Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yaz Meyveleri

en sevdiğiniz meyve

• şeftali

Kullanılan: 7 20.6%
  • üzüm

Kullanılan: 1 2.9%
  • kırmızı erik

• karpuz

Kullanılan: 6 17.6%
  • kavun

Kullanılan: 4 11.8%
  • kiraz

Kullanılan: 8 23.5%
  • kayısı

• nektari

Kullanılan: 5 14.7%
  • vişne

• Kullanılan toplam oy
    34

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
haziranda doğmama rağmen yaz aylarını hiç mi hiç sevmem sıcaktan nefret ediyorum diyebilirim tip1 diyabetli olduğum için de genel olarak ayaklarım çok sıcak oluyor ama yaz aylarında geceleri sırf bu yüzden uyuyamıyorum diyebilirim yaz aylarının tek sevdiğim kısmı meyveleri kesinlikle günlük 2 porsiyon meyve hakkım var ne yesem diye çok düşünüyorum şeftali kırmızı erik karpuz üzüm kiraz en sevdiğim şeftali ve nektari ama diğer hepsini de seviorum valla cşdmvleoekzodo evet asıl meseleye gelelim sizin en sevdiğiniz meyve ne aşkolar

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Ben de yaz mevsiminde doğdum hem de en sıcak zamanlarında . Ama yaz mevsimini hiç sevmiyorum ben. Sıcağa gelebilen birisi değilim. Yaşadığım yerin de nemi çok fazla sürekli terliyorsun. Yaz mevsiminin avantajları meyvesi ve denizi . Yaz meyvelerini çok severim. Bolca da tüketirim. Oyumu karpuzdan yana kullandım ama şeftaliyi de çok seviyorum. Oylamadaki meyvelerin hepsi çok güzel bir kavun hariç .

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,105
Senin için işaretledim artık gönlün rahat olabilir 😏❤️❤️
Uzun bi süredir bu kadar duygulanmamıştım sanırım. FKGJDGFDKL
Season 9 Thank You GIF by The Office

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,295
Karpuz. Kışın bile ara ara kokusu burnuma gelir canım çeker. yazları ne kadar karpuz yesem de doyamadan yaz biter.
Kiraz da çok severim. Bu sene bahçemizdeki kirazlar olmadı. Yiyemedim 🥺