Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yakışıklı Erkekler

thecaringdevil

Trainee
Tepki
57
Ben 19 yıldır Samsun'da yaşıyorum ve bu 19 yıl içinde Samsun'da gördüğüm yakışıklı erkek sayısı 5 falan. Sizce en yakışıklı erkekler nerede? Genel olarak Türk kızları çok güzel ama erkekleri yakışıklı değil. Çoğunluğu Afganlara benziyor. Bir de Türk kızlarına laf ediyorlar.

Konu Sahibi
T

thecaringdevil

Trainee
Tepki
57
Bu çok ağır bir hakaret yalnız
Çoğu maalesef sadece görünüş olarak değil,zihniyet olarak da benziyor. Güzel kalpli,merhametli canım erkekleri bunun dışında tutuyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yakışıklı erkekler izmir marinada hayatım dmdndnd. Benim pek gözüm yok ama size bir tane tutup getireyim yakışıklı bir bey djdjdn
İzmir'in bu konudaki namını çok duydum. Cidden doğru mu ksnsisabjs

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Çoğu maalesef sadece görünüş olarak değil,zihniyet olarak da benziyor. Güzel kalpli,merhametli canım erkekleri bunun dışında tutuyorum.

İzmir'in bu konudaki namını çok duydum. Cidden doğru mu ksnsisabjs
Valla doğru bence havasından mıdır bilemem hepsi varlıklı da bence dhdjdndj ideal erkekler izmirde

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Sizin oraları bilmiyorum da Eskişehir'de var yakışıklı erkekler 😄 Size denk gelmiyordur belki

Tepki
297
En yakışıklısı şuan benden uzakta 💕 smsmmsm Ama eski günlerimi düşünürsem fethiye ölüdeniz ingiliz kaynıyor kıt kıt yemelik çıtırrr ksmsmsm kap ingiltere vizeni arkana bile bakma dmmssk Türk olarak yakışıklı hep ege den çıkıyor ya bildiğim kadarıyla bu edis falan hep izmirli…

Konu Sahibi
T

thecaringdevil

Trainee
Tepki
57
En yakışıklısı şuan benden uzakta 💕 smsmmsm Ama eski günlerimi düşünürsem fethiye ölüdeniz ingiliz kaynıyor kıt kıt yemelik çıtırrr ksmsmsm kap ingiltere vizeni arkana bile bakma dmmssk Türk olarak yakışıklı hep ege den çıkıyor ya bildiğim kadarıyla bu edis falan hep izmirli…
Valla Antalya ve Çeşme Brezilyalı ve Arjantinli kaynıyordu bir ara. Asssiri yakışıklılar ayrıca maskülenler

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
İngilizle ilişki yürütebilen cindir bu arada çok garipler fkfkkd orta okula giderken sevgili yapmıştım (biraz hızlıydım) verdiğim ağrı kesicinin bile parasını ödemeye çalışıyordu garip bir millet

Konu Sahibi
T

thecaringdevil

Trainee
Tepki
57
İngilizle ilişki yürütebilen cindir bu arada çok garipler fkfkkd orta okula giderken sevgili yapmıştım (biraz hızlıydım) verdiğim ağrı kesicinin bile parasını ödemeye çalışıyordu garip bir millet
Evet o konularda çok tuhaflarmis ya. Hani tanımadığın biri olsa tamam da sevgilin ya ne bileyim

Sizin oraları bilmiyorum da Eskişehir'de var yakışıklı erkekler 😄 Size denk gelmiyordur belki
Eskişehirin insanı genel olarak hem güzel hem de iyi kalpli diyorlar

Konu Sahibi
T

thecaringdevil

Trainee
Tepki
57
İngilizler hakkında yorumlar o kadar farklı ki dianduoa bir kısım aşırı yakışıklılar diyor bir kısım da hiç değiller diyor

Konu Sahibi
T

thecaringdevil

Trainee
Tepki
57
Turk kizlari olarak bence asiri guzeliz ama erkekler... Gercekten oyuncularda bile gordugum yakisikli erkek sayisi ya 2 ya da uctur. Selehattin Pasali, Boran kuzum. Ucuncu aklıma bile gelmiyo akwşfmsşcmsmf
Aytaç Şaşmaz ve Şükrü Özyıldız ı çok beğeniyorum ben