Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana göre Seventeen FML albümü. Her parçası çok güzel. Super de favori CB. Dansları , vokalleri, rapleri çok iyiydi. Klip de çok güzeldi başa sarıp sarıp izledim. DARUMDARİMDA bağımlılık yapıyor.
en iyi cb kai - rover
albümün yan parcaları da güzel ama herkesin seveceği türde olduğunu düsünmüyorum yine de bana göre asırı kaliteliydi bir de exonun gelecek cb'i simdiden mükemmel olucak orası kesin 30 haziranda yan parca hear me out'ın mv'su gelicek ve chanyeolun dediğine göre monster standartının 10 kat üstünde bir seymis bu daha da heyecanlandırdı beni
Daha çıkmadı EXO,BABY MONSTER,ITZY,SHINEE,JK,V ddalı gelecek bence.Şimdiye kadar favori cbim aespa cb'i oldu.Albüm çok iyiydi sm ilk defa gruba doğru dürüst promo yaptı 2 haftaya bile şükrediyoruz.JK ve V'nin albümleri yıın en başarılı olacak albümleri olacak gibi.YG Belirli bir Blink kitlesini BM'a çekebildi bence eğer çıkış şarkısı çok iyi bir şarkı olursa BM büyük bir cb yapabilir.EXO yıllardır bekleniyor Çinli fanlar çok para harcıyor exo için ben bir albüm satış rekoru gelebileceğini düşünüyorum eğer sm target gibi dağıtcılarla anlaşırsa 4 milyon albüm satışı gelir,şarkının eğlenceli bir şarkı olacağını düşünüyorum exo'nun yaz cbleri öyle oluyor korede şarkı hit olur globali bilemem,
en iyi cb kai - rover
albümün yan parcaları da güzel ama herkesin seveceği türde olduğunu düsünmüyorum yine de bana göre asırı kaliteliydi bir de exonun gelecek cb'i simdiden mükemmel olucak orası kesin 30 haziranda yan parca hear me out'ın mv'su gelicek ve chanyeolun dediğine göre monster standartının 10 kat üstünde bir seymis bu daha da heyecanlandırdı beni
ne ikinci monster mı geliyor? Yaşadık desene.Yine de ben funky eğlenceli bir şarkıyla dönüş yapsınlar istiyorum power ve love me right gibi şarkılar dinlemeyi özledim
Albüm için çok net bir şekilde I'VE IVE diyebilirim çünkü çok fazla dinledim. Şarkı için tek bir seçim yapmam zor ama. Çok fazla severek dinlediğim şarkı var. Çıktıkları döneme göre sürekli dinlediğim şarkılar oldu. Son zamanlarda Boynextdoor şarkılarını dinliyorum mesela sürekli olarak. Bu sene uzuuun bir aradan sonra fazlaca iyi şarkı duyduk yılın ilk yarısında.
ne ikinci monster mı geliyor? Yaşadık desene.Yine de ben funky eğlenceli bir şarkıyla dönüş yapsınlar istiyorum power ve love me right gibi şarkılar dinlemeyi özledim
monster gibi karanlık bir konsept olmaz ya minseok cekimlerden fotoğraf atmıstı baya yaz sarkısı gibi ama monsterın o yıl sektörde yarattığı etkiyi düsününce hmo nasıl olucak meraktan catlıycam bir de asıl sarkı olmamasına rağmen bu kadar hypelıyolarsa asıl cb nasıl olur düsünemiyorum bile
monster gibi karanlık bir konsept olmaz ya minseok cekimlerden fotoğraf atmıstı baya yaz sarkısı gibi ama monsterın o yıl sektörde yarattığı etkiyi düsününce hmo nasıl olucak meraktan catlıycam bir de asıl sarkı olmamasına rağmen bu kadar hypelıyolarsa asıl cb nasıl olur düsünemiyorum bile