Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Zeytin Tankına Giren Kişi Hakkında Düşünceleriniz

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Gerçekten inanamıyorum. Yani insanlar iyice düşmüş. Nimet o ya nimet. Yazık gerçekten. Ekonomi zaten kötü insanlar birçok şeyi almakta zorlanıyor. Bir de o kadar para verip aldığınız zeytinin içine insanın girdiğini düşünün. Hiç mi düşünmüyorsunuz bu tarz şeyler yaparken. Beyniniz nerede anlamıyorum.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Gerçekten inanamıyorum. Yani insanlar iyice düşmüş. Nimet o ya nimet. Yazık gerçekten. Ekonomi zaten kötü insanlar birçok şeyi almakta zorlanıyor. Bir de o kadar para verip aldığınız zeytinin içine insanın girdiğini düşünün. Hiç mi düşünmüyorsunuz bu tarz şeyler yaparken. Beyniniz nerede anlamıyorum.

İyi ki aldigimiz her seyi yıkıyoruz (çayı da demliğe koyduktan sonra pişirmeden icine soguk su koyup suyu süzerseniz çaydaki tozu alıyormus hep oyle yapiyorum

Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Yurdum insanı bi kere de şaşırt şu tiktok ta varya yeminle başa bela olmaya başladı sırf ünlü olup izlenme için ne hale geldi insanlar
Katılıyorum, bir de yayınlarda para dilenen insanlar da var. İzlerken gerçekten cringe krizi geçiriyorum.

Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Para mı istiyorlar nasıl ya yasa dışı değil mi öyle şeyler. Ben video paylaşım uygulaması sanıyordum. Bide millet üç kuruş para kazanıp bunlara mı veriyo 😮
Maalesef 😕 kim onlara para verir anlamıyorum