlin için. Sonra hepten Çin'e yöneldi. Sonra zaten Cube ile davalık oldular ve sözleşme feshedildi. Şimdi Çin'de oyunculuk yapıyor diye biliyorum. Oysa PD101'e beraber katıldığı bir çocuk vardı. Onunla birlikte bir grupta çıkış yapsa gayet ilgi çekerlerdi. Hem o dönemlerde ZB1 Hanbin, Matthew gibileri de Cube altındaymış. Cube elindeki bütün cevherleri harcamış. Yazık olmuş.
8) Jisung
W1 sonrası solo albüm yaptı ve sonra askere gitti diye biliyorum. Askerden geleli pek zaman olmadı. Muhtemelen kendi çapında solo albüm çıkarmaya devam eder.
9) Minhyun
W1 sonrası NU'EST'e geri döndü. Güzel işler de yaptılar aslında ama grubun dağılmasına engel olamadılar. NU'EST dağıldıktan sonra HYBE altında kalmaya devam etti. Oyunculuğa ağırlık verdi. Alcemy of Souls gibi popüler bir dizide yer alınca ismi daha çok konuşukur oldu. Jihoon ile birlikte en iyi oyunculuk kariyerine sahip kişi grup üyeleri arasında.
10) Bae Jinyoung
CIX üyesi olarak çıkış yaptı. Aslında ödül törenlerinde bile görüncek kadar iyi bir çıkış yaptılar. Globalde ilgi çekti grup. Jinyoung da oyunculuk çıkışını yapanlardan
11) Ha Sungwoon
Son olarak Ha Sungwoon... Hotshot dağıldı ve solo olarak ilerledi kendisi. BTS Jimin ile olan düeti büyük başarı yakaladı. Yanılmıyorsam OST idi. Şu anda askerde.

Kabaca böyle üyelerin yaptıkları. Aslında dağılmaları büyük talihsizlik oldu. Bu kadar zirveye oynayan bir grubun kariyeri bu kadar çabuk bitmemeliydi. Hepsi kendi yolunda ilerledi bir şekilde ama o Wanna One efsanesi üstlerinden kalkınca pekte ses getirmedi işleri. Üzücü oldu tabi bu da. 🤷🏻‍♀️