Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yabancı Kpop Fanlarını Tek Tek....

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Küfür etmemek için kendimi zor tutuğum bir konu. bazı türk Kpop fanları 29 Ekim kutlamalarıyla ilgili gönderiler atıyor ve bazı yabancı Kpop fanları rahatsız olmuş bu durumdan😀😀😀 Filistin bu haldeyken ülkenin kuruluş günü gibi önemli bir günü kutladığımız için rahatsız olmuşlar.aynı kitle depremde Kpop hayranlarından ve idollerinden yardım isteyen hayranlar bize idollerine Stream kasmanın daha önemli olduğunu söylüyordu. sırf idolleri rahatsız olmasın diye yardım istemememizi ve dilenci olduğumuzu söylüyorlardı.şimdi biosunda Filistin bayrağı olan büyük Kpop hesapları zamanında yardım için attığımız yardım yorumlarını siliyordu o gün bize bu duyarsızlığı yapan insanlar şimdi Türkler için bu denli önlemi günü ktlandıkları için duyarsızlık ve bencillikle suçluyor

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Küfür etmemek için kendimi zor tutuğum bir konu. bazı türk Kpop fanları 29 Ekim kutlamalarıyla ilgili gönderiler atıyor ve bazı yabancı Kpop fanları rahatsız olmuş bu durumdan😀😀😀 Filistin bu haldeyken ülkenin kuruluş günü gibi önemli bir günü kutladığımız için rahatsız olmuşlar.aynı kitle depremde Kpop hayranlarından ve idollerinden yardım isteyen hayranlar bize idollerine Stream kasmanın daha önemli olduğunu söylüyordu. sırf idolleri rahatsız olmasın diye yardım istemememizi ve dilenci olduğumuzu söylüyorlardı.şimdi biosunda Filistin bayrağı olan büyük Kpop hesapları zamanında yardım için attığımız yardım yorumlarını siliyordu o gün bize bu duyarsızlığı yapan insanlar şimdi Türkler için bu denli önlemi günü ktlandıkları için duyarsızlık ve bencillikle suçluyor
Neden yabancı fanları bu kadar takıyorsunuz ki? Onlar kim ki her söyledikleri canınızı sıkıyor? Bu savaşı başlatan ve tüm bunlara çanak tutan biz değiliz. Vicdanı olan herkesin Filistin'in şu anki durumuna içi sızlar. Binlerce çocuk ve bebek şehit edildi sonuçta. Tabiki bu yaşananlara çok üzülüyorum. Ama iptali istenen kutlama alelade bir okul balosu falan değil. Bir ülkenin kuruluşunun 100. yılı. Şu an yeni doğan bebekler bile belki 200. yıl kutlamalarını göremeyecekken, torunlarımız görür inşallah, neden hayatımızda bir kere denk gelen bu günü kutlamayalım ki. Bu Cumhuriyet bize altın tepside sunulmadı. Onbinlerce şehidimizin kanıyla kazanıldı. Dolayısıyla kimse bu önemli günü kutlayıp kutlamayacağımıza veya nasıl kutlayacağımıza karışamaz. Kendi işlerine baksınlar. Siz de şu gereksizleri takmayın artık.

Son düzenleme:

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,340
Ilk defa koreli netizenlere hak veriyorum yabanci hamam boceklerinin bu konuda konusma hakki yok
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çok üzgünlerse ağlamaya devam edebilirler ben her gün ülkemin yüzüncü yılını kutlamıyorum
Aynen oyle cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktir

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Neden yabancı fanları bu kadar takıyorsunuz ki? Onlar kim ki her söyledikleri canınızı sıkıyor? Bu savaşı başlatan ve tüm bunlara çanak tutan biz değiliz. Vicdanı olan herkesin Filistin'in şu anki durumuna içi sızlar. Binlerce çocuk ve bebek şehit edildi sonuçta. Tabiki bu yaşananlara çok üzülüyorum. Ama iptali istenen kutlama alelade bir okul balosu falan değil. Bir ülkenin kuruluşunun 100. yılı. Şu an yeni doğan bebekler bile belki 200. yıl kutlamalarını göremeyecekken, torunlarımız görür inşallah, neden hayatımızda bir kere denk gelen bu günü kutlamayalım ki. Bu Cumhuriyet bize altın tepside sunulnadı. Onbinlerce şehidimizin kanıyla kazanıldı. Dolayısıyla kimse bu önemli günü kutlayıp kutlamayacağımıza veya nasıl kutlayacağımıza karışamaz. Kendi işlerine baksınlar. Siz de şu gereksizleri takmayın artık.
Sadece iki yüzlülükleri canımı sıktı bizimde çoluk çocuk demeden binlerce insanımızı kaybettiğimiz bir dönem oldu ve aynı insanlar bize çok hassas olduğumuzu ve hayatımıza devam etmemiz konusunda vaaz verip duruyorlardı.kendi insanımız ölürken bize hayat devam ediyor diye tavsiye veren insanlar şimdi başka bir ülkenin insanı için hayatımıza nasıl aynı şekilde normal devam ettiğimiz konusunda yüzsüz bir şekilde hesap sorması sinirimi çok bozdu

layley

Trainee
Tepki
440
İnsan hakları diye konuşan, boşa duyar kasan insanların hangi ülkelerde yaşadıklarını merak ettim açıkcası. İlk önce kendi yaşadıkları ülke, böyle bir insanlık dramı için ne yapıyor ona baksınlar. Gerçi bu konu hakkında yorum yazmak bile saçma. Onlar kim ki bizim Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlamamıza laf ediyorlar? Kudurmuşlar diye yorumladım. Bu yüzden sinirlerinizin gerilmesine gerek bile yok.

Şimdi bunlardan ayrı olarak kutlamalar öylesine güzeldi ki... O kadar mutluydum o kadar gururluydum ki... Daha nice Cumhuriyetimizin yüzyıllarına 🇹🇷🇹🇷

Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 192

Dünya iq ortalamasını düşüren bir kitle hayal edin, işte onlar Justin Bieber'ın eski hayranları ve şüphesiz K-pop fanları olacaktır.